Sex-i memnu:)

:roflol::roflol::roflol:

Çok sakıncalı deseydin

Olmaz deseydin

Seyretmeyin deseydin

Cıssss deseydin:roflol::roflol:

akannehirakannehirakannehir

aileleri izletiyo yani, hocam burada yüzde yüz aile suçlu ya, bihterle behlülün hiç suçu yok bencekaydirigubbakcemile3

valla benim 5 yaşında oğlum var kesinlikle izletmiyorum:hulya:

akannehirakannehirakannehir

aileleri izletiyo yani, hocam burada yüzde yüz aile suçlu ya, bihterle behlülün hiç suçu yok bencekaydirigubbakcemile3

valla benim 5 yaşında oğlum var kesinlikle izletmiyorum:hulya:

sen 5yaşındakine izletmiyosun
benim kocam ben izlerken yanımda durmuyo çünkü tartışıyorus
izlemeyeceksin kesinlikle ne yaprak dökümüünü nede aşkı memnuyu neden dediğimde
az tartışmaya girsek dizideki replikler gibi benimle konuşuyosun diyo
dizi ağzıyla tartışıyosun diyoo
gerçekten günlük hayatımızı çok etkiliyolar

çocuklar tam ergenlik döneminde seksle ilgli konularda mest oluyorlar zaten.şuan için tamamen ilgi odakları o maalesef.ama saat itibariyle ve tabi anneleri vesilesiyle izlemeleri kaçınılmaz.

canım sen dizilerin verdiği yan etkiylen kocanı aldatmayasın, bencede izleme o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hiiç bi etkisi yok valla, o yaşları geçtim ben:roflol:

çocuklar tam ergenlik döneminde seksle ilgli konularda mest oluyorlar zaten.şuan için tamamen ilgi odakları o maalesef.ama saat itibariyle ve tabi anneleri vesilesiyle izlemeleri kaçınılmaz.

ergen erkeklerin ilgi göstermesi garip, çünkü artık sevişme sahnesi falan yok, ama ergen genç kızlar behlülden dolayı çok seyrediyodur, onlarında etkilendiklerini sanmıyorum ya yani bi dizi yüzünden kocasını aldatmayı düşünmez ilerde hiç bi kız
ama ergen erkekler polattan etkilenip efelik taslıyor olabilir
kaydirigubbakcemile3

canım sen dizilerin verdiği yan etkiylen kocanı aldatmayasın, bencede izleme o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hiiç bi etkisi yok valla, o yaşları geçtim ben:roflol:

:mymeka:
şakası bile kötü:1closedeyes:

öyle demeyin öğrencinin biri dediki ama aralarında yastık var bir diyerinin yorumu onlar için yastık da kar etmez çok azgınlar.

öyle demeyin öğrencinin biri dediki ama aralarında yastık var bir diyerinin yorumu onlar için yastık da kar etmez çok azgınlar.

doğrudur hocam siz daha iyi bilirsiniz, ama tv en masumu bence, artık her gencin elinin altında bilgisayar internet...........akannehirakannehirakannehir

valla hocam biz arkadaş olduğumuz için yersiz şakalar yapabiliyoruz birbirimizeakannehirakannehir

geyikkkkkkkkkkkkkkk yapıyossssss

ches ama tabikide seni etkilemes 5yaşında çocun olduna göre kafadan evleneli 5yıldanfazla olmuştur demii
bizde 2yıl olcak şubattaaaa:asigim:

Dağılın erkek geldi sengözlerimebaksanab
Afedersiniz sırnaşık şey

doğrudur hocam siz daha iyi bilirsiniz, ama tv en masumu bence, artık her gencin elinin altında bilgisayar internetakannehirakannehirakannehir

aslına bakarsanız kapalı kapılar arkasında yasak günah diye baskıyla bir şeyler yaşamaya kalkmak bastırmak daha tehlikeli.ben bunu konuları çocuklarla yeri geldikçe sınırı aşmadan rahatça konuşuyor ve konuşturuyorum.yani çocuğu leyleğin getirmediğini çok iyi biliyor en küçüğü bile.insanın yaradılışında üremeye programlı olduğu bununda cinsellikten geçtiği.yarın bir gün zamanı gelince uygun şart ve koşullarda bunu onlarında yaşayacağını bu konuların ayıp günah konular olmadığını konuşuyorum.konumuz AIDS idi.prezervatiften tutunda daha bir çok konuyu konuştuk.arada cıvıtacak gibi oluyorlar hemen tepki koyuyorum kendilerine geliyorlar.

ches ama tabikide seni etkilemes 5yaşında çocun olduna göre kafadan evleneli 5yıldanfazla olmuştur demii

allah hepimizin mutluluğunu daim etsin canımŞeniz

Ay canım benim siz daha çok yenisiniz..Hep mutlu olun inşallah..

Ben 10 yıllık evliyimakannehir

Ay canım benim siz daha çok yenisiniz..Hep mutlu olun inşallah..

Ben 10 yıllık evliyimakannehir

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii
anam ben sizi öle hayal etmiyorumkaydirigubbakcemile3

daha nice 10yıllar nasip etsin allahh
bebiş varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…