bugün derste 8.sınıf öğrencileriyle AIDS konulu mektup yazıyorduk öğrencinin biri hocam ben bihtere yazacağım behlile karşı dikkatli olsun diye demez mi koptuk.konu açıldı hocam öpüşmekten sevişmekten başka bir şey yaptıkları yok ki bihter gördüğü yerde behlülün üstüne atlıyor bu çocukların yorumu aynen :)
verim parasını sen bak işte doru deyo gelinim :1closedeyes:
bugün derste 8.sınıf öğrencileriyle AIDS konulu mektup yazıyorduk öğrencinin biri hocam ben bihtere yazacağım behlile karşı dikkatli olsun diye demez mi koptuk.konu açıldı hocam öpüşmekten sevişmekten başka bir şey yaptıkları yok ki bihter gördüğü yerde behlülün üstüne atlıyor bu çocukların yorumu aynen :)
akannehirakannehirakannehir
aileleri izletiyo yani, hocam burada yüzde yüz aile suçlu ya, bihterle behlülün hiç suçu yok bencekaydirigubbakcemile3
valla benim 5 yaşında oğlum var kesinlikle izletmiyorum:hulya:
sen 5yaşındakine izletmiyosun
benim kocam ben izlerken yanımda durmuyo çünkü tartışıyorus
izlemeyeceksin kesinlikle ne yaprak dökümüünü nede aşkı memnuyu neden dediğimde
az tartışmaya girsek dizideki replikler gibi benimle konuşuyosun diyo
dizi ağzıyla tartışıyosun diyoo
gerçekten günlük hayatımızı çok etkiliyolar
çocuklar tam ergenlik döneminde seksle ilgli konularda mest oluyorlar zaten.şuan için tamamen ilgi odakları o maalesef.ama saat itibariyle ve tabi anneleri vesilesiyle izlemeleri kaçınılmaz.
canım sen dizilerin verdiği yan etkiylen kocanı aldatmayasın, bencede izleme o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende hiiç bi etkisi yok valla, o yaşları geçtim ben:roflol:
:mymeka:
şakası bile kötü:1closedeyes:
öyle demeyin öğrencinin biri dediki ama aralarında yastık var bir diyerinin yorumu onlar için yastık da kar etmez çok azgınlar.
katılıyorum yersiz bir şaka olmuş.
valla hocam biz arkadaş olduğumuz için yersiz şakalar yapabiliyoruz birbirimizeakannehirakannehir
doğrudur hocam siz daha iyi bilirsiniz, ama tv en masumu bence, artık her gencin elinin altında bilgisayar internetakannehirakannehirakannehir
geyikkkkkkkkkkkkkkk yapıyossssss
ches ama tabikide seni etkilemes 5yaşında çocun olduna göre kafadan evleneli 5yıldanfazla olmuştur demii
bizde 2yıl olcak şubattaaaa:asigim:
geyikkkkkkkkkkkkkkk yapıyossssss
ches ama tabikide seni etkilemes 5yaşında çocun olduna göre kafadan evleneli 5yıldanfazla olmuştur demii
bizde 2yıl olcak şubattaaaa:asigim:
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin canımŞeniz
Ay canım benim siz daha çok yenisiniz..Hep mutlu olun inşallah..
Ben 10 yıllık evliyimakannehir