Sex-i memnu:)

nesrın düğün ne zaman yaa ayy bir dugun olsun artıkda kurtlarımızı dökelimkaydirigubbakcemile3arsen hanımıda bozdum vallahi:roflol::roflol:

Nesrin saklanıyo şuan gelsin ben göstericem ona beni mutfakta yalnız bırakmak neymiş :eek:klava:

Arsen hanım ne demek öyle kurtları dökmek falan yaşının kadını ol lütfen:eek:lmaz:

Nesrin geldi..Nesrin ne çok uyudun iş güç seni bekliyo:eek:lmaz:

Nesrin nerdesin sen rıza kaptanın peşinde :eek:lmaz:

nesrın düğün ne zaman yaa ayy bir dugun olsun artıkda kurtlarımızı dökelimkaydirigubbakcemile3arsen hanımıda bozdum vallahi:roflol::roflol:

ııı şeyy ben bitter hanımın geceliklerini kuru temizlemeciye götürmüştüm de

dönüşte de yakışıklımla yağız delikanlımla bir çay içtik sahile karşı şaheste abla:asigim:

arsen hanım eğer sponsor olursanız hemen düğün yapıcaz ama nihalle behlülden bize sıra gelmiyo ki hayrına bi el atıverseniz arsen hanım sevaptır:1rolleyes:

aman agır takıl takıl nereye kadar denız hanım yaa şurda kaç yıl ömrüm kalmıs ölucem zaten boyle yanlız yanlız bırakın benı oynıycammmmmmmm:teytey::dance:

şaheste abla sülüman ağğbii dedi ki söyle ona çok dedikodu yapmasın dedi az laf çok iş dedi al dedi git dedi :roflol:

:roflol::roflol::roflol: ay koptum hee kız nesrin

o kendi işine baksın ilgisiz herif nolcekk :mymeka:

nesrıncım ben sponsorun oldum gıttıkaydirigubbakcemile3belkı dugunde bende bulurum bırısını:jeyyar:

Ednan bey niye güldün şimdi ağır ol sen birazakannehir

nesrıncım ben sponsorun oldum gıttıkaydirigubbakcemile3belkı dugunde bende bulurum bırısını:jeyyar:

şimdiye kadar beklediğiniz hataydı arsen hanım da neyse .

aa bizim kaptanın miçolarından ister misiniz miço ithal etti de yurtdışındanbuyrunnnnnnnnn

Ednan bey niye güldün şimdi ağır ol sen birazakannehir

adnena sıkıntı geldi artık bihterin kaprislerinden bize katılıo heralde sositososito
nesrin çok konuşma sende git çarşafları değiştir yukarda daha yemek yapıcaz akşama :1closedeyes:
matmazel sülüman sizi çağırıyo faturaları kontrol edicekmişiniz bide alışveriş listesi yapılıcakmış şakkıdı
aman bihter duymasın tutturuyo sonra herşeyden haberim olucak diye mirmirmirmir

Nihal nerde ya piyano çalcaktıkmafoldumben

X