Sex-i memnu:)

Ayyy mügecik süpersin ya :roflol:Beni unutmadığın için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

evet karışıklık olmasın dedim çarşafsız olurmu ekleme yapıcızz daha erkek oyuncular var onlarada sahip bulmak lazım kaydirigubbakcemile3

ay şaheste bayılttın beni, şekersiz kahve istedim şekerli getrirdin, annem bitki çayı istedi, kopkoyu rize çayı getirdin, valla bu konuda konuşcam bihterle:1closedeyes:

Kahveyi ben istedim şaheste aşkolsun:1closedeyes:

Resmi bile çıkmamış:1closedeyes:

Matmazel Deniz sizin kahvenizi müzik odasına koydum piyano çalıcaksınız diye mirmirmirmir
Çaktırma yanınada süleymanın yaptığı kurabiyelerden koydum hadi yine iyisin :1closedeyes:

kurabiye2.jpg

yaw ne asil kadınım resımde bıle ne guzel cıkmısım dımızemuszemus

Offf çarşaf olmak ne zor la, sessiz sessiz duruyok :bbo: Ednan olsaymışım keşke -tatlicadiarzu-

sitede aktif, cinsel içerikli konuşmayı seven, yarı çıplak gezmeye bayılan, prezentabl bihter ve behlül aranmaktadır, ilgilenenlerin sex-i memnuya başvurmaları rica olunur
:1closedeyes::1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol: ayy süper olmuş ellerinize sağlık.
ama kadro da boşluklar var :eek:lmaz:

anneciğim şahesteye söyle o yapsın, katya daha kalkamadı herhalde:1closedeyes:

ama ben katyasız mıçmaya gidemem sen bilmiyomusun peyker.mafoldumben

iyiyim anne, dorukda çok iyi maşallah:1closedeyes:

iyi hadi bakalım :dilcikar:

Matmazel Deniz sizin kahvenizi müzik odasına koydum piyano çalıcaksınız diye mirmirmirmir
Çaktırma yanınada süleymanın yaptığı kurabiyelerden koydum hadi yine iyisin :1closedeyes:

kurabiye2.jpg

Teşekkür ederim şahesteciğim nihal nerde gidip piyano çalalım azcık:nazar:

ay şaheste bayılttın beni, şekersiz kahve istedim şekerli getrirdin, annem bitki çayı istedi, kopkoyu rize çayı getirdin, valla bu konuda konuşcam bihterle:1closedeyes:

peyker Hanım kahveniz buyrunn tek başıma yetişemiyorum Nesrinde ortalarda yok horul horul uyuyo hepsi :eek:klava:

kahve5ta7.jpg

Firdevs Hanımın bitki çayı
bitki-cay%C4%B1.jpg

Başka arzusu olan mutfağa geçicemde :roflol:

sitede aktif, cinsel içerikli konuşmayı seven, yarı çıplak gezmeye bayılan, prezentabl bihter ve behlül aranmaktadır, ilgilenenlerin sex-i memnuya başvurmaları rica olunur
:1closedeyes::1closedeyes:

Aha.. benim lan bu... bonus olarak topukluyla da yürüyemiyorum :roflol:

benım kardesım nıye yok yaa cabuk bana bır kardes bulun bakıyımmafoldumben

Ecmelim sinir krizi geçiriyodu kendine gelsin diye atmıştı..

attında ne oldu şekerim şutlanan sen oldun yalıdan. :1closedeyes:

harbi kız ömür niye atmıştı o tokatı firdoya.

firdevs hapları ıcıp ıntıhara kalkısmıstıya matmazelde kendıne gelsın dıye vurmustu kadın sınır krızı gecırıyordu

peyker Hanım kahveniz buyrunn tek başıma yetişemiyorum Nesrinde ortalarda yok horul horul uyuyo hepsi :eek:klava:

Firdevs Hanımın bitki çayı
bitki-cay%C4%B1.jpg

Başka arzusu olan mutfağa geçicemde :roflol:

teşekkür ederim ben kahvaltı etmeyeceğim.
peykercim bu evde zayıf kalmak pek bi zor.

X