Sex-i memnu:)

adnena sıkıntı geldi artık bihterin kaprislerinden bize katılıo heralde sositososito
nesrin çok konuşma sende git çarşafları değiştir yukarda daha yemek yapıcaz akşama :1closedeyes:

şaheste abla çarşafları artık kuru temizlemeci kabul etmiyo evinizdeki çamaşır makinelerine kar mı yağdı da herbişeyi bize gönderiyonuz dedi napayım çamaşır makinesine mi atayım kirlileri benneyaptımki

şaheste abla çarşafları artık kuru temizlemeci kabul etmiyo evinizdeki çamaşır makinelerine kar mı yağdı da herbişeyi bize gönderiyonuz dedi napayım çamaşır makinesine mi atayım kirlileri benneyaptımki

:roflol::roflol:

kızım bi çarşaf bi daha kullanılmıyo zaten sen yenilerini ser eskileri bze getir biz kullanırız sırnaşık şey
Bihter Hanımın banyosunuda hazırladınmı aferin sana :1closedeyes:

AskiMemnuBolum16_00059.jpg

Ben nihali bekliyorum nesrincim..O gelene kadar bi türk kahvesi alayım zemuszemus

Ya ne zaman şu yasak aşkı öğrencek ednan ne kaa saf bi herif bu yaa :sinifsinif:

kızım bi çarşaf bi daha kullanılmıyo zaten sen yenilerini ser eskileri bze getir biz kullanırız sırnaşık şey
Bihter Hanımın banyosunuda hazırladınmı aferin sana :1closedeyes:

AskiMemnuBolum16_00059.jpg

ayy sorma yine tersinden kalkmış firdevs hanımın kızı bağırdı bana yine ezikledi beni:dilcikar:

şahestee ablaaaa deniz hanım türk kahvesi istiyooo odasında içicekmiş çok ayak altında dolaşmasın dediydi bitter hanım :roflol:

Yürü git laf getirme:mymeka:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bihter banyoda mı?
Ben de üstümü değiştireyim, bu arada bihtere havlusunu tutar, hiç olmazsa ruhumu doyururum :jeyyar:

coffee.jpg

Buyrun matmazel :lepi:

117.jpg

ben iyi kaptırdım he kendimi şayeste sanıcam gerçek hayatta
Ben olmasamm aç kalıcaksınız heee
şakkıdı

nesrın öglen yemegı hazırmı ayy benım karnım acıktıcokacimcoook

feyza_1.jpg

yemeği servis ettim ben kaçıorum hadi zıkkımlanın ömrüm sizi doyurmakla geçti :mymeka:

Kahve için teşekkürler şahestecim..Ellerine sağlık..

Şu nesrine söyle de azcık diyet yapsın göz zevkimi bozuyo..:umursamaz:

Kahve için teşekkürler şahestecim..Ellerine sağlık..

Şu nesrine söyle de azcık diyet yapsın göz zevkimi bozuyo..:umursamaz:

şaheste abla deniz hanıma de ki ben diyet yapmadan da koca buldum o kendi derdine yansın :dilcikar:

X