• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sewtuğ'un diyet günlüğü :)

sewtug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
182
132
103
Merhaba,
Ne zamandır istiyordum kendime bir günlük edinmek ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Bu sabah "hadi" dedim kendime:)
31 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım. Evlendiğinde 58 kilo, kendime göre incecik bir hatundum. 1,5 yıl sonra bebeğimiz olsun istedik ama kendiliğinden olmadı malesef. Tüp bebek tedavisi vs derken ben oldum 72 kilo. Bu kilo ile ikizlerime hamile kaldım, 90 kilo ile doğum yaptım. Ama maalesef oğlumu 10 günlükken kaybettik. Onun acısıyla kilo falan düşünemedim tabiki. 10 ay sonra 78 kilo ile kendiliğinden tekrar hamile kaldım ama maalesef o da hüsranla sonuçlandı, 22 haftalıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Bir süre yine kilo falan düşünemedim. Ama bu yıl mart ayında zayıflamam gerektiği dank etti bana zira 80 kiloya dayanmıştım.
Diyetisyene gitmedim ama sağlıksız da beslenmedim. Ekmeği, pilavı, makarnayı çıkarabildiğim kadar çıkardım hayatımdan. Saat 7'den sonra birşey yememeye özen gösterdim. Hergün 1 saat yürüyüş yaptım, atlayabildiğim kadar ip atladım ve 4 ayda 67 kiloya düştüm. Hedefim 60 esasen. 2 aydır sıcaklardan dolayı yürüyüşleri bırakmak zorunda kaldım maalesef :( Ancak bayram tatilinde tatile gittik ve ben biraz zıvanadan çıktım. Bu sabah tartıldığımda 68,7 olmuşum :(((

Hemen silkelenip kendime gelmem gerektiğine karar verdim ve bu günlüğü açıyorum. Dilerim motivasyonumu tekrar artırır günlüğüm. Paylaşabildiğim kadar yediklerimi ve egzersizlerimi burada ölümsüzleştirmek istiyorum:) Bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa seve seve yoldaşlık edebiliriz.

Şu anda ilk hedefim, 2 haftada 65 kg'ya inmek. İkinci hedefim ise yılbaşına kadar 60'a düşmek. Dilerim sebat edebilirim.

Günlüğümü okuyan herkese selamlar olsun benden:rapci::rapci::rapci:

Bugünden başlayalım mesela,
Sabah 7'de kahvaltımı ettim. Bakınız burda :)
upload_2016-9-19_15-1-57.png

Saat 12'de öğle yemeğim, (o da şöyle:dondurma:)
upload_2016-9-19_15-3-28.png

Akşam arkadaşlarımla buluşcam sanırım, bugünlük yürüyüş yapamam ama fazla da kaçırmaya niyetim yok :)
Bu arada ben ara öğün tercih etmiyorum, bu da belirteyim istedim.

merhaba.günlüğün hayırlı olsun.bende tam kendime bir günlük sayfası açayım diyordum seni gördüm.bende bayramda zıvanadan çıktım ve sabah tartıldığımda 69.6 kg ydum.benimde hedefim 60 kg olmak. seni takipte olucam.60 kg olmadan bu işi bırakmak istemiyorum.33 yaşındayım.2 oğlum var 4 yaşında ve 11 aylık.benim boyum 160 cm..senin boyun kaç?

merhaba.günlüğün hayırlı olsun.bende tam kendime bir günlük sayfası açayım diyordum seni gördüm.bende bayramda zıvanadan çıktım ve sabah tartıldığımda 69.6 kg ydum.benimde hedefim 60 kg olmak. seni takipte olucam.60 kg olmadan bu işi bırakmak istemiyorum.33 yaşındayım.2 oğlum var 4 yaşında ve 11 aylık.benim boyum 160 cm..senin boyun kaç?
Merhaba,
çok memnun oldum tanıştığıma. benim boyum 168. İstersen burda birbirimize destek olabiliriz, ama sen de ayrı günlük açmak istersen ben de seni takipte olurum tabi :)

burdan yazarım canım bende.akşam bir özet geçerim ne yedim ne içtim diye. ilk amacım şekerli ve paketli ürün yememek.ve ekmek tabi.60 kilo olmadan da bırakmıycam kesinlikle.

burdan yazarım canım bende.akşam bir özet geçerim ne yedim ne içtim diye. ilk amacım şekerli ve paketli ürün yememek.ve ekmek tabi.60 kilo olmadan da bırakmıycam kesinlikle.
en güzeli kararlı olmak. Ben ilk başladığımda motive olmak için sürekli günlükleri okuyordum. Ama anladım ki istersem verebiliyorum. Biraz boğazı tutup biraz hareketle çözülüyor bünye birden.

Tekrar merhaba günlük;) bizim arkadaşlarla buluşma işi yalan oldu Akşam menüm değişti haliyle. Balık ve salata yiyeceğim, bugün biraz geçe kalacak yemek maalesef

Bende yoğun bir gün geçirdim diyeti bozmadım. Saat 19:00 da yemek faslını bitirdim. Tabi annemlerde yediğimiz için kolay oldu. Spor yapmak için hiç vakit bulamadım. Şimdi çocukları uyuttum ve evi toplıycam.

Bende yoğun bir gün geçirdim diyeti bozmadım. Saat 19:00 da yemek faslını bitirdim. Tabi annemlerde yediğimiz için kolay oldu. Spor yapmak için hiç vakit bulamadım. Şimdi çocukları uyuttum ve evi toplıycam.
Günaydın canım,
Ben de dün yürüyüş yapamadım:( akşam yemeğimi yemem de sekiz buçuğu buldu:(
Olsun her gün daha iyi olacak:)

Günaydın sevgili günlük,
Yine her zamanki gibi bölük pörçük bir gece geçirdim. Kızım sağolsun:)
Güne 1 bardak limonlu ılık suyla başladım.
Saat 7'de kahvaltı yaptım.
1 haşlanmış yumurta,
zeytin, peynir, domates, salatalık, salam
Ekmeksiz:)

şimdilik hoşçakal, mesai 8'de başladı ama benim daha afyonum patlamadı, işler beni bekler:)

Günaydın canım,
Ben de dün yürüyüş yapamadım:KK43: akşam yemeğimi yemem de sekiz buçuğu buldu:KK43:
Olsun her gün daha iyi olacak:)
sorma gece gece çikolata yedim :(( ama bugün yola devam.şu karnımda öne eğildiğimde hissettiğim şeyin bir an önce yok olmasını diliyorum :))

Arkadaslar sanirim 2 kisisinz
Bende katilabilirmiyim size.
167 boyum kilom 67 hedef smdilik 60
İki ayda vermem lazim en gec

Arkadaslar sanirim 2 kisisinz
Bende katilabilirmiyim size.
167 boyum kilom 67 hedef smdilik 60
İki ayda vermem lazim en gec
tabiki katılabilirsin canım ama 2 ayda 7 kilo zorlayabilir seni. Daha uzun tutabilirsin bence zamanı

bu arada arkadaşlarım, tartı günümüz pazartesi olsun olur mu:)

ben kendiminkini yazayım ilk olarak,

19.09.2016 - 68,7 :(

Kızlar kaç yıllardır 60 kilo olduğumu bile hatırlamıyorum. Artık yetmez mi şişman olmak. Benim boyum 160, halimi siz düşünün artık.

Kızlar kaç yıllardır 60 kilo olduğumu bile hatırlamıyorum. Artık yetmez mi şişman olmak. Benim boyum 160, halimi siz düşünün artık.
canım kilodan ziyade nasıl göründüğün daha önemli bence. Mesela ben şu anda 68 küsur kiloyum ama kimse inanmıyor. Daha zayıflamana gerek yok diyorlar mesela, ben sırf kendimi daha iyi hissetmek adına kendime 60 kiloyu baz aldım:)
Bence sen de rakamlara odaklanma, vücundundaki değişikliği gör ve mutlu ol, tartıdakini değil:))

Back
X