- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 39
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Desteginiz icin tesekkur ederim vakit ayirip uzun uzun yazmissinizCanım ya seni en iyi ben anlarım. 30 yaşında bir bekar olaraktan. Şimdi buraya onlarca nasip kısmet kader yazılacak :)) sonra bir anda değişen iyi hikayeler mutlu sonlar, ama gecici teselliler olacak belki sana
..teselliyi ancak ve ancak Allah'a teslim olmakla buluruz.Tevekkül et yalnız değilsin .Ediyorsun da aslında. Yalnız değilim. Yalnız değilsin .Alemlere herseye hükmeden , karıncanın ayak sesini duyan rabbin seni de duyuyor herkesten iyi biliyor.Ya zamanı değil ki olmamış yada hayırlı değil ki vermemiş ..Sen dua et ve sabır ile Allahtan iste. Emin ol ki gün gelecek sen de yalnızlığından sıyrılacaksın .Belki şimdi dua vaktidir, ondan sınıyordur seni , duanı bekliyordur.
Yalnızlık gerçekten çok zor .. çok hak veriyorum.belli bir yaştan sonra akranların da dinlemiyor dinleyemiyor çünkü seni. İşleri güçleri evlilikleri, eşleri çocukları derken artık onlarada kızmamak gerektiğini öğreniyorsun.Ama yalnızlıkta da boğuluyorsun.çok iyi anlıyorum seni . En yalnız kaldığımız zaman Allah'a en yakın olduğumuz hissettiğimiz zaman aslında. Sanki Allah kulum ben buradayım yanındayım beni unuttun diyor. En çok Allahı andığım zamanlar en yalnız olduğum anlar ve nedense gece otobüs yolculukları oluyor.biliyorum ki Ona her halim ayan.
Dua et sabr et şükret yaşımız güzel , en iyi yaslardayız..gelecek günler var daha..duanı bekliyorlar daha güzeli olacak diye:) Bu konuyu da bugün açmıştım bir bak istersen https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dertliysen-caresiz-degilsin.1053429/#post-54413912
Amin insallahönümüz ilk bahar belki insAllah güzel kismet cikar karsina
Uzaktan bakinca böyle dusunmenizi yadirgamiyorum ama soyle dusunun anne babam hep mesafeli insanlar oldu sevgilerini hissettirmediler amca hala dayi teyze falan yok kardeslerde okul vs derken hepsi uzak dustu arkadas cevresi derseniz bir iki kisi haric hep devri daim oluyor evlenenler tayin olup gidenler falan derken bi yalnizlik soz konusu insan basini yaslayacagi bi omuz ariyor sıkılıp daraldiginda dusunmeden arayacagi birini yada gercekten suphesiz sevgi ariyorFazla Türk filmine bağlamışsın .. hayat kısa ..bunları yaşamak için daha büyük acılar lazım ..
Bende anlamadim hic alakasi yokken neden nasil bu hale geldiO erkek başta senle ilgilenmiştir. Kendince senle flört etmiş. Ama sonra ya başkası çıktı ya da başka bişi. Erkekler bunu hep yaparlar. Yani ben mi yanlış anladım diye düşünmenize gerek yok.
Ayrıca bu durumun güzellikle alakası yok. Ama sizin silkelenerek kendinize gelmeniz lazım. Biraz makyaj, giyim tarzı. İmkanınız varsa biraz para dökün. Siz önce özgüveni yüksekmiş gibi davranacaksınız ki, özgüveniniz yükselsin.
BÖyle hissetmen çok normal .. yalnız , konunda bahsini geçirdiğin duygu durumu yanlış ..Uzaktan bakinca böyle dusunmenizi yadirgamiyorum ama soyle dusunun anne babam hep mesafeli insanlar oldu sevgilerini hissettirmediler amca hala dayi teyze falan yok kardeslerde okul vs derken hepsi uzak dustu arkadas cevresi derseniz bir iki kisi haric hep devri daim oluyor evlenenler tayin olup gidenler falan derken bi yalnizlik soz konusu insan basini yaslayacagi bi omuz ariyor sıkılıp daraldiginda dusunmeden arayacagi birini yada gercekten suphesiz sevgi ariyor
Benim de başıma gelmişti ama inan seneler de geçse nedenini anlayamıyorsun. Üzülme demiyorum çünkü bağlanmışsın. Üzülmen, ağlaman bunlar kötü duygular değil. Bunlar insani duygular. Ama bu dönemi kısaltmak için hayatında değişiklik yap. Yeni çevre, yeni kurs, yeni hobi.. Artık hangisini yapabilirsen..Bende anlamadim hic alakasi yokken neden nasil bu hale geldi
Duygularimi bir kenara birakip mantigimla dusundugumde belki onun uzaklasmasi benim icin gokten inmis bir firsat gibi olmali
Cunku neredeyse en ufak bir ortak noktamiz yok zevklerimiz zıt olmamasi en hayirlisi en guzel olani ama iste duygusal olarak kendimi kaptirmisim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?