Sevmekten Korkuyor musunuz?

ooopapatyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
91
2
yaşadığınız kalp kırıklıklarının ardından yeni başlangıçlar yapmaya ,yeniden birini tanımaya, sevmeye nasıl cesaret ettınız.sevmekten korktunuz mu yaşadıklarınızdan sonra. bayanlar bu konuda yorumlarınızı beklıyorum ve merak edıyorum.insan sevmekten korkmakta haklımı bu durumda? a.s.

Son düzenleme:
ben korkmakla birlikte artk sewemiorumda zaten.kimseye içim atmıyo.kimseye güvenemiorum.bilmiorum nasıl olucak :1no2: aslında sevsem iyi olur çünkü düşünüorum eğer böyle gidersem ve evleniceğm insanıda sevemezsem ne olur değlmi.özellkler evlenmk için bi insanı sevmk çk önemli.umarım karşıma sevilmeyi hak eden biri çıkarda bnde sevebilirim... :çok üzgünüm:

ben severken ilk korkmuştum bi çok seyı yalancıktan yapıyordum mesala inanmadığımda inanmış gibi güvenmediğimde güvenmiş gibi davrandım.. sonra baktım hersey yolunda gercek yasamaya basladm herseyi şimdi mutluyum .. ama şimdi ayrılsam baska bir erkeğe nasıl alışırım bilmiyorum nasıl severim nasıl unuturum yada gecmişin hesabı vermek çok koyar özellikle

herşeyin bende gizli olduğunu farkettim,
iğneyi hep kendime batırdım,
hatalarımı gördüm, kendimle yüzleştim,
çok severek, çok vererek mutlu olunmayacağını anladım,
kendimi affettim ve iyi dileklerimi tekrarladım,
asla yılmadım
umutumu hiç kaybetmedim,
ve bir gün hayat karşıma tüm güzel düşüncelerimi çıkardı,

pekı bu düşüncelere kavuşmanız nasıl oldu?ne kadar zamanda yani...yanı doğru kişiyi çıkardı .darısı başımıza inşallah...a.s.

pekı bu düşüncelere kavuşmanız nasıl oldu?ne kadar zamanda yani...yanı doğru kişiyi çıkardı .darısı başımıza inşallah...a.s.

dilerim gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi isteyen herkesin başına,
bu süreçti, çok canım yandı, çok isyan ettim, hasta oldum vs,
sonuçta hayatımın yedi yılı geçti gitti,
ne uğruna kişi olarak bakarsan hiç değmezdi çünkü,
ama aslında kendimle mücadele edip yarışmışım ben,
ne zaman kendimi yendim,
o zaman hafifledim gereksiz yüklerimden kurtuldum,
önyargılarımdan kurtuldum o zaman,
yani sözün kısası hemen olmuyor,
neyin özlemini çekiyorsan ulaşıyorsun ama bedellerini de ödüyorsun arkadaşım,
önce sen doğruluyorsun sonra o doğru kişiyi sonra buluyorsun,
sen doğrulmadan hep eksik parçalarını buluyorsun senin gibi yarım parçalarını,
iki yarım asla bir tam etmiyor,
ha bitiyor mu ben oldum diyormusun hayır hem gelişmek hep gerekli,
asla hayata küsmemek gerekli sen küsersen o da sana küsüyor çünkü...

yeni bir ilişkiye başlamak tekrardan birini sevmek mutlaka çok zordur
hele ki yılların geçmişse
bu durumda yapılacak tek şey kendinle muhasebeleşmek
kendinle başbaşa kaldığında artıları eksileri bir tarafa toplamak ve ona göre yeni bir başlangıç yapmak
kimse vazgeçilmez değildir
üzer ,yıpratır , darmadağan eder ama yılmadan hala unutmak istiyorum dersen
yani bunu başarmayı yürekten istedikten sonra insanın yapamayacağı şey yoktur
korkmak fayda etmez bu nedenle istedikten sonra sevebilirim
korkmamdasengözlerimebaksanab

Şu an tekrardan korktuğum bir dönemdeyim, yanı ama su an hoscakal dıyebılıyorum, cunku cok saf sevdıgım zamanlara coktan veda etmısım. Ama yıne de dua edıorum hayırlısına gonlumu razı eyle dıye.Oyle sevmek ıstıorum sanırım bıraz garantıcı bısekılde Çabucak soğuyabılıyorum, bı ınsan uzerınde cok duramıyorum. Bu yuzden bırı ıle bı ılıskı yasamamaya calısıyorum, bencılce davranmamak ıcın.Ama keske sevebılsem keske gozlerım parlayabılse tek telefonu ıle dunyanın en mutlu ınsanı olabılsem, demem o kı bız gormustuk oraları. Boyle ılıskıler zararlı dıyor kalbım, Yalnıs ınsanlara deger verecek kadar kör olmasaydım keske ama oyle olmasaydı su an kı ben olamazdım kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…