- 25 Ağustos 2016
- 36
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi melekzafer55
-
Sevmek nedır sızce olmekmi aşktan nasıl anlarsın sevdıgını yada sevildiğini baktığında gozlerını alamamakmı ask yoksa hep yanında ıstemekmi ben sevıyorum delicesine ama o sevıyormu benı vazgecmiyecek kadar?????
Waoww birileri çok aşık anlaşılanSevmek kıyamamaktır...
Rüzgarın saçının teline değmesinden sakınmaktır.
Net.
Sevmek nedır sızce olmekmi aşktan nasıl anlarsın sevdıgını yada sevildiğini baktığında gozlerını alamamakmı ask yoksa hep yanında ıstemekmi ben sevıyorum delicesine ama o sevıyormu benı vazgecmiyecek kadar?????
Yaradılanı severim,Yaradandan ötürü...Waoww birileri çok aşık anlaşılan
Keske oyle olsa bana sarılıyo kokumu ıcıne cekıyo sen herseyımsın dıyo sen gıdersen bıterım dıyo ama bı anlık boşlukta bı baska kadınla konuşuyoAdam sana sarılıp kokunu içine çekiyorsa, saçlarını koklayıp öpüyorsa aşıktır bence. Ya da ne bilim ben böyle hissediyorum sevildiğimi.
Sen bi kere olaya bi anlık boşluk demeyi bırak önce. Bi anlık boşlukla en fazla düşersin, aniden yola çıkarsın, ağzından birşey kaçırırsın... Bir anlık boşluk budur. Adam seni aldatıyor yav, bunun kılıfı bir anlık boşluk olamaz. Senin boşlugunu..... Tövbeler olsun bu nedir ya.Keske oyle olsa bana sarılıyo kokumu ıcıne cekıyo sen herseyımsın dıyo sen gıdersen bıterım dıyo ama bı anlık boşlukta bı baska kadınla konuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?