• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevmek!!!!sizce hangisi daha kötü?

sevmek!!!!sizce hangisi daha kötü?

• Ankete Katılan
    65

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
sizce hangisi daha kötü?

evet hanimlar ne dersiniz,

ankete katilin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence sevip de kavusamamaksenağlama

of ya kötü oldum.

zaten bu hormonlar yüzünden sürekli ağlıyorum.
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum hiç..

Allahım eşimden ve bebeğimden ayırma beni hiç inş..

Allah göstermesin yaa
sevipte kaybetmek...............
senağlama

ikiside aynı şey bencee
her ikisinede yüregim dayanmaz
ay böle konular açmayın nolur
sevgilim askerde hemde çukurcada :senağlama:

güzel bir soru, tesekkür ederim. ben düsünüp cevabimi yazarim bir vakit :)

ikiside birbirinden kötü,
ama
sevipte kaybetmek çok kötü be...

sevipte kaybetmek.....çünkü diğer türlü sen sevmişsindir ama senin olmamıştır zaten..ama kaybetmek çok daha zor ve dayanılmaz....

ikiside çok kötü ya sewipte kavuşamamakta kaybetmek gibi aslında.ama kaybetmek daha kötü allah kimseyi sewdiklerinden ayırmasın bu acıyı yaşatmasın kimseye.

sevipte kaybetmek...
çünkü kendimiz için severiz,platonik bile olsa bu sevgiyi yaşar,yaşatırız...
ama kaybetmek,sevilen kişinin gitmesi(ölmesi) ise çok daha acı...
ben tek taraflı sevmeye razıyım,yeter ki sevdiğim yaşasın...sevmek fedakarlık denir ya,o hesap işte...

kaybetmek daha kötü. sevip de kavuşamamak; kavuşamamışsındır ama en azından yaşadığını bilirsin ama kaybetmek:çok üzgünüm: allah kimsenin başına vermesin

bence sevipte kavuşamamak..neticede bi ömür boyu onun ızdırabını çekeriz..sevipte kaybetsek bile zamanla insan herşeyi unutuyor..o büyük acıları bile..ama aşkını asla...

ikinizde Isterken Araya Baska Seylerin Girmesi We Kavusamamak Coooook Cok Kotu Gerci Boyle Olunca Sonuca Kaybediyorsun Da

sevip de kavusamamak.... ama aslında ikiside anı gibi bişi çünkü İKİSİDE ACI VERİYOR

Back