Sevmek, sevilmek, mutlu olmak istiyorum :(

Ne yazık ki bu işler ha diyince olmuyor bazı kızlar çok bereketli kısmetli birini atıp birine koşuyor onlara bakıp kendine sıkıntı yapma. Olmayan bir seyi olduramıuorsun ne yaparsan yap bazen dualar bile yetersiz kalıyor

Bence başkasından once siz kendinizi sevin ve kendinize değer verin, o zaman hayat öyle değişiyor ki, sakın mutlu olmak için başkasının insafını beklemeyin, ayrica evliliğe de fazla anlam yüklemeyin, bazi evlilikler olan mutluluğunuzu da sizden götürebiliyor, o yüzden herseyin hayırlısını isteyin

Dış görünüş bir noktaya kadar önemli.. Bence insan kafasında bir kalıp oluşturup çevresinde onu aramamalı. Asla sarışın istemem veya asla esmer biriyle birlikte olmam deyip kendini kısıtlamamalı. Eli yüzü düzgünse zeka, karakter, dünyaya bakış açısı, size manevi olarak verebilecekleri, sadıklık, dürüstlük ve güven verip vermediğine bakılmalı. Çok yakışıklı olup zeka seviyesi yerlerde olan ortak bir fikirde bile buluşamadığım biriyle birlikte olmak istemezdim. Zaten saydıklarım ve ortak noktalar varsa o andan itibaren dış görünüş tamamen önemini yitirir

Çevreniz geniş olsun. İlla ki biri çıkar. Yalnız dış görünüş her şey değildir. Burada hepimiz deseydik ki ben 1.80 boyunda birini istiyorum. Renkli gözlü olsun illa ki gibi şeyler muhtemel evli olmazdık. Türk erkeğinin profili belli.
Onun dışında merhamet anlayış empati bunlar çok çok önemlidir. Eş adayınızda. Önceliğiniz ahlak ve karakter olsun.

Evlilik nasip kismettir.
Ben buna inanıyorum.
Ne kadar zorlasanız da olmayacaksa olmaz.
Kalplere hükmedemezsiniz. Siz tanışırsınız çabalarsınız ama karşı taraf istemiyorsa istemez.
Siz elinizden geleni yapın ama unutmayın karşıdakinin kararına hükmedemezsiniz. Öyle bir gücünüz yok.

Size tavsiyem birini sırf görünüş yüzünden elemeyin.
Eğer bakımsız ve pis biri değilse şans verin.
Insana sevdiği çekici gelir.
Sevince hayatındaki insan bin kat güzel veya yakışıklı olur.
Hayat görüşü, beklentiler , kültür düzeyi, eğitim vs uymaz anlarım. Ama sırf mesela istediğiniz görünüşte değil diye elemek çok iyi bir karar değil..

Bir de çok beklentiye girmeyin.
Aşırı beklenti aşırı hayal kırıklığı doğurur.
Yaşıtlarınız teker teker evleniyor olabilir.
Bu onların yolu.
Sizin yolunuz başka.
Herkes aynı yolda aynı vakitlerde yürümez.

Bir de çevrenize evlensem iyi olurdu deyin, tanıştırmak isteyenlere şans verin. Hemen elemeyin.
Sosyal olun. Çabalayın..
Ama, bunlara rağmen olmuyorsa biraz bu konuyu bırakın.
Hayatta bazı şeyler beklemediğin zamanda olur.
Elinizden geleni yapın, sonrasını bırakın.

Hayırlısı olsun..

Dış görunüşe bakmaniz da sıkıntı yok bence. Ama dış görünüşü 3 e bölün. Yakisikli-Fena Değil-Asla olmaz. Fena değillere şans verin.

Linclenmek istemiyorum. Ama erkekte kas ortanı arttıkca zeka seviyesi azalıyor. Ne zaman oo bu cok yakisikli spor yapiyor konusayim desem icinden mahmut abi cikiyor en güzeli cekirdekten yetistirmek

Ardarda 3 yorum yapmis olacagim ama demesem icimde kalacakti. Dün bir magazada bir kizin telefon konusmasina şahit oldum aynen şuydu :"Sana cok iyi davraniyor,huyları iyi diyorsun, bence kaçırma baskasına kaptırma bir daha bulamazsın sonra başkaları kapar iki gün sonra evlenie ağzın açık bakakalırsın" ben şok tabi tabi buraya yazdigimi bir de tonlamayla okuyun. Kadınlar bile ataerkil olmuş. Resmen erkeği zafer olarak görüyordu. Böyle olmaktansa secici olun konu sahibi. secicilik iyidie. Secici üyeler hep mutlu.

O dediğiniz kişiyi tanımıyorum hanimefendi

Ya konunuza o kadar negatif giriş yapmışsınız ki sütü bozuk diyerek ben açıkcası siz de üslup problemi olduğunu bu yüzden ilerleyemediğinizi düşünüyorum.
2 senelik ilişkim yakın zamanda bitti, 2 ay oldu şimdi biriyle flört ediyorum ve ne ilk önüme gelendi ne de aman şuyu aman buyu diye tanımadan elediğim biriydi. Şu an çok keyifli vakit geçiriyorum.
Bir insan evinden çıkmıyorsa, kendini kapatmışsa uzun süre biriyle bir flört ilişkisi dahi kuramıyorsa ben problemi o kişide bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…