- 22 Mayıs 2020
- 269
- 159
- 23
- 28
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
24 yaşındayım beni de kimse sevmedi ve hiç kimse de sevmeyecek galiba
biraz şans vermek iyi olabilir erkekler bu konuda daha avantajlı oluyor malüm mesela siz 27 yaşındasınız belki 26 + yaş uygun ama 30 yaşında bir erkek 22 yaşında kızla bile evlenebiliyorErkekler de önem veriyor
Bence başkasından once siz kendinizi sevin ve kendinize değer verin, o zaman hayat öyle değişiyor ki, sakın mutlu olmak için başkasının insafını beklemeyin, ayrica evliliğe de fazla anlam yüklemeyin, bazi evlilikler olan mutluluğunuzu da sizden götürebiliyor, o yüzden herseyin hayırlısını isteyinMerhabalar, ben 27 yaşında üniversite mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum suan. Dış görünüş olarak fena degilim. Ama aşkta çok şanssızım. En son 3 yıl önce sevgilim oldu. O da beni aldattıGecen ay birinden hoşlandım uzun süre sonra. Bir de baktım ki o da sevgili yaptı. Kimi sevsem kısmeti açılıyor resmen. Bi keresinde arkadasimin bi tanidigi kuzeniyle aramı yapmak istedi. Ama kuzeni beni begenmedi. Artık sevilmek mutlu olmak istiyorum. Yaşıtlarım nisanlaniyor evleniyor. Beni de isteyenler oluyor. Ama bir türlü beğenemiyorum. Dış görünüşe cok önem veriyorum. Bu yüzden mi bilmiyorum ama kimse çıkmıyor karşıma. Çıkanlar da sütü bozuk çıkıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Çok üzgün ve mutsuzum. Çok sıkıldım
Zamanında dış görünüşümü beğenmeyenler iyi ki beğenmemişler
Linclenmek istemiyorum. Ama erkekte kas ortanı arttıkca zeka seviyesi azalıyor. Ne zaman oo bu cok yakisikli spor yapiyor konusayim desem icinden mahmut abi cikiyor en güzeli cekirdekten yetistirmekDış görünüşe önem verebilirsiniz, kimse sizi bu konuda yargılayamaz. Hepimizin beklentileri ve istekleri farklı. Ancak şunu bilmenizde fayda var genelde yakışıklı erkeklerin hayatlarından çok fazla kız geçiyor, egoları çok yüksek oluyor, ne yaparlarsa yapsınlar talipleri olduğu için de hem kendilerini geliştirmiyorlar hem de karakterleri çok yüzeysel ve yavan oluyor. O yüzden daha çok adayla görüşüp size çok yakışıklı gelmese bile gözünüze hoş görünen insanlara tanıma şansı verin.
Senin konular seriye bağladı
Estetik erkekler bir dahaki konun kesin hoşlandığın adamla alakalı ya da hoşlandığını düşündüğün adamın sana yüZ vermemesiyle alakalı olacak
Hatırlayanlar beğensin lütfen çünkü acaba hafızamda mı sorun var diye düşünüyorum
İktisatçıkız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?