Sevmek, sevilmek, mutlu olmak istiyorum :(

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Merhabalar, ben 27 yaşında üniversite mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum suan. Dış görünüş olarak fena degilim. Ama aşkta çok şanssızım. En son 3 yıl önce sevgilim oldu. O da beni aldattı Gecen ay birinden hoşlandım uzun süre sonra. Bir de baktım ki o da sevgili yaptı. Kimi sevsem kısmeti açılıyor resmen. Bi keresinde arkadasimin bi tanidigi kuzeniyle aramı yapmak istedi. Ama kuzeni beni begenmedi. Artık sevilmek mutlu olmak istiyorum. Yaşıtlarım nisanlaniyor evleniyor. Beni de isteyenler oluyor. Ama bir türlü beğenemiyorum. Dış görünüşe cok önem veriyorum. Bu yüzden mi bilmiyorum ama kimse çıkmıyor karşıma. Çıkanlar da sütü bozuk çıkıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Çok üzgün ve mutsuzum. Çok sıkıldım

Hiç yüzüm gülmedi. Bu yüzden çok uzgun ve mutsuzum

Siz insanları dış görünüşü yüzünden eleyebiliyorsanız birileri de sizi bu sebeple eleyebilir öyle değil mi?

İnsanların içine değil dışına baktığınız için sütü bozuklar (nasıl tabirse) çıkıyordur belki karşınıza.

Dış görünüş bir ilişkiyi yürütebilmek için yeterli bir kriter değil tanımak için fırsat vermek gerekir tanıdıkça gözünde çok güzel gelecektir bir insanı tanımadan gerçekten göremezsin zaten çok yakışıklıdır bir huyu seni soğutur mesela gerçekten istiyorsan denemeden yakısıklısı gelsin diye bekletsen cok beklersin maalesef

Hiç yüzüm gülmedi. Bu yüzden çok uzgun ve mutsuzum
Yani diyorum ki hayatınızın amacı evlenmek veya bir erkek tarafından sevilmek olmasın. Mutluluk getirmemiş sonuçta. Bir de dış görünüş uzun vadede mantıklı bir kriter değil. O kriterde bir değişiklik de yapabilirsiniz.

Dış görünüş söyle sevdiğim kişi benim gözümde dünyanın en yakışıklısı oluyor. Ama dediğiniz gibi çok yakışıklı olup karakterini gördükçe soğudum erkekler de var

Erkekler de önem veriyor

Dış görünüş söyle sevdiğim kişi benim gözümde dünyanın en yakışıklısı oluyor. Ama dediğiniz gibi çok yakışıklı olup karakterini gördükçe soğudum erkekler de var

Tanımadan elediğin insanları sevip sevmediğine karar veremeyeceğine göre...

Erkekler de önem veriyor
Herkes illa ki bir noktaya kadar veriyordur. Ama tüm erkekler sadece dış görünüşten evliliğe karar veriyor diyemeyiz. Zaten sadece dış görünüşünüz için sizi seçen erkek ne derecr gelecek vaadeder sizce? Öyle birinin olmadığı daha hayırlı olmuş sonuçta kilo aldığınız da olacak yaşlandığınız da. Hep diken üstünde durulmaz öyle.

Dış görünüşe önem verebilirsiniz, kimse sizi bu konuda yargılayamaz. Hepimizin beklentileri ve istekleri farklı. Ancak şunu bilmenizde fayda var genelde yakışıklı erkeklerin hayatlarından çok fazla kız geçiyor, egoları çok yüksek oluyor, ne yaparlarsa yapsınlar talipleri olduğu için de hem kendilerini geliştirmiyorlar hem de karakterleri çok yüzeysel ve yavan oluyor. O yüzden daha çok adayla görüşüp size çok yakışıklı gelmese bile gözünüze hoş görünen insanlara tanıma şansı verin.

Bir kaç sene önce birisiyle sevgiliydim ve görünüşü aynı liseli yıllarımda dua ettiğim gibiydi. Hani deseler ki "Sana sevgili yapacağız nasıl bir görünüşü olsun?" tam olarak onu ifade ederdim, yeşil gözler, gamzeler, buğday teni,boyu her şeyi ama gel gör ki beni aldattı ve bana çok kötü davrandı. Hatta aldatıldığımı öğrendiğim gün benim için çok önemli bir gündü.

Şu an ki sevgilimle tanıştığımız da görünüşü bana uymuyordu, normaldi ama izin verdim tanışmaya. Dünyalar tatlısı bir insan. Beni gerçekten seven, değer veren biri. Belki de reddetseydim şu anda bu kadar mutlu olmazdım. Şu an da bana dünyanın en tatlı ve yakışıklı insanı gibi geliyor.

Demek isteyeceğim aklında ki tipleme senin canını çok fena yakabilir. Benim yaktı. Ha tabi umarım olmaz ama bence insanlara şans vermelisin :)

Haklısınız çekim gücü diye bir şey var. Yani çok yakışıklı olmasa bile kendine bakmali.

Neler neler yazarım bu konuya roman olur... Bu işlerin zamanı var maalesef 27 yaşımda son görüştüm, sonra hiç talibim olmadı kasımda 29 oluyorum, zaman akıyor ve elimden bir şey gelmiyor.........

Sütü bozuk olmaması için dış görünüşü yerine içine baksanız daha iyi olmaz mı? Siz güzellik bekliyorsanız karşıdaki de güzellik bekliyordur.Ama size yapılınca acımasız,siz başkasına yaparken normal.Ne bekliyorsanız onu buluyorsunuz.Gerçek mutluluk icin dış görünüşe bu denli önem vermeyi bırakmanızı tavsiye edebiliriö

Haklısınız ama ben karsimdaki insana direk çok çirkinsin demiyorum. Düzgün bir dille reddediyorum. Benim karşıma çıkan tipler ise sen çok tipsizsin diyerek reddediyorlar

Dış görünüşünü beğendiğiniz insanların dış görünüş kriterlerine uymuyor olabilirsiniz.İlla yakışıklı biriyle olacağım diyorsanız,Kendinize bir rötuş çekebilirsiniz;dolgu,saç,makyaj,estetik operasyon falan artık neye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yaptırın madem kriteriniz bu kendinizi buna göre şekillendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…