eşinin seni gerçekten sevdiğine inanıyor musun? üzerine titrer insan sevdiğinin! he üzerinden yıllar geçer,çoluk çocuk derken insan kendi derdini unutur! ama sen daha 2 aylık evliyken boşanmayı düşünüyorsan çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamış olman gerek! bilemiyorum ama acele etme. bizimle paylaştığın gibi eşinle de paylaş,isyan et,henüz çok yeni biraz kendine ve ona biraz zaman tanı. senin gibi o da yeni evli belki onunda hayal kırıklıkları oldu,kim bilir? son bişey eşini hala seviyorsun değil mi? o zaman çaba göster canım! inşallah herşey düzelir!
dediğin gibi arkadaşım sevgi olsaydı hala o gözler birbirine nefretle bakmazdı gerçi evliliklerin bazı dönemlerinde bu gel gitler yaşanır fakat bu sürekli bir hala gelmişse tehlikeli boyutta demektir.....benimde 10 senem bitti bende çok çıkmazlardan geçtim zor şeylere boyun eğdiğimde oldu ama inanki o sevgi denilen ışığı eşimde hala görmeseydim hiçbir şekilde yürümezdi inan ...allah yardımcın olsun arkadaşım....
arkadaşım aynı işyerinde olmanız bence iyi bir şey değil heran herzaman beraber olmak güzel değil bir müddet sonra sıkarsınız birbirinizi..birde araya kıskançlıklarda girerse oda iyi olmaz...adamcagız senden ne beklediki sen ne one verdin.biz birbirimizi mutlu edemiyoruz derken ne anlamda bunu söylüyor..birbirininden beklettilerinizi bulamıyorsanız..bir süre bence biraz ayrı kalıp düşünün..birbirinize zaman tanıyınnn bu dönemde bence yeni de evliyken çocuk düşünme..inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer allaha emanet ol...kendini üzme..
peki konuşmadığın halde sana yaklaşmıyormu konuşmak için yani bir çaba göstermiyormu?..yani anladığım kadarıyla sözde seni seviyorum diyor ..ama uygulamada göstermiyor belki bu seni daha çok yaralıyordur..erkekler bilirsinki kolay kolay sevgilerini belli etmez canım bunu kafana takıpda mutsuzluk yaratma evde..onu bunaltma yoksa herşey dahada zora girer..herşeyi oluruna bırak zamanlaherşey yoluna girer.sevgiyle kal
aynı durumu kısa bir süre önce bizde yaşadık.en sonunda oturduk uzunca konuştuk,aslında o kadar çok seviyormuşuz ki birbirimizi,egolarımız öne geçmiş,
kendimizi düşünür olmuşuz.çok şükür bu sorunu aştık sevgimizi belli edip isteklerimizi de açıkça söylüyoruz birbirimize.bence sizde aynı durumdasnız
canım.seviyorsunuz ve farkedemiyorsunuz,birbirinize belli etmiyorsunuz,guru yapıyorsunuz.bak canım gururu bir kenara bırakın sevginizi birbirinize belli edin.inan sevgisiz evlilik olmaz.hadi allah yardımcın olsun
canım benim ne kadarlık evli olduğunu bilmiyorum ama eğer yeniyse ilk dönemler böyle şeyler yaşamanız çok normal aynı işyerinde çalışmanız bulunduğunuz çevrede yakınınızın olmaması birbirinizden sıkılmanıza neden olmuş olabilir bence birbirinizi özleyecek ayrı kalacak saatler ortamlar yarat herşeyin en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle..:1hug:
kendini boşuna üzüyorsun diyemem sana ama ben evliliğimin ilk üç ayı çok sıkıntı çektim ve eşimle sürekli bu evlilik yürümez diyorduk.İlk başlarda iki tarafta alışık olmadığı bir durumda buluyor kendini.Adapte olmak zaman alıyor.Ama inan bana herşeey düzelecek.sadece birbirinizi yıpratmayın yeter yani hafızalardan silinmeyecek derecede incitmeyin.aslında ikinizde birbirinizi seviyorsunuz bunu sende oda biliyor ama insan yeri geliyo en sevdiğini bile kırabiliyor sevmek buna engel olamaz.Sadece anlayış gerekli başka birşey değil...
offf canım ya allah kolaylık versin bende 23 yıllık evliyim ufak yaşta evlendim sevdiğimi sanıp birde üstüne üslük kaçtım ama şimdi çocuklarımız için birlikteyiz sevgi değil sayğıyı bile kaybettik gibi birşey
alışkanlık olmuş bizim evliliğimiz bazı şeyler bitince bitiyo
birbirini itiyosun zaten
sende biran kendimi gördüm
benim evliliğim ite kaka yürüyo
umarım sen herşeyin üstesinden gelebilirsin eğer dayanıp,direnecek gücün varsa belki düzeltebilirsin çabalarla başka ne diye bilirimki sana