- 7 Ağustos 2007
- 69
- 0
Bence evlilikte sevgi yeterli değildir.Sevgisiz olmaz ama sadece sevgiyle de olmaz. Mantık ve duygular birlikte yürürse zaten sedace evlilik değil bütün ilişkiler yolunda gider.Önemli olan bu dengeyi kurup öyle karar verebilmek. Tamam çok seviyorsun ama ömrünü geçireceğin adama bir de dışarıdan bakmak, mantık çerçevesi içinde bütün şartları düşünmek öyle karar vermek lazım.Bunu söylemek kolay ama bu şekilde olmuyor çoğu zaman çünkü aşk insanın gözünü kör ediyor, dünyanın en mükemmel insanı gibi görünüyor karşıdaki...bu da işin doğası galiba...yapacak bişey yok...bu noktadan sonra yapılacak olan hoşgörülü olmak ve karşındakinin huylarını kabullenmeye çalışmak,rahatsız olunan şeyleri karşılıklı oturup konuşmak,çok çıkmaza girdiyse de biraz zamana bırakmak,o da olmadıysa çocuk yapmadan bir an önce ayrılmak...
Ben ona tapıordum ya düşün mükemmel diordum hatta ben ona layık değilim o daha iyilerine layık diordum. Nasıl bitti anlmış değilim. İnan varya defaşarca konuştuk annem konuştu olmuyor