Zaten amaçları o değil miBak ne yazılmış ağlayarak konuşan adam, belki de hiç tanımadığı bir genç kız için gözyaşı döken, üzülen, kahrolan bir adam, belki de o hastanede hiçbir yakını olmayan ama patlamada ölen gencecik bedenleri görünce kahrından ağlayan isyan eden biri o adam.
Kim olduğunun önemi yok, üzülüyor, ağlıyor, yüreğindeki acıyı haykırıyor. Acıyla söylenen sözleri kinin öfkenin hedefi haline getirmeyelim.
dün de dedim, bugün de diyorum.. ben bu milletin oldukça büyük bir kısmının bu facialara üzüldüğüne zerre İNANMIYORUM..
Ben videoyu izlememiştim, bu haberle izleme gereği hissettim ve kötü oldum, zaten ölüm, acı, hastalık haberlerine dayanamayan bir yapım var, birde gencecik çocukların öldüğünü duyunca iyice fena oluyorum.Zaten amaçları o değil mi
"hedef göstermek"
Bunlar zaten insani duygular.Birazda vicdan.Hiç başlarına gelmiyecekmiş gibi davranıp okuyucusunu galeyana getirmek te ayrı bir kafa.Ben videoyu izlememiştim, bu haberle izleme gereği hissettim ve kötü oldum, zaten ölüm, acı, hastalık haberlerine dayanamayan bir yapım var, birde gencecik çocukların öldüğünü duyunca iyice fena oluyorum.
Üzüldüğünde soğukkanlı olamayan biriyim, genç bir kızın hemde böyle acı bir şekilde ölümünü görsem bende acıyla feryad ederim, kim etmez ki?
Altında birşey aramaya gerek yok, acıyla haykırış acıyla haykırıştır ötesi yok.