Şevket Çoruh'tan Akit'e: O adam benim!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Şevket Çoruh'tan Akit'e: O adam benim!
fft107_mf7339120.Jpeg

15/03/2016 10:31
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından, hastanenin önünde Hayat TV'ye konuşan bir vatandaş, "Hepinizin iktidarı da hırsızlığınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın! Hiç biris bir genç kız hayatı etmez" sözleriyle isyan etmişti. Bu isyan Türkiye'nin gündemine otururken, Akit gazetesi, gözyaşları içinde bu konuşmayı yapan vatandaşı "Bu adam kim" sözleriyle manşetine taşıdı. Sosyal medyada tepkiyle karşılanan bu habere bir tepki de oyuncu Şevket Çoruh'tan geldi. Çoruh, Akit'in haberini paylaşarak "Benim ben" diye yazdı.

201603151037_34.jpg

Peki söz konusu vatandaş o röportajda ne demişti de Akit tarafından hedef gösterilmişti? Vatandaşın konuşmalarını ve isyanını bir hatırlayalım.
Akit gazetesinin tweet'ine sanatçı Şevket Çoruh işte böyle tepki gösterdi:
201603151037_35.jpg

Kısa sürede #oadambenim hashtagine dönüşen tepki Twitter'da dalga dalga yayıldı. Twitter'da söz konusu vatandaşa sahip çıkan kullanıcılar Şevket Çoruh'un tepkisi altında birleşerek sayısız gönderi paylaştı. Bu gönderilerin bir kısmını paylaşıyoruz...

http://www.radikal.com.tr/radikalist/sevket-coruhtan-akite-o-adam-benim-1529410

Bak ne yazılmış ağlayarak konuşan adam, belki de hiç tanımadığı bir genç kız için gözyaşı döken, üzülen, kahrolan bir adam, belki de o hastanede hiçbir yakını olmayan ama patlamada ölen gencecik bedenleri görünce kahrından ağlayan isyan eden biri o adam.

Kim olduğunun önemi yok, üzülüyor, ağlıyor, yüreğindeki acıyı haykırıyor. Acıyla söylenen sözleri kinin öfkenin hedefi haline getirmeyelim.

Son düzenleme:
Bak ne yazılmış ağlayarak konuşan adam, belki de hiç tanımadığı bir genç kız için gözyaşı döken, üzülen, kahrolan bir adam, belki de o hastanede hiçbir yakını olmayan ama patlamada ölen gencecik bedenleri görünce kahrından ağlayan isyan eden biri o adam.

Kim olduğunun önemi yok, üzülüyor, ağlıyor, yüreğindeki acıyı haykırıyor. Acıyla söylenen sözleri kinin öfkenin hedefi haline getirmeyelim.
Zaten amaçları o değil mi
"hedef göstermek"

Son düzenleyen: Moderatör:
ben haber izleyemiyorum gordukce icim acıyor birde canlı canlı orda gorsem heralde bir daha kendime gelemezdim insan hemen sevdigini dusunuyor ya onun basına gelse hayatını kaybetmis olan kisinin hayalleri vardı diyorsun planları daha dun yasıyordu simdi ailesi ne yapıcak yani kısacası o tepkiyi insani duygulara sahip herkes verir

Zaten amaçları o değil mi
"hedef göstermek"
Ben videoyu izlememiştim, bu haberle izleme gereği hissettim ve kötü oldum, zaten ölüm, acı, hastalık haberlerine dayanamayan bir yapım var, birde gencecik çocukların öldüğünü duyunca iyice fena oluyorum.
Üzüldüğünde soğukkanlı olamayan biriyim, genç bir kızın hemde böyle acı bir şekilde ölümünü görsem bende acıyla feryad ederim, kim etmez ki?
Altında birşey aramaya gerek yok, acıyla haykırış acıyla haykırıştır ötesi yok.

Ben videoyu izlememiştim, bu haberle izleme gereği hissettim ve kötü oldum, zaten ölüm, acı, hastalık haberlerine dayanamayan bir yapım var, birde gencecik çocukların öldüğünü duyunca iyice fena oluyorum.
Üzüldüğünde soğukkanlı olamayan biriyim, genç bir kızın hemde böyle acı bir şekilde ölümünü görsem bende acıyla feryad ederim, kim etmez ki?
Altında birşey aramaya gerek yok, acıyla haykırış acıyla haykırıştır ötesi yok.
Bunlar zaten insani duygular.Birazda vicdan.Hiç başlarına gelmiyecekmiş gibi davranıp okuyucusunu galeyana getirmek te ayrı bir kafa.

X