- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
-
- Konu Sahibi P3rimasali
Çünkü seven sevdiğini söyler zaten.Seviyor mu sevmiyor mu diye soruldugunda, genel olarak sevmiyordur
Çünkü seven sevdiğini söyler zaten.
Anlamak da zor.Yada anlarsin.
Ben söylemem mesela, ama bilirsin
Anlamak da zor.
Söylemeye çalış,karşındakine yazık.
Duymak isteyebilir.
Ya şöyle ki sevdiğimi söylüyorum o da söylüyor ama bunu söylerken ikimizde de romantik bi hava olmuyor. şahsen ben sevdiğimi belirtirken kendisini sevdiğimi anlayacağı şekilde söylüyorum duygusal şekilde sevdiğimi değilAnlamak da zor.
Söylemeye çalış,karşındakine yazık.
Duymak isteyebilir.
Romantik hava derken?Ya şöyle ki sevdiğimi söylüyorum o da söylüyor ama bunu söylerken ikimizde de romantik bi hava olmuyor. şahsen ben sevdiğimi belirtirken kendisini sevdiğimi anlayacağı şekilde söylüyorum duygusal şekilde sevdiğimi değil
O zamab bir geri çekiş mi yapmalıyım ☺Seviyora benzemiyor, daha çok sizin onu sevdiğinizin ve bağlandığınızın farkında ve bu hoşuna gidiyor gibi görünüyor.
Seviyorum derken kastettiğin şeyden bahsediyorumRomantik hava derken?
Biz de genel olarak mum ışığında sevdiğimizi fısıldamıyoruz ki?
Denemekten zarar gelmez, kaçan kovalanır diye bir gerçek var :)O zamab bir geri çekiş mi yapmalıyım ☺
- Bir arkadaşım var çok kısa sürede kaynaştık. Onu çok iyi anladığımı düşünüyor, duygularını fikirlerimi. Çok da yakınız çok şükür. İkimiz de bir şey hissediyor gibiyiz ama net söylenmiş bir şey yok. İlk başta aramzda bir şey geçmesin bu konuya dair olur da duygularımızdan emin olamazsak arkadaşlığımıza yazıkolmasın dedi. Haklı da. Beni kıskanmıyor net olarak sadece kıskanacağı bir durum olursa o kişinin beni ondan yzaklaştırmasından çekiniyor ve beni asla kaybetmek istemediğini söylüyor. Bazen çok duyarlı davranıyor ama bunun yanında bazen de çok odun. Mesela moralim bozuk gibi hissetse dibimbe bitiyor ama 3 dklık yolda beni bıraksana dediğimde reddedebiliyor. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım. Sevgili gibiyiz de ama değiliz de. Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda net bir fikrim yok. Çok görüşmesek mi bağlanırım ben dediğimde bağlan işte ne güzel diyor. kendisinin de bana bağlanmayaxaksa zaten kimseye bağlanamayacağını düşünüyor ama net değil. Eşi sevgilisi balık olanlar birkaç tavsiye verebilir mi daha çok nasıl bağlanırız tavrım nasıl kalmalı? Çok da burçla alakalı değil biliyorum o yüzden aslında herkesten istiyorum☺
Aslında son gün için doğru bir gün öncesine kadar da cevap vermeme rağmen arka arkaya mesajlar atıyordu. Arada gitgeli oluyor böyle. GaripBen pek burclara inanmam ama görünüşe bakılırsa olsan da olmasan da fark etmez havalarinda.Bence sen karsidakinden daha fazla adim atıyorsun.Kendini geri çek.Dönerse senin,iskenderse benim:)
Neyse anlayanlar yazsın.Seviyorum derken kastettiğin şeyden bahsediyorum
balık burcuyum ben de. O zaman daha çok tavsiye istiyorum. Nasıl devam etmeli ☺Mrb canım. Tabiki burçların etkisi büyük. Ben balık burcuyum. Kadını erkeği farklıdır illaki. Ve bir balık olarak söylüyorum çok değşik bir burç :)) Eskiden benmde balık sevgilim vardı yaşadım biliyorum balık sevdiği zaman ilgili şefkatli aşırı merhametli olur sevmediği yada sevmeye henüz başlamadığı zaman donuk olabilir. Bi derdin olduğunda herkesten önce o koşar mesela. İyi olduğnu bilsin yeter. 3 dklık yolda bırakmaması normal çünkü zor durumda değilsin :) ama çok bağlanırsa dibinden ayrılmaz. Çok romantik şair bi burçtur. Güzel sözler söyler. Kıskanır ama belli de etmez. Daha çok kaybetmekten korkar. Ben eşimi kıskanıyorum ama sıkboğaz etmek istemiyorum mesela 5 kıskanıyosam 2 yada 3ünü belli ediyorum. Burda önemli olan burç uyumu. Senin burcun ne? Yay burcu olmada ne olursan ol :)
Demek ki aklinda git geller yaşıyor.Bence kendini geri çek bak nasil geliyor :)Aslında son gün için doğru bir gün öncesine kadar da cevap vermeme rağmen arka arkaya mesajlar atıyordu. Arada gitgeli oluyor böyle. Garip
Bikaç önceki mesajda açıkladım oysa ki. Annene seni seviyorum dediğinle sevgiline seni seviyorum dediğinde arada duygusal bir fark yok mudur. sevgilisinden soğuyan, ayrılmış ama kişi olarak hala seven kişiler neden seni seviyorum demez? Karşıdaki hala hissettiğini sanmasın diye. ben de o da sevdiğini söylerken kişi olarak çok sevdiğimizi belirtiyoruz bişey hissettiğimizi bildirmiyoruzNeyse anlayanlar yazsın.
Seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorsun.
Sevdiğini söylüyormuş.
Ama romantik ortam değilmiş.
Neyi kastediyor onu da anlamadım?
Bu kadar karmaşık ilişki yaşamak çok yorucu bence.
Bunu bir daha mesj atmayarak mı yapayım yoksa eski ilgili halime mola vererek ama yine de eskiden nasıl davranıyorsam ona devam ederek miDemek ki aklinda git geller yaşıyor.Bence kendini geri çek bak nasil geliyor :)