seviyr mu sevmiyor mu? tavsiye istiyorum (balık burcu)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bikaç önceki mesajda açıkladım oysa ki. Annene seni seviyorum dediğinle sevgiline seni seviyorum dediğinde arada duygusal bir fark yok mudur. sevgilisinden soğuyan, ayrılmış ama kişi olarak hala seven kişiler neden seni seviyorum demez? Karşıdaki hala hissettiğini sanmasın diye. ben de o da sevdiğini söylerken kişi olarak çok sevdiğimizi belirtiyoruz bişey hissettiğimizi bildirmiyoruz
Anladım şimdi.
Kişi olarak sevdiğini söyleyen adam pısırık değildir herhalde.
Aşk olarak da sevdiğini söyleyebilirdi bence.

B

balık burcuyum ben de. O zaman daha çok tavsiye istiyorum. Nasıl devam etmeli ☺

Aa ne güzel iki balık bir olunca :)) o zaman sana şöyle söylym. Eminim ki çok güzelsin. Çekicisin. Çünkü tüm balıklar öyle. Bu bi gerçek. Tavsiye değilde ben olsam napardım onu dym. Öncelikle üzerine düşmez ilgisiz gbi dururdum. Çünkü kime ilgi göstersek kıçı kalkıyor. Kaçan kovalanır diyelim biz ona. Bi testten geçir uzak durur o aramadıkça aramam yazmam. Bakalım nolacak. Eğer giderse zaten hiç bende kalmamış demektir bunu görürüz. Eğer daha ilgili olursa mayası bunu istiyomuş deyip biraz süründürüp güzelce devam ederim onunla :) hem o eğer giderse emin ol ki senin için yenisi sırada bekliyodur bile :) ne kadar zamandır tanışıyosunuz? İlişkide en sevdiğim ; sevgiliden alt arkadaşlıktan üst kademe :))

Aa ne güzel iki balık bir olunca :)) o zaman sana şöyle söylym. Eminim ki çok güzelsin. Çekicisin. Çünkü tüm balıklar öyle. Bu bi gerçek. Tavsiye değilde ben olsam napardım onu dym. Öncelikle üzerine düşmez ilgisiz gbi dururdum. Çünkü kime ilgi göstersek kıçı kalkıyor. Kaçan kovalanır diyelim biz ona. Bi testten geçir uzak durur o aramadıkça aramam yazmam. Bakalım nolacak. Eğer giderse zaten hiç bende kalmamış demektir bunu görürüz. Eğer daha ilgili olursa mayası bunu istiyomuş deyip biraz süründürüp güzelce devam ederim onunla :) hem o eğer giderse emin ol ki senin için yenisi sırada bekliyodur bile :) ne kadar zamandır tanışıyosunuz? İlişkide en sevdiğim ; sevgiliden alt arkadaşlıktan üst kademe :))
Şubatın başında tanıştık ☺ bana bi derdini anlatırken tanıştık hatta sonra o geldi bana bidaha bi konulsak mı be beni bi dinle diye. Aramzdaki iletişimin çok özel olduğunu ve o anlatmadan benö onu anladğmu düşünüyor öyle bi güzelliğimz var

Balik burcu olarak diyorumki baliklar cok pof poflaninca simarirlar ve daha fazlasini isterler sevme ayarlari yoktur sevdigini tam sever sevmediginide agziyla kus tutsa gozune gostermez cikari icin sevio rolu yapabilir sana tavsiyem fazla sevgini belli etme eger seviyorsa arkandan kosacaktir sevmiyorsada birak yoluna gitsin sonradan canin yanmaktansa simdidn bitirmen en mantiklisi

Balik burcu olarak diyorumki baliklar cok pof poflaninca simarirlar ve daha fazlasini isterler sevme ayarlari yoktur sevdigini tam sever sevmediginide agziyla kus tutsa gozune gostermez cikari icin sevio rolu yapabilir sana tavsiyem fazla sevgini belli etme eger seviyorsa arkandan kosacaktir sevmiyorsada birak yoluna gitsin sonradan canin yanmaktansa simdidn bitirmen en mantiklisi
:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:
Ah balıklarrrrr ahh bizzz :eğlence:

Şubatın başında tanıştık ☺ bana bi derdini anlatırken tanıştık hatta sonra o geldi bana bidaha bi konulsak mı be beni bi dinle diye. Aramzdaki iletişimin çok özel olduğunu ve o anlatmadan benö onu anladğmu düşünüyor öyle bi güzelliğimz var

Dertleşmek balıkla güzel zaten. Böyle ağır ağır devam edin o zaman. Akışına bırak
Ama kapılmak yok :)

Balık erkekleri soğuk ve sert görünümlü ayakları yere basan kızları sever.Ama o aşkından gebersede ailesi onay vermezse sizinle evlenmez..Ana kuzusu dur. Beyazıt Öztürk gibi.Benim tanıdığım balıklar çok rahat yalan söyleyen bukalemun gibi her ortama göre renk ve karakter değiştiren tiplerdi.

Cokk garip bi burcumuz var degilmi su merhamet ve duygusallik olmasa cekileck gibi degiliz

Bizi biz yapan merhametimiz. Başıma bu merhametin yüzünden neler neler geldi. Açıkça söylemek gerekirse hata yapmaya meyilli bi burç. En yakın arkadaşımda balık. Tembellik hat safha. Beraber balığa saydırıyoruz ne yalan söylym

Balık erkekleri soğuk ve sert görünümlü ayakları yere basan kızları sever.Ama o aşkından gebersede ailesi onay vermezse sizinle evlenmez..Ana kuzusu dur. Beyazıt Öztürk gibi.Benim tanıdığım balıklar çok rahat yalan söyleyen bukalemun gibi her ortama göre renk ve karakter değiştiren tiplerdi.
Valla cok dogru anlatmissin kardess dogru soze ne hacet :)

Büyük tespit

Bi süre geri çekmeyi deneyeceğim kendimi bakalım ne olacak. Bir de 3 dklık yolu bırakmadı dedğim gün bi arkadaşımla gördü beni onun da tanıdığı biri. genelde onu çağırdığım bi yere arkadaşı çağırmıştım o gün dedm acaba kıskandığı için mi

Dertleşmek balıkla güzel zaten. Böyle ağır ağır devam edin o zaman. Akışına bırak
Ama kapılmak yok :)
Kapılmamak zor ya çok minnış çünkü. ders çalştığnda mesela kapısınun önüne çikolata götryorm 5 dk parkta oturuyorz ya da ya çok bunaldım diyorum hemen oldğm yere geliyo bi kafamı dağıtıYor. Of bilmiyorum aramz açılmasın bu daha önemli

Eger
Bizi biz yapan merhametimiz. Başıma bu merhametin yüzünden neler neler geldi. Açıkça söylemek gerekirse hata yapmaya meyilli bi burç. En yakın arkadaşımda balık. Tembellik hat safha. Beraber balığa saydırıyoruz ne yalan söylym
birinin duasi yada yaptigin iyilik ve merhametin olmasa basina cok is acan bi burc dogru demissin vicdan merhamet ve fazla iyi niyetten kaybediyoruz sonra ofkeli oluncada neden sinirli agresif diyorlar

Bi süre geri çekmeyi deneyeceğim kendimi bakalım ne olacak. Bir de 3 dklık yolu bırakmadı dedğim gün bi arkadaşımla gördü beni onun da tanıdığı biri. genelde onu çağırdığım bi yere arkadaşı çağırmıştım o gün dedm acaba kıskandığı için mi
Olabilir canimmm yasiniz kac peki baliklar ergenligini cok gec tamamlayan burctur

1. Bir arkadaşım var çok kısa sürede kaynaştık. Onu çok iyi anladığımı düşünüyor, duygularını fikirlerimi. Çok da yakınız çok şükür. İkimiz de bir şey hissediyor gibiyiz ama net söylenmiş bir şey yok. İlk başta aramzda bir şey geçmesin bu konuya dair olur da duygularımızdan emin olamazsak arkadaşlığımıza yazıkolmasın dedi. Haklı da. Beni kıskanmıyor net olarak sadece kıskanacağı bir durum olursa o kişinin beni ondan yzaklaştırmasından çekiniyor ve beni asla kaybetmek istemediğini söylüyor. Bazen çok duyarlı davranıyor ama bunun yanında bazen de çok odun. Mesela moralim bozuk gibi hissetse dibimbe bitiyor ama 3 dklık yolda beni bıraksana dediğimde reddedebiliyor. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım. Sevgili gibiyiz de ama değiliz de. Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda net bir fikrim yok. Çok görüşmesek mi bağlanırım ben dediğimde bağlan işte ne güzel diyor. kendisinin de bana bağlanmayaxaksa zaten kimseye bağlanamayacağını düşünüyor ama net değil. Eşi sevgilisi balık olanlar birkaç tavsiye verebilir mi daha çok nasıl bağlanırız tavrım nasıl kalmalı? Çok da burçla alakalı değil biliyorum o yüzden aslında herkesten istiyorum☺
Bununki burçtan değil ,doğal biri gibi göründü.O yüzden arkadaşlığını seviyor ama ilişki anlamında yakın hissetmiyor.
Peşinden koşulsun ama adı konan bir olguya dahil olmak istemiyor.
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı.

Eger

birinin duasi yada yaptigin iyilik ve merhametin olmasa basina cok is acan bi burc dogru demissin vicdan merhamet ve fazla iyi niyetten kaybediyoruz sonra ofkeli oluncada neden sinirli agresif diyorlar

Gerçekten başıma örmediğim çorap kalmadı balık olan konuştğm tüm arkadaslarım öyle. Neyseki 2 yıldır Allaha çok şükür kafam rahat. 2 yıl önce ölmek istiyodum :) çabuk pes eden burda sahibiz yapacak bişy yok kendimize yol çizip o yolda ilerleyip bu burcu yenmek gerekiyor Allah yardım etti bende öyle yaptım. Bi burç bu kadar mı amaçsız olur :KK70: her türlü dalga var valla...

Kızın derdine derman olamadık burcumuzla detleniyoruz :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X