seviyr mu sevmiyor mu? tavsiye istiyorum (balık burcu)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy geçmişe gittim geldm bi an :)) neyseki evlendim kurtuldum saçmalıklardan bizm için gerçek sevgi ve gerçek güven önemli. Beni vermedi babam önce. Ama vazgeçmedim. Şimdi oğluna göstermediği ilgiyi eşime gösteriyo. Saygı sevgi zamanla kazanılan bişy :) yoksaaa zamanındaa bende heder ettim aşkına bilerek :)))

ya ne arkadaşlıgı allasen cok iyi arkadş oldnz farzedelim. evlendiginde kocan bu arkadslga müsade edeck mi veyahutta suan ki arkadasnın karısı isteyeck mi seni sanıyorsun bir düşün?
ayrıca onnun düşüncesi bu elimin altında olsn daha güzli çıkarsa seni kırmadan kanki yapck çıkmazsa da büyük şans sevgilisin
Bence sen kartlarını açık oyna duygularını açık açık söyle hoşlanıyorsan hoşlanıyorm de arkadş olamam bu saattn sonra artk bu duruma son vermek istedigni söyle.
ne entresan şu erkklr.

Kısa süre olduğu için duygularını tartmaya çalışıyor olabilir. Sizin de aceleniz yoksa yavaş ve olgun adımlar atın derim. Birileri tarafından beğenilmek herkesin işine gelir bence siz çok yüz vermeyin.

Kuzummm benim senin yas iyide o kucukkk 30 a kadar ancak olgunlasir eger ciddi dusunuyorsan biraz daha yasi oturmus biriyle gorusmen uzulmemen adina daha faydali olur diye dusunuyorum yoksa bu turlu cocuk buyutursun
Büyütürüm çocuk sıkıntı değil benim için ☺

Aynen yeni tanıştık netleştirmek için biraz daha zamana ihtiyaç var

Normal değilde anormal davrandığı zaman. İnceden laf sokar habern olmaz. Ama detaycısındır farkedersin :) ama hayatının merkezine alma onu hiç canım
Merkeze alındığını hissederse kaçar zaten. Anormalliği ilgisizliğinden mi kıskançlığından mı ayırt etmem lazım o zaman ama bugün yine düzelmiş geçmiş yani ne sorun vardıysa

Türk kızı hiç bi zaman ilk adımı atmaz. Asıl o zamn hafife alır. Hevesi geçince terk etmek için erkek atar ilk adımıda... Araya mesafe koyunca giden erkek mümkünse hiç olmasın. Peşinden koşacak ki değeri olacak. Bu böyle. Aksi iddia bile edilemez.

her hareketine anlam yükleme. kendini cok kaptırma. su akar yolunu bulur. birlikte güzel vakit geciyorsanız buna devam. ama yok belirsizlik istemiyorumn ben asla böyle birşey yapamam dersen
adama sor biz neyiz ? ne olmasını istiyorsun? ben anlamlar yüklüyorum ve anladıklarım bu bu dogru mu yanlış mı düşünüyorum bana net ol ! diye sor.

Bi süre daha böyle devam edeceğim bakalım☺

Son durumu haber vereyim. Buluştuk. Çok güzel geçti. 10 dk geç kaldı dedim nasıl telafi edeceksin. Bana yaptığı bi yemek vardı çok sevmiştim. Ondan bidaha yapacam sana olur mu dedi. Hafta içi de sinemaya gidecekmişiz☺ bakalım.

Hadi bakalim Balik diyip gunahini da aldim bak, balikzede degil balikzade olursun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…