Seviyorum, seviliyorum, ama...

Arkadaşın ünv mezunu olacak neredeyse açık öğretim adaletten dgs'yle hukuka gecemeyeceğini bilmiyor mu? açıktan imkan yok canım örgün olması gerekiyor

Arkadaşın ünv mezunu olacak neredeyse açık öğretim adaletten dgs'yle hukuka gecemeyeceğini bilmiyor mu? açıktan imkan yok canım örgün olması gerekiyor
Şu an şok oldum. emin misiniz? Sevgilim dgs için dersanelerle gidip konuştu, hiç biri böyle birşey söylememiş

cok guzel bır askk.. eger sız bırbırınıze boyle saglam sarılırsanız kımse gecemez onunuze.. bende babamı cok severım ama su an nısanlımla olmamı ıstemese onu ıkna etmek ıcın ugrasırım ayrılmam ama nısanlımdan yınede... erkek arkadasın snaa cok deger verıyor.. bır hemcınsımın bu kadar deger gormesı bneı cok mutlu ettı.. nazardan korusun allahım sızı

aranızdaki bağ ve aşk çok güçlü
hiç moralinizi bozmayın
bi şekilde bütün sorunların üstesinden gelirsiniz yanyana olduktan sonra

Amin inşallah sizi de çok teşekkür ederim. Evet ben de elimden geldiğince sevgilime destek olmaya, moral vermeye çalışıyorum. Ama ümitsizliğe kapılmadığım anlar da yok değil. Allah gönlümüze göre versin inş. hepimizin.

aranızdaki bağ ve aşk çok güçlü
hiç moralinizi bozmayın
bi şekilde bütün sorunların üstesinden gelirsiniz yanyana olduktan sonra

çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur da mutlu olduğumuz o günleri de görürüz.

Sizinki de zormuş canım. Allah yardımcınız olsun.
Sadece 2miz varken herşey çok güzel de araya aileler girince böyle engeller çıkıyor işte.
Siz yine de mutlu sona çok yaklaşmışsınız hayırlısıyla, bizim o yola girebilmemiz için önümüzde çok uzun bir yol ve büyük engeller var işte..

yaaa çok üzüldüm sevgiline yaa
Allah kavuştursun sizi çok mutlu etsin inşallah..
Çok beğendim sevgilinin tavırlarını.. Pek beyfendi maşallah
üzülmeyin Rabbim gönlünüze göre versin. Yok demiş biri ben de böyle dgs imkanı var diye biliyorum canını hiç sıkma

ah ah..Su aileler yokmu((((

Allah gönlünüze göre versin insAllah. Bende Ailem istemedigi icin hala Sevdigim insana kavusamadim. Baska biriyle nisanlandim yine yapamadim. NIsani attim.

Gercekten cok zor Insanin Ailesiyle sevdigi arasinda kalmasi. ALlah yardimciniz olsun. Insallah Babaniz ikna olur.:)

çok çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz ve dualarınız için
Amin inşallah, bizim de tüm çaba ve temennilerimiz o yönde ama bakalım zaman ve kader neyi gösterecek.

Aminn çok sağolun. Sizin adınıza da çok üzüldüm. ailenizin istememe sebebi neydi ki? Çok zor gerçekten, ben de ayrılmak zorunda kalırsam başkasıyla yapamam herhalde. büyük konuşmayayım yine ama, inşallah herşey gönlümüze göre olur diyeyim.

InsAllah :)
o zamanlar 18 yaslarindaydik. is yoktu güc yoktu.askerligini yapmamisti..bana uygun görmemislerdi.
Ve simdi kendisinin birseylere caba gösterdigini, ailemin kabullenmesi icin elinden gelenin fazlasini yaptigini / yapacagini söyledi.Maalesef Üniversite fln okumuyor. Cesitli kurslara gidiyor, calisiyor ehliyetini falan almis simdi.
anlayacaginiz benzer durum:)

Insallah hersey gönlünüzce olur.

Evet bir baskasiyla olmuyor zaten. Bi yerden illaki acik veriyor.

Anladım, sizin de herşey gönlünüze göre olur inşallah. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

Hey gidi günler... Eski konularıma bakarken bu konuyu gördüm ve okurken gözlerimden akan yaşlara engel olamadım...
O zaman dert olarak yazdığım bir çok şey şu an çözüldü. Sevdicek kpss'yle bulunduğum şehre atandı, babam ilişkimize onay verdi, dgs için de dershaneye yazıldı, inşallah onu da atlatırsak geriye bir sorun kalmıyor.
1 yılda ne kadar çok şey değişebiliyormuş Rabbim nasip edince...
Burada dertlerini paylaşan herkesin sorunları bizimki gibi hallolur inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bana desteklerini ve dualarını esirgemeyen kk dostlarıma da tekrardan sonsuz kere teşekkürler

Ne kadar güzel bir aşk bu Allah sizi ayırmasın. Sorunlarınızın çözülmesine de çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…