• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum, seviliyorum, ama...

Merhabalar bayanlar,
bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok tereddütte kalsam da yazmaya karar verdim, birilerinden yorum ve destek almaya çok ihtiyacım var çünkü.
3 yılı aşkın süredir ilişkimiz var sevgilimle. Bunun 7-8 ayı ayrılıkla geçti. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Şu ana dek bana bir kez bile kötü davrandığını veya sinirlenip bağırdığını bilmem:nazar:
Ayrılığımızın sebebi, babamın ilişkimi öğrenmesi ve sevgilimi istememesiydi.
Babam erkek arkadaşımın okuduğu üniversiteye de,bölüme de söylemediğini bırakmadı. Okuduğu bölümün atamaları çok çok azdı ve devlet dışında okuduğu mesleğini yapabileceği pek bir yer yoktu. Babamın da tek istememe gerekçesi buydu. Babamın durumu iyi denebilecek seviyede, sevgilimin ailesinin durumu da kötü değil. Ama zaten bunların hiç biri bizim umrumuzda değil. Herşeyi kendi imkanlarımızla yapmak istiyoruz çünkü.

Babam sen daha okuyorsun böyle şeyler için erken diyerek ve de sevgilimle ilgili bir sürü olumsuz eleştiri yaparak ilişkimizin bitmesini istedi, onunla konuşmamam için söz verdirdi. Sevgilimi arayıp ayrılmak istediğimi söyledim. Ağlayarak ayrıldık. Beni beklemesini istemediğimi,bu ilişkinin bi daha olmayacağını söylememe rağmen bekleyeceğini söyledi. Babamsa hattımı değiştirdi, onunla tüm bağlantılarımı kesti. O da hattını değiştirdi. Ben de onu unutmaya, babamın istemediği biriyle birlikte olmamaya karar vermiştim...

Sürekli etrafımdakilerden haberlerini alıyordum ama. Herkese benden bahsediyormuş, beni bekleyeceğini ve babamın bu ilişkiye razı olması için elinden geleni yapacağını söylüyormuş vs... Ben de onu unutmaya çalışmama rağmen unutamıyordum, baktığım her yüzde onu, gördüğüm her çiftte 'biz'i görüyordum.

Son duyduğum haberden sonra yıkıldım resmen, okulu bırakıp benim yaşadığım şehre gelmiş, sırf babam istemediği için, hem de mezun olacağı sene. Duyar duymaz arkadaşımdan telefon numarasını alıp aradım, babamın söyledikleri için bıraktıysan okulunu, sakın bırakma ben seni okuduğun bölüm, kazandığın para veya yaptığın iş değil sen olduğun için seninle olurum desem de dinletemedim. Kararını çoktan vermişti. biz o son konuşmamızdan sonra bırakamadık bir daha birbirimizi, defalarca aklıma babamı getirip ayrılmaya çalıştıysam da olmadı. Kaç kez "arama beni" dediğim halde dayanamayıp ben aradım, kaç kez...

Sonuç olarak şu an birlikteyiz ve ailem bilmiyor, sevgilimse dersaneye gidiyor kpss'ye hazırlanmak için. Aynı zamanda da açıköğretimden adalet myo okuyor, hedefinde ise dgs ile hukuk'a geçiş yapmak var. Yani hem kpss'yle atanıp para kazanacak, hem de 2.öğetim'den üni. okuyacak. Ve bunu öylesine kafasına koymuş ki her gün sabah 8de kalkıyor, gece 2de yatıyor ders çalışmak için. Bense onu öyle gördükçe kahroluyorum:5:
Kendisi bunu babam değil,kendi istediği için yaptığını söylese de içim hiç rahat değil. Benim için bunların hiç birinin önemi yok çünkü.
Babam onu bi tanısa, ah bi tanımak için şans verse, onu seveceğine o kadar eminim ki... Ama yok, şu an okulum bitmeden hiç bir şekilde de yanaşmaz zaten.(üni. 3.sınıftayım bu arada)
Geçtiğimiz cuma günü bana tek taş almış, sürpriz yapıp yemeğe çıkartarak verdi. O an sevinçten uçacaktım neredeyse ama eve gelince yüzük boğazımda düğümlendi resmen. çok istediğim halde o yüzüğü takamamak o kadar kötü ki, tahmin bile edemezsiniz.:14:

Bu arada ben hala sevgilimin bıraktığı bölümüne kaldığı yerden devam etmesi taraftarıyım, hukuk'a dgs ile geçmek çok zor, en azından okuduğu bölümü bitirsin ve elinde diploması olsun ki babam için bi eleştiri unsuru daha oluşmasın.:50: Ama bunu sevgilime söyleyince yanlış anlayıp ona güvenmediğimi, yapamayacağını düşündüğümü zannediyor.
Hatta dün tereddütlerim yüzünden "kpss ve dgs'yi kazanana dek görüşmeyelim için rahat değilse, söz veriyorum karşına kazanmadan çıkmayacağım" dedi.:14:
Halbuki bir bilse o ne okursa okusun, ne işte çalışırsa çalışsın, ne yaparsa yapsın onu çok sevdiğimi ve bir daha bırakmayacağımı... Ama o kafasına koymuş bir kere, hiç bir şekilde değiştiremiyor ve çok üzülüyorum.
Baba ve sevgili arasında kalmak çok zormuş, çok..:14:
Belki somut olarak yardım edemezsiniz ama yorum ve destek alabilmek adına yazdım tüm bunları..
Cevap yazanlara teşekkürler şimdiden...

Arkadaşın ünv mezunu olacak neredeyse açık öğretim adaletten dgs'yle hukuka gecemeyeceğini bilmiyor mu? açıktan imkan yok canım örgün olması gerekiyor

Arkadaşın ünv mezunu olacak neredeyse açık öğretim adaletten dgs'yle hukuka gecemeyeceğini bilmiyor mu? açıktan imkan yok canım örgün olması gerekiyor
Şu an şok oldum. emin misiniz? Sevgilim dgs için dersanelerle gidip konuştu, hiç biri böyle birşey söylememiş:50:

cok guzel bır askk.. eger sız bırbırınıze boyle saglam sarılırsanız kımse gecemez onunuze.. bende babamı cok severım ama su an nısanlımla olmamı ıstemese onu ıkna etmek ıcın ugrasırım ayrılmam ama nısanlımdan yınede... erkek arkadasın snaa cok deger verıyor.. bır hemcınsımın bu kadar deger gormesı bneı cok mutlu ettı.. nazardan korusun allahım sızı

aranızdaki bağ ve aşk çok güçlü
hiç moralinizi bozmayın
bi şekilde bütün sorunların üstesinden gelirsiniz yanyana olduktan sonra

cok guzel bır askk.. eger sız bırbırınıze boyle saglam sarılırsanız kımse gecemez onunuze.. bende babamı cok severım ama su an nısanlımla olmamı ıstemese onu ıkna etmek ıcın ugrasırım ayrılmam ama nısanlımdan yınede... erkek arkadasın snaa cok deger verıyor.. bır hemcınsımın bu kadar deger gormesı bneı cok mutlu ettı.. nazardan korusun allahım sızı
Amin inşallah sizi de :nazar: çok teşekkür ederim. Evet ben de elimden geldiğince sevgilime destek olmaya, moral vermeye çalışıyorum. Ama ümitsizliğe kapılmadığım anlar da yok değil. :50: Allah gönlümüze göre versin inş. hepimizin.

aranızdaki bağ ve aşk çok güçlü
hiç moralinizi bozmayın
bi şekilde bütün sorunların üstesinden gelirsiniz yanyana olduktan sonra

çok çok teşekkür ederim.:16: İnşallah dediğiniz gibi olur da mutlu olduğumuz o günleri de görürüz.

Aslında arada kaldığım durum seninkinin tam tersi.. Babam ilişkimizi öğrenince ne kadar zaman oldu bir yüzük takamadılar lafını bir attı ortaya, sonrası beni hasta etti.. yani hemen evlenin diye değilde bir adı konsun laf söz olmasın diye... Neyse o sıralar sevgilim işe yeni girmişti, ailesine yardım etmesi gerekiyordu, kardeşinin nişanı vs.. o durumda değillerdi yani anlayacağın.. Sevgilimde sanki ben ciddi düşünmüyorum ben istemez miyim sana sözlüm demeyi diye söyleyince ben nasıl arada kalıyordum tahmin et artık...

Şimdi mayısta aileleri tanıştıracağız ama bunca şeyden sonra içimde çok büyük bir korku kaldı.. Ya birşey çıkarsa, ya gelmezlerse, ya olmazsa diye diye kendimi yiyorum, aileler tanışmadan da geçmeyecek sanırım bu korkum..

Birde babam siz o yola girin ben destek çıkarım demişti (maddi açıdan) bu da doğal olarak çok gücüne gitti sevgilimin..

off off zor işler bunlar canım...

Sizinki de zormuş canım. Allah yardımcınız olsun.
Sadece 2miz varken herşey çok güzel de araya aileler girince böyle engeller çıkıyor işte.:5:
Siz yine de mutlu sona çok yaklaşmışsınız hayırlısıyla, bizim o yola girebilmemiz için önümüzde çok uzun bir yol ve büyük engeller var işte..:31:

yaaa çok üzüldüm sevgiline yaa:14:
Allah kavuştursun sizi çok mutlu etsin inşallah..
Çok beğendim sevgilinin tavırlarını.. Pek beyfendi maşallah:nazar:
üzülmeyin Rabbim gönlünüze göre versin. Yok demiş biri ben de böyle dgs imkanı var diye biliyorum canını hiç sıkma

ah ah..Su aileler yokmu:(((((

Allah gönlünüze göre versin insAllah. Bende Ailem istemedigi icin hala Sevdigim insana kavusamadim. Baska biriyle nisanlandim yine yapamadim. NIsani attim.

Gercekten cok zor Insanin Ailesiyle sevdigi arasinda kalmasi. ALlah yardimciniz olsun. Insallah Babaniz ikna olur.:)

yaaa çok üzüldüm sevgiline yaa:14:
Allah kavuştursun sizi çok mutlu etsin inşallah..
Çok beğendim sevgilinin tavırlarını.. Pek beyfendi maşallah:nazar:
üzülmeyin Rabbim gönlünüze göre versin. Yok demiş biri ben de böyle dgs imkanı var diye biliyorum canını hiç sıkma

çok çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz ve dualarınız için:16:
Amin inşallah, bizim de tüm çaba ve temennilerimiz o yönde ama bakalım zaman ve kader neyi gösterecek.:5:

ah ah..Su aileler yokmu:(((((

Allah gönlünüze göre versin insAllah. Bende Ailem istemedigi icin hala Sevdigim insana kavusamadim. Baska biriyle nisanlandim yine yapamadim. NIsani attim.

Gercekten cok zor Insanin Ailesiyle sevdigi arasinda kalmasi. ALlah yardimciniz olsun. Insallah Babaniz ikna olur.:)

Aminn çok sağolun. Sizin adınıza da çok üzüldüm.:5: ailenizin istememe sebebi neydi ki? Çok zor gerçekten, ben de ayrılmak zorunda kalırsam başkasıyla yapamam herhalde. büyük konuşmayayım yine ama, inşallah herşey gönlümüze göre olur diyeyim:31:.

InsAllah :)
o zamanlar 18 yaslarindaydik. is yoktu güc yoktu.askerligini yapmamisti..bana uygun görmemislerdi.
Ve simdi kendisinin birseylere caba gösterdigini, ailemin kabullenmesi icin elinden gelenin fazlasini yaptigini / yapacagini söyledi.Maalesef Üniversite fln okumuyor. Cesitli kurslara gidiyor, calisiyor ehliyetini falan almis simdi.
anlayacaginiz benzer durum:)

Insallah hersey gönlünüzce olur.

Evet bir baskasiyla olmuyor zaten. Bi yerden illaki acik veriyor.

InsAllah :)
o zamanlar 18 yaslarindaydik. is yoktu güc yoktu.askerligini yapmamisti..bana uygun görmemislerdi.
Ve simdi kendisinin birseylere caba gösterdigini, ailemin kabullenmesi icin elinden gelenin fazlasini yaptigini / yapacagini söyledi.Maalesef Üniversite fln okumuyor. Cesitli kurslara gidiyor, calisiyor ehliyetini falan almis simdi.
anlayacaginiz benzer durum:)

Insallah hersey gönlünüzce olur.

Evet bir baskasiyla olmuyor zaten. Bi yerden illaki acik veriyor.

Anladım, sizin de herşey gönlünüze göre olur inşallah. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

Hey gidi günler... Eski konularıma bakarken bu konuyu gördüm ve okurken gözlerimden akan yaşlara engel olamadım...
O zaman dert olarak yazdığım bir çok şey şu an çözüldü. Sevdicek kpss'yle bulunduğum şehre atandı, babam ilişkimize onay verdi, dgs için de dershaneye yazıldı, inşallah onu da atlatırsak geriye bir sorun kalmıyor.:16:
1 yılda ne kadar çok şey değişebiliyormuş Rabbim nasip edince...
Burada dertlerini paylaşan herkesin sorunları bizimki gibi hallolur inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin.:16:
Bana desteklerini ve dualarını esirgemeyen kk dostlarıma da tekrardan sonsuz kere teşekkürler:16::16:

Hey gidi günler... Eski konularıma bakarken bu konuyu gördüm ve okurken gözlerimden akan yaşlara engel olamadım...
O zaman dert olarak yazdığım bir çok şey şu an çözüldü. Sevdicek kpss'yle bulunduğum şehre atandı, babam ilişkimize onay verdi, dgs için de dershaneye yazıldı, inşallah onu da atlatırsak geriye bir sorun kalmıyor.:16:
1 yılda ne kadar çok şey değişebiliyormuş Rabbim nasip edince...
Burada dertlerini paylaşan herkesin sorunları bizimki gibi hallolur inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin.:16:
Bana desteklerini ve dualarını esirgemeyen kk dostlarıma da tekrardan sonsuz kere teşekkürler:16::16:

Ne kadar güzel bir aşk bu Allah sizi ayırmasın. :nazar: Sorunlarınızın çözülmesine de çok sevindim. :16:

Back