• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum, seviliyorum, ama...

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Merhabalar bayanlar,
bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok tereddütte kalsam da yazmaya karar verdim, birilerinden yorum ve destek almaya çok ihtiyacım var çünkü.
3 yılı aşkın süredir ilişkimiz var sevgilimle. Bunun 7-8 ayı ayrılıkla geçti. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Şu ana dek bana bir kez bile kötü davrandığını veya sinirlenip bağırdığını bilmem:nazar:
Ayrılığımızın sebebi, babamın ilişkimi öğrenmesi ve sevgilimi istememesiydi.
Babam erkek arkadaşımın okuduğu üniversiteye de,bölüme de söylemediğini bırakmadı. Okuduğu bölümün atamaları çok çok azdı ve devlet dışında okuduğu mesleğini yapabileceği pek bir yer yoktu. Babamın da tek istememe gerekçesi buydu. Babamın durumu iyi denebilecek seviyede, sevgilimin ailesinin durumu da kötü değil. Ama zaten bunların hiç biri bizim umrumuzda değil. Herşeyi kendi imkanlarımızla yapmak istiyoruz çünkü.

Babam sen daha okuyorsun böyle şeyler için erken diyerek ve de sevgilimle ilgili bir sürü olumsuz eleştiri yaparak ilişkimizin bitmesini istedi, onunla konuşmamam için söz verdirdi. Sevgilimi arayıp ayrılmak istediğimi söyledim. Ağlayarak ayrıldık. Beni beklemesini istemediğimi,bu ilişkinin bi daha olmayacağını söylememe rağmen bekleyeceğini söyledi. Babamsa hattımı değiştirdi, onunla tüm bağlantılarımı kesti. O da hattını değiştirdi. Ben de onu unutmaya, babamın istemediği biriyle birlikte olmamaya karar vermiştim...

Sürekli etrafımdakilerden haberlerini alıyordum ama. Herkese benden bahsediyormuş, beni bekleyeceğini ve babamın bu ilişkiye razı olması için elinden geleni yapacağını söylüyormuş vs... Ben de onu unutmaya çalışmama rağmen unutamıyordum, baktığım her yüzde onu, gördüğüm her çiftte 'biz'i görüyordum.

Son duyduğum haberden sonra yıkıldım resmen, okulu bırakıp benim yaşadığım şehre gelmiş, sırf babam istemediği için, hem de mezun olacağı sene. Duyar duymaz arkadaşımdan telefon numarasını alıp aradım, babamın söyledikleri için bıraktıysan okulunu, sakın bırakma ben seni okuduğun bölüm, kazandığın para veya yaptığın iş değil sen olduğun için seninle olurum desem de dinletemedim. Kararını çoktan vermişti. biz o son konuşmamızdan sonra bırakamadık bir daha birbirimizi, defalarca aklıma babamı getirip ayrılmaya çalıştıysam da olmadı. Kaç kez "arama beni" dediğim halde dayanamayıp ben aradım, kaç kez...

Sonuç olarak şu an birlikteyiz ve ailem bilmiyor, sevgilimse dersaneye gidiyor kpss'ye hazırlanmak için. Aynı zamanda da açıköğretimden adalet myo okuyor, hedefinde ise dgs ile hukuk'a geçiş yapmak var. Yani hem kpss'yle atanıp para kazanacak, hem de 2.öğetim'den üni. okuyacak. Ve bunu öylesine kafasına koymuş ki her gün sabah 8de kalkıyor, gece 2de yatıyor ders çalışmak için. Bense onu öyle gördükçe kahroluyorum:5:
Kendisi bunu babam değil,kendi istediği için yaptığını söylese de içim hiç rahat değil. Benim için bunların hiç birinin önemi yok çünkü.
Babam onu bi tanısa, ah bi tanımak için şans verse, onu seveceğine o kadar eminim ki... Ama yok, şu an okulum bitmeden hiç bir şekilde de yanaşmaz zaten.(üni. 3.sınıftayım bu arada)
Geçtiğimiz cuma günü bana tek taş almış, sürpriz yapıp yemeğe çıkartarak verdi. O an sevinçten uçacaktım neredeyse ama eve gelince yüzük boğazımda düğümlendi resmen. çok istediğim halde o yüzüğü takamamak o kadar kötü ki, tahmin bile edemezsiniz.:14:

Bu arada ben hala sevgilimin bıraktığı bölümüne kaldığı yerden devam etmesi taraftarıyım, hukuk'a dgs ile geçmek çok zor, en azından okuduğu bölümü bitirsin ve elinde diploması olsun ki babam için bi eleştiri unsuru daha oluşmasın.:50: Ama bunu sevgilime söyleyince yanlış anlayıp ona güvenmediğimi, yapamayacağını düşündüğümü zannediyor.
Hatta dün tereddütlerim yüzünden "kpss ve dgs'yi kazanana dek görüşmeyelim için rahat değilse, söz veriyorum karşına kazanmadan çıkmayacağım" dedi.:14:
Halbuki bir bilse o ne okursa okusun, ne işte çalışırsa çalışsın, ne yaparsa yapsın onu çok sevdiğimi ve bir daha bırakmayacağımı... Ama o kafasına koymuş bir kere, hiç bir şekilde değiştiremiyor ve çok üzülüyorum.
Baba ve sevgili arasında kalmak çok zormuş, çok..:14:
Belki somut olarak yardım edemezsiniz ama yorum ve destek alabilmek adına yazdım tüm bunları..
Cevap yazanlara teşekkürler şimdiden...

(Not: Eski bir konudur. Son yorumumdan anlayabilirsiniz. Herkese sevgiler:16:)

Son düzenleme:
baştan sona okudum yazdıklarını çok masum ve değerli bi aşk sizinkisi:nazar:
ne babana birşey diyebiliyorum ne sevgiline...
baban senn rahatını geleeğini düşündüğü için sonuna kadar haklı..
sevgilin belli deli gbi aşık sana snn iin tekrar sınava hazırlanması senin için çırpınması
seni katbetmemek için hayatını hiçe saymasıda sevgilini sonuna kadar haklı ediyor..
sende aslında doğru düşünüyorsun geçiş flan çok zor blümünü bırakmasın diplomasını alsın yine hazırlanssın
sınava allah büyük kpssden yüksek bi puan alır belki bölümü üzerine bi işe girer
çok zor bi ikilem allah kolaylık versin

baştan sona okudum yazdıklarını çok masum ve değerli bi aşk sizinkisi:nazar:
ne babana birşey diyebiliyorum ne sevgiline...
baban senn rahatını geleeğini düşündüğü için sonuna kadar haklı..
sevgilin belli deli gbi aşık sana snn iin tekrar sınava hazırlanması senin için çırpınması
seni katbetmemek için hayatını hiçe saymasıda sevgilini sonuna kadar haklı ediyor..
sende aslında doğru düşünüyorsun geçiş flan çok zor blümünü bırakmasın diplomasını alsın yine hazırlanssın
sınava allah büyük kpssden yüksek bi puan alır belki bölümü üzerine bi işe girer
çok zor bi ikilem allah kolaylık versin

Aminn inşallah, çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
Bu saatten sonra ayrılamayız birbirimizden, ama babamın rızası olmadan da evlenemem.:50:
İnşallah herşey 2 tarafın da gönlünün rahat olacağı şekilde gelişir...

aşkınıza ve sevgilinin azmine hayran kaldım maşallah :nazar:
senin için okulu son senede bırakıp babana karşı direnmesii.. söylencek söz yok aslında.bunu yapabilcek çok az erkek vardır diye düşünüyorum.
baban cok sert tepki vermiş.ne yazıkki aileler konusu evlatları olunca böyle davranabiliyor.sevgilinin bölümü neydi bu kadar yerden yere vuruldu ?

aşkınıza ve sevgilinin azmine hayran kaldım maşallah :nazar:
senin için okulu son senede bırakıp babana karşı direnmesii.. söylencek söz yok aslında.bunu yapabilcek çok az erkek vardır diye düşünüyorum.
baban cok sert tepki vermiş.ne yazıkki aileler konusu evlatları olunca böyle davranabiliyor.sevgilinin bölümü neydi bu kadar yerden yere vuruldu ?

güzel düşünceleriniz için çok sağolun...
Bölümünü yazarak yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem, burada da o bölümde okuyan vardır belki.
Gerçi ben sevgilimin bölümünü hep gururla söylerdim, babamın abarttığı kadar bir durum yok ortada kesinlikle. 4 yıllık bir bölüm. Atamaları çok az sadece. Babam istemediği için kulp bulduğu şey bölümü oldu.

önyargılı insanları anlamıyorum ya..
benimde bir akrabamı sevgilisinden ayırdı annesi sırf o 2 yıllık üni. okuyor sen 4 senelikten mezun olacaksın diye.. birde kızın durumu oğlanınkinden iyiydi parası için onunla zannetti dinlemedi bile kızı direk ayrılacaksın o kadar dedi yemin ettirdi.. çok üzülmüştüm onların durumuna sana da çok üzüldüm ama çok çok dua edin ikinizde yazık olmasın size de.. inşallah bi gün evlenirsiniz,mutlu olursunuz ve babanda yaptığından pişman olur.. kötü niyetle söylemiyorum bunu ama dedim ya önyargı bana ters bir davranış biçimi.. gerçi babanda da senin iyiliğini istiyordur eminim ama bu şekilde olması yanlış olmuş.. hakkınızda hayırlısı olsun üzme kendini :16:
dipnot: sevgilini çok azimli gördüm maşallah :nazar:

helal olsun sevgiline yaa.bence onu birakma.sana okadar deger veren biri birakilir mi?.okullarinizi bitirin baban bence bi sekilde ikna olur.ins sonunuz guzel olur.
(seninki gibi azimli bir sevgili olmayanlarin basina)

Son düzenleme:
hem var ya kıymetini bil sevdiğinin sımsıkı sarıl ne erkekler var misal
2 gün evvel ayrıldığım 1yıl 1 aylık sevgilim...
adam k.kulübünde yazdıklarım için bile kavga çıkartabiliyordu :27:

önyargılı insanları anlamıyorum ya..
benimde bir akrabamı sevgilisinden ayırdı annesi sırf o 2 yıllık üni. okuyor sen 4 senelikten mezun olacaksın diye.. birde kızın durumu oğlanınkinden iyiydi parası için onunla zannetti dinlemedi bile kızı direk ayrılacaksın o kadar dedi yemin ettirdi.. çok üzülmüştüm onların durumuna sana da çok üzüldüm ama çok çok dua edin ikinizde yazık olmasın size de.. inşallah bi gün evlenirsiniz,mutlu olursunuz ve babanda yaptığından pişman olur.. kötü niyetle söylemiyorum bunu ama dedim ya önyargı bana ters bir davranış biçimi.. gerçi babanda da senin iyiliğini istiyordur eminim ama bu şekilde olması yanlış olmuş.. hakkınızda hayırlısı olsun üzme kendini :16:
dipnot: sevgilini çok azimli gördüm maşallah :nazar:
arkadaşın adına çok üzüldüm. böyle örnekleri görünce daha bi üzülüyorum zaten. İnşallah bizim sonumuz onlar gibi olmaz.:50:
önyargı konusunda çok haklısın. zaten herşeyin sebebi o, babam bi önyarıgısız konuşsa onla, tanısa, sevmemesi için hiç bir sebep yok, ama işte...:50:

helal olsun sevgiline yaa.bence onu birakma.sana okadar deger veren biri birakilir mi?.okullarinizi bitirin baban bence bi sekilde ikna olur.ins sonunuz guzel olur.

amin inşallahh.. Bırakamam ki zaten istesem de, denedim, olmadı. Baktığım her yüzde, benimle konuşmaya çalışan her erkekte onu gördüm. O olmazsa başkası da olmaz(büyük konuşmak istemiyorum yine de) İnşallah dediğin gibi olur herşey, inşallah...

hem var ya kıymetini bil sevdiğinin sımsıkı sarıl ne erkekler var misal
2 gün evvel ayrıldığım 1yıl 1 aylık sevgilim...
adam k.kulübünde yazdıklarım için bile kavga çıkartabiliyordu :27:

kıymetini bilmeme izin verse babam, herşey çok farklı olacak ama olamıyor işte:5:
çok üzüldüm ayrılmanıza, sizin ayrılık sebebiniz neydi ki?

canım benimm sevgilin gerçekten mükemmel bi insanmış sana olan sevgiside ap açık ortada :16: Bence tatlı canını üzme önce kafanızdaki hedefleri gerçekleştirin sen üniv bitir zaten 1 senen kalmış sevgilinde kpssye girsinn herşey hallolduktan sonra sevgilini babanın karşısına çıkarırsn ozaman zaten ikinizinde kendine olan güveni tam olacakk ve baban kendi ayaklarınızın üzerinde durdugunuz için bu ilişkiye daha olumlu bakacaktır diye düşünüyorumm :31: Allah her zaman sevenlerin yanındadır unutma :34:

canım baban gercekten cok acımasız bır ınsanmıs .cok kızdım babanıza valla:19:.
yanı cocugun okudugu okula bolume laf etmesı hıc hos olmamıs .
cocugu zorla okudugu bolumden sogutmussunuz .
o cocuk o kafayla zeten ıstese de basarılı olamaz o bolum de .
bolumu hakkın da karamsar yorumlar ,ılla kı onu umutsuzluga suruklemıstır .
bence sız ne yapın edın ,onu tesellı edı .yanınız da oldugunu hep hıssettırın .
ve ne yapın edın aynı bolumunden devam etmesı ıcın ıkna edın .
herseye sıfırdan baslamak cok daha zor olacaktır emın olun

canım benimm sevgilin gerçekten mükemmel bi insanmış sana olan sevgiside ap açık ortada :16: Bence tatlı canını üzme önce kafanızdaki hedefleri gerçekleştirin sen üniv bitir zaten 1 senen kalmış sevgilinde kpssye girsinn herşey hallolduktan sonra sevgilini babanın karşısına çıkarırsn ozaman zaten ikinizinde kendine olan güveni tam olacakk ve baban kendi ayaklarınızın üzerinde durdugunuz için bu ilişkiye daha olumlu bakacaktır diye düşünüyorumm :31: Allah her zaman sevenlerin yanındadır unutma :34:
tatlım benimm.. çok sağol yorumun için:16: İnşallah herşey dediğin gibi olur, o kadar çok istiyorum ki bu dediklerinin gerçekleşmesini. Ama şu an içinde bulunduğumuz bu evre çok zor. Sevdiğim insanla herkesten gizli konuşmak, buluşmak çok acıtıyor canımı:50:... En az hasarla bugünleri atlatıp mutlu oluruz inşallah, hepimiz..

kıymetini bilmeme izin verse babam, herşey çok farklı olacak ama olamıyor işte:5:
çok üzüldüm ayrılmanıza, sizin ayrılık sebebiniz neydi ki?
onu çok seviiyorum biliyorum ki oda beni bizde ayrılrken ağlaştık
ama 1yılda bi gün yüzüm güldüyse 2.gün saolsun mutlaka ağlatarak
biterirdi günü...(içim çıktı valla ya ağlamaktan:20:...)
bir değil iki değil onlarca neden vardır ayrılmamız için:50:(saY say bitmez)
ve bende sevgiliyken böyleyiz kim bilir nişanda evlilikte ne hallere düşeriz
diyerek bitirdim...
doğru bi karar verdiğime eminim çok yorulduk oda bende dinlenelim ilelebet.:(
aklıma geldikçe sana dua edicem inşallah
böyle temiz bi aşk engellere takılmasın:16:

tatlım benimm.. çok sağol yorumun için:16: İnşallah herşey dediğin gibi olur, o kadar çok istiyorum ki bu dediklerinin gerçekleşmesini. Ama şu an içinde bulunduğumuz bu evre çok zor. Sevdiğim insanla herkesten gizli konuşmak, buluşmak çok acıtıyor canımı:50:... En az hasarla bugünleri atlatıp mutlu oluruz inşallah, hepimiz..
evet cok zordur eminim ama her karanlığın sonunda mutlaka bi aydınlık vardırr..ben eminimm siz bu günleri atlatıp cok mutlu olacaksınızz bak bu yüzük konusundaki tahminimi az cok biliyosunn sen demiştin temiz kalplisin ondan anladın bende aplata malum olur demiştim :1:

canım baban gercekten cok acımasız bır ınsanmıs .cok kızdım babanıza valla:19:.
yanı cocugun okudugu okula bolume laf etmesı hıc hos olmamıs .
cocugu zorla okudugu bolumden sogutmussunuz .
o cocuk o kafayla zeten ıstese de basarılı olamaz o bolum de .
bolumu hakkın da karamsar yorumlar ,ılla kı onu umutsuzluga suruklemıstır .
bence sız ne yapın edın ,onu tesellı edı .yanınız da oldugunu hep hıssettırın .
ve ne yapın edın aynı bolumunden devam etmesı ıcın ıkna edın .
herseye sıfırdan baslamak cok daha zor olacaktır emın olun

babam hakkında söylediklerinizde haklısınız aslında ama babam olduğu için konduramıyorum ona hiç bir şey. Bi de babam benim gözümde çok farklıdır, onun yapma dediği birşeyi yapıyor olmak o yüzden çok ağır geliyor bazen.
Ben ilk çocuğum bi de, babam ilk kez böyle bir durumla karşılaştığı için bilinçli davranamıyor. O yüzden sevgilim en iyi bölümde de okusaydı bi kulp bulurdu diye düşünüyorum:31:

Son dediğinizi de yapmaya çok çalıştım ilk konuşmaya başladığımızdan beri. ama kararını kesin bi şekilde vermiş durumda, artık konusunu bile açtırmıyor.:50:

canımmm bence sizde bu aşk olduktan sonra tüm engellere göğüs gerersiniz
bence sen okulunu bitirene kadar babana ilişkini söyleme, boşuna huzursuzluk çıkmasın
ama bi yandan da o okulunu bitirsin bence, en azından babana göstermelik bi diploması olsun madem baban çok önem veriyo böyle şeylere
o diplomasını aldıktan sonra ister açıktani okusun ister kpss ye hazırlansın, ister memur olsun. o onun kararı
ama öncelikle o diplomayı alsın. bi şekilde ikna et, yoksa baban daha çok sorun çıkarır diye düşünüyorum.
şimdilik zamana bırakın. okulunu bitirmene 1,5 yıl var. 1,5 yıldan sonra bi kez daha babanla konuşursun
ondan sonra pürüz çıkarırsa, yine yardımcı olmaya çalışırız
şu an için tek yapılcak şey zamana bırakmak malesef

onu çok seviiyorum biliyorum ki oda beni bizde ayrılrken ağlaştık
ama 1yılda bi gün yüzüm güldüyse 2.gün saolsun mutlaka ağlatarak
biterirdi günü...(içim çıktı valla ya ağlamaktan:20:...)
bir değil iki değil onlarca neden vardır ayrılmamız için:50:(saY say bitmez)
ve bende sevgiliyken böyleyiz kim bilir nişanda evlilikte ne hallere düşeriz
diyerek bitirdim...
doğru bi karar verdiğime eminim çok yorulduk oda bende dinlenelim ilelebet.:(
aklıma geldikçe sana dua edicem inşallah
böyle temiz bi aşk engellere takılmasın:16:

Ya böyle severek ayrılmalara çok üzülüyorum, kendim de yaşadığım için biliyorum ne kadar zor olduğunu:5:
Ama çok büyük sıkıntı ve yıpranmalar varsa bazen olmaması olmasından daha hayırlı olabiliyor.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben de dua edeceğim sana. Çok teşekkür ederim.:16:

evet cok zordur eminim ama her karanlığın sonunda mutlaka bi aydınlık vardırr..ben eminimm siz bu günleri atlatıp cok mutlu olacaksınızz bak bu yüzük konusundaki tahminimi az cok biliyosunn sen demiştin temiz kalplisin ondan anladın bende aplata malum olur demiştim :1:

Canım senin gibi temiz kalpli birinden bu yorumu duyduktan sonra umutlarım giderek artıyor. inşallah yüzük olayındaki gibi olur sonumuz:69:, çok teşekkür ederim yorumların için:16:

Back