kardesim bitmesi daha saglikli bu iliskinin.. oyle gozukuyo... Allah yardimcin olsun..erkekler cocuk gibiler.. kucuk yaslardaysalarda bi dedikleri digerni tutmayabiliyo.. bende hala tam cozmus degilim:)))
canım sonunda okudum yazdıklarını :)
çok yanlış bir insana aşık olmuşsun, geçmişinden kurtulamamış bir insana.. sana onu unut demiycem çünkü biliyorum ki ben ne dersem diyim sen onu sevmekte ısrar edeceksin. ben de şu anda birini seviyorum ve o da benim ilk aşkım.. her ne kadar yanlış insan da olsa, platonik de olsa vazgeçemiyorum işte.. ilk aşklar unutulmaz derler hep anlamazdım, şimdi anlıyorum..
ve mevlananın da dediği gibi;
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,
Hem seni ziyan eder hem kendini.
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,
Emin olmadığın sevgiye de teslim etme kendini...
tatlım sabırla okudum ..hayatındaki çocuk (cidden çocuk bana göre:) ne istediğini bilmiyor..daha henüz kendi duyguları hakkında bile fikri yok..seninse ilk aşkınmış..o nedenle bu kadar ağır geçiyor..ama bence ondan sana pek hayır yok..seven insan sahiplenir, yanında olmak ister..o seni özlediğinde buluşuyor..sarılıyor, kokluyor bi şekilde özlemi gidiyor ..ama sonra aldırmıyor vs..
sana bunu yapmasına izin verme..
yere sağlam bas..sen kimsenin yedeği değilsin..sevilmeyi, şımartılmayı hak ederken, daha henüz gencecikken, sana aşkı yaşatabilecek birileri elbette dışarda mevcutken neden kendini heba ediyorsun?
biliyorum gönül ferman dinlemez..ama bazen "uzaklaşmak gerekir..kim bilir belki de ilerde bi gün yakınlaşabilmek için..." bırak, sal gitsin onu... bol şans
canım hani klasik bi söz var ya seviyosan serbest bırak diye...uzaklaş biraz..o da duygularını tartsın biçsin..kimi sevdiğine karar versin! ve bi gün tekrar gelirse, tekrar yakınlaşacaksanız en azından kafanda soru işaretleri kalmamış olur...gördüğüm kadarıyla en fazla 2 haftada barışıp tekrar ayrılıyosunuız...bu defa dönecekse de kesin dönüş yapmış olur..dönmezse de salla..daha yolun başındasın inan bana...unutulmaz sandığın kimler unutuluyor...
cnm seni tebrik ediyorum.. ve aldigin karara saygi duyuyyorum. cok dogru bi karar almisin..seni yanaklarindan opuyorum.. cok olgun dusuncelerin var.. ve inaniyorum ki kalbini degilde mantigini dinleyeceksin bu sefer. MUTLU OLMAK SENIN ELINDE BUNU SAKIN UNUTMA. sagligini dusun , kendini dusun... bossveeer be canim soyle ona : al esegini yuru :))))
agzindan bal akiyor kiz.. bi daha soyle bakim :) mutlu olmak istiyorum.. hep de.... :) sabah kaklktiginda aynaya baktiginda.. hep kendine ovgu yagdir :) ben valla oyle yapiyorum.. gamze bugun cok guzelsin falan diye, :82: .. insanin morali daaha iyi oluyor gun baslamadan.. lovesong dinleeme, icini bayma
Kardeşim sana benden abla tavsiyesi bu kişiden uzak dur eminol ki bu kişinin ciddi psikolojik sorunları var. Bırak onu seviyorum bunu seviyorumu o asla kendini bile sevmiyordur.Doğrun düzgün bir ruh sağlığına ve kişiliğine sahip olan birisi asla bu kadar tutarsız ve dengesiz olamaz bu kişiden uzak durmazsan gün gelir sana düzeltemeyeceğin kadar büyük problemler çıkartır.Eğer ki sen benim kardeşim veya kuzenim olsan asla ama asla onunla görüşmemen için elimden geleni yaparım bence artık sende seni etkilesine izin verme
Adama bak vayy be 3 gün arıyor 1 ay yok ....Canm kusuruma bakma ama adam seninle boş zamanlarını değerlendiriyor....Hayatında biri olduğunu bile bile onunla msjlaşman ne dıye ? Arkadaşça deme lütfen ,ben kolay kolay bir erkeğin arkadaşlığına inanmam ki,sende bu adama karsı bir şeyler beslediğinden dolayı konuştuğunu düşüyorum... keşke hiç konuşmasaydın... Çünkü haybiratında biri olduğunu bile bile bir ilişkiye başlaman ,hem karşındaki insanın hiç dürst olmadığının hemde senin bir hata yapmana neden olmuş.
neyse daha fazla üzülmeden ... arkana dönmeden uzaklaş bu kişiden....
sana kim zarar verebilr ki ! ?
onun ailesinin gözünde nasıl olduğun çokta önemli değil..
ben olsam dediğimi yapardım,en azından hıncımı çıkartmış ve yürekten ohhh...demiş olacaktım !
hakkında hayırlısı olsun hayatım
Birçok kez bitmiş başlamış ama elde ne var, SIFIRA SIFIR!
Karşındaki kişinin bence karakteri tam oturmamış ve ne istediğini de bilmiyor. O yüzden sen kararlı dur ve onun sana hiçbir şekilde ulaşmasına izin verme, kesin olarak çıkart hayatından, arkadaşların da dediği gibi zararın neresinden dönsen kardır...
O kız bana cevap vermeyebilir.Kıza mesaj attığımda. Ve ben rezil bir duruma düşerim. Ya da kızın beni basit bir konuma düşürdüğünü düşünsenize? İşte ben onu seviyorum sen belki de onun için sıradan birisindir filan diye. Bilmez kız yani , neler yaşadık. İnanmayabilir. :/
Onu gerçekten seviyorum. Ama artık istemiyorum vazgeçtim. Allah korusun ölüyor olsa, koşarım yine ama iyileştiğinde çeker giderim. Çünkü vazgeçtim. Çok yıpranmışım ben. Şöyle bir düşündüm de, çok yıpratmış beni. Çok fazla saçmalamış. Çok fazla dengesiz davranmış. Msn kayıtlarını filan okudum bugün. Taaa en başından beri olan konuşmaları. Tesadüf ki silmemişim. O kadar iğrenç ki içinde bulunduğum hal.Buna nasıl izin vermişim kendimden nefret ettim. Ve Mevlana'nın dediği bu sözleri çok seviyorum! Ben de hep düşünürüm bu cümleleri. Teşekkür ederim sözünü tutup yorum yaptığın için :)
Her dediğin doğru... Ben de hakediyorum sevilmeyiGönül fermanı hiç dinlemedi. Uzaklaşması gerektiğini bilse de, uzaklaşmak istemedi. Onunla mı ilerde bir gün yakınlaşabilmek için? orayı anlamadım :)
canım yorumlarını okumamıştım.
görüyorumki en doğrru kararı zaten almışsın..
kendine büyük iyilik yapmışsın .bundan sonraki hayatın çok daha güzel olsun.
tabi benim dediklerimden önce -yapabileceksen eğer-:EKSİKKLAVYE arkadaşımın dediğini yapman daha mantıklı..