Seviyorum ama onu artık istemiyorum.Çıkamadım içinden.Nolur bir çare?

yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm
ama x kişisi ergenlikten çıkamamış bence hala
karakteri nereye koyacağını bulamadığı gibi kimi seveceğine de karar verememiş
ve arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum
büyük ihtimalle teyze kızı diye biri yok
yada şöyle bi teorim var
böyle biri gerçekten var bu kişiyle CİNSEL olarak bir şey yaşadılar ve x kişisi bi erkek olduğu ve ergenlikte olduğu için bunu unutamıyor
neden bilmiyorum ama aklıma bu geldi
arada size yazık olmuş
ama bence telefonunuzu değiştirin gerçekten
sizi bulamaz diye korkuyorsanız ki bence zaten bulmasında ama bulmak isteyen her şekilde bulur
sadece bi kaç kez görüştüğüm kişiyi soyadından bularak içimde uhde kalanları anlattıktan sonra hayatımdan tamamen çıkardığım bi kişi olduğu için bunu söylüyorum
bu arada malum site o dönemde yoktu :KK1:

hıı bir de bu adamın kararsız biri olduğu yaşadığı ilişki sürenizden de belli hep 1.5 ay 1.5 hafta falan yazmışsınız
adamın ilşki sürdürme kapasitesi o demek ki
sizi kırmak ve üzmek istemem
sadece bi abla olarak tavsiyem beklemeyin
acınızı çekip hayatınıza devam edin
1 kişiye saplanıp kalmayın
aşk sizin yaşadığınız gibi azap verici bişey değil emin olun

aman ne kadar karmakarışık ayrılmışsın barışmışsın belkı 10 kere... her neyse olmayacagı ALNINDA yazılıymış bu tek taraflı aşkın.. zaten adamın ne yaptıqı belli değil afedersin ama böyle adamlara biz genelde YÜZSÜZ deriz nerden blıosun belki senden sonra 3 kişi daha vardır merak etme 2 kişiyi götüren adam 3 de götürür 4 de.... tamam bundan da geçtim sen kendıne bu sıfatı nasıl yakıştırdın yani yazık günah arkadaşım 5 aylık gıden zamana mı yanarsın LYS sınavınamı heba etmıssın boşuna kendini o çoçuk sana geri dönecek gene kuşkun olmasın =) adam çok eşlilikten yana sende kuzu gıbı kabul ediosun bu kadar mı zayıfsın ... bence numaranı falan değiştir rahatsız etmesin seni yoksa ilerde daha çok üzüleceksin

5 ay değil , tam 9 ay harcamışız ayrıla barışa. Ben kendi kafamda tam 9 ay harcamışım.Onu gördüğümden bu yana, nisanda 1 yıl olucak. Ben aöf sınavına girdim. Lys ye giren o :) Ben bir bölüm okuyorum yani. Evet, işte bende onu diyorum ya, bu kadar zayıf değilim hiçbir zaman olmadım. Kendime şaşırıyorum kızıyorum! Olamam yani... :/

bu neya resmen DALLAS kimkimnle beli değil bir yanlış birkere yapılır ikikez yapılıyorsa bu yanlış değildir bu bizim kızlarda ne kadar saf

Kabul ediyorum.Çok karışık. Gereğinden fazla saf olduğumunda farkındayım. Ama ben de böyleyim işte.Bu dda benim tavrımdı bu ilişkide. Bundan sonra bu kadar saf olmayacağım belkide. Hiç bilmediğiniz bir yerde, çıkış yolu ararken insan nasıl oraya buraya dalarsa , bende onu yaptım. Ama artık bitti...

bu nasıl bir aşk ya ?
hani semra kaynana vardı hatırlarsınız bi sözü vardı. daldan dala daldan dala işte bu konuyu özetliyor resmen.

Katılıyorum kesinlikle daldan dala... :44: olabildiğince kendimi meşgul etmeye çalışıyorum.

Tatlım üzülme güçlü ol. Hemen hemen aynı şeyleri 4 ay önce bende yaşadım. 2008 yılından beri ayrıl barış sevip sevmediği belli olmayan bi adamla uğraştım. Sonuç? Sonuç şu: aralık ayında akıllandım ve resti çektim. BİTİRDİM... Şimdi ne haber yollamaya yüzü var nede aramaya. Şimdi gerçekten düzenli bi ilişkim var sevilmenin değer verilmenin ne demek olduğunu anladım. Sana tavsiyem arayacaktır seni muhakkak numaranı değiştir. Kimseden ulaşamasın sana, zorlu bi süreç geçireceksin ama sonu muhteşem olacak emin ol. Gün geçtikçe acıların hafifleyecek ve izini bıraksa bile canını yakmayacak, üzülmeyeceksin. Şunuda söyleyeyim seni sevmemiş, değerde vermemiş. Seninde söylediğin gibi yedekte tutmuş. Çünkü biliyor sen onu seviyorsun, ondan kopamazsın. Ama yanılıyor. Kadın bir kez arkasını gerçekten dönerse birdaha dönüşü olmaz. Gerçekten arkanı dön. Yaşın genç henüz, karşına kimler çıkacak. Sevgilerimle...

Çünkü biliyor, benim gibi biri bir daha onun karşısına kolay çıkmayacak. Ben de bu söze inanırım.Kadın bir kez arkasını dönerse bir daha dönüşü olmaz. Ve benim içinde hep böyle olmuştur.Her zaman bir konuda savaşmışımdır canımın son damlasına kadar.Ama bir yere gelince, öyle bir TAAAK diyorki kafamda bir şeyler.Oraya gelince, "dur bi ya" diyorum.Ve düşünmeye geçiyorum.Düşünmeye başladığım an tehlikeli çünkü gerçekleri tek tek görüp, kendimi geri çekiyorum yavaş yavaş. Ben uzun zamandır bu süreçteyim.Ve bu konuyu burada paylaşmak benim için son nktaydı.Farklı düşünceler, kafalar... Burdan yardım almak. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Yarım yamalak okudum çok uzunmuş bu kadar ayrıntıya ne gerek var özet şeklinde yazsanız daha iyi olurdu.

Çok çok çok üzgünüm uzun olduğu için. Ama dilerim uzun olsa da okuyanlar olur çünkü fikirlere ihtiyacım var. Neler okumadık ki biz burda :KK43: Benimki de okunabilir ha? :KK1: Uzun diyorsunuz özet diyorsunuz ya, aslında bu anlattığım özet biliyor musunuz? :)) O kadar fazla ayrıntı var ki... Hangi birini çıkartayım, hangisini ekleyeyim şaşırdım. Çünkü birini anlatıp birini anlatmayınca bir yerde bazı taşlar oturmayacaktı.Hala dha tam oturamaz taşlar çünkü bazı detaylar yok bile. Siz okumaya üşendiniz ve belkide başka arkadaşlarda, bende olsam üşenirdim belki. Ama inanın ben yaşarken, öldüm öldüm dirildim. :)

yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm
ama x kişisi ergenlikten çıkamamış bence hala
karakteri nereye koyacağını bulamadığı gibi kimi seveceğine de karar verememiş
ve arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum
büyük ihtimalle teyze kızı diye biri yok
yada şöyle bi teorim var
böyle biri gerçekten var bu kişiyle CİNSEL olarak bir şey yaşadılar ve x kişisi bi erkek olduğu ve ergenlikte olduğu için bunu unutamıyor
neden bilmiyorum ama aklıma bu geldi
arada size yazık olmuş
ama bence telefonunuzu değiştirin gerçekten
sizi bulamaz diye korkuyorsanız ki bence zaten bulmasında ama bulmak isteyen her şekilde bulur
sadece bi kaç kez görüştüğüm kişiyi soyadından bularak içimde uhde kalanları anlattıktan sonra hayatımdan tamamen çıkardığım bi kişi olduğu için bunu söylüyorum
bu arada malum site o dönemde yoktu :KK1:

hıı bir de bu adamın kararsız biri olduğu yaşadığı ilişki sürenizden de belli hep 1.5 ay 1.5 hafta falan yazmışsınız
adamın ilşki sürdürme kapasitesi o demek ki
sizi kırmak ve üzmek istemem
sadece bi abla olarak tavsiyem beklemeyin
acınızı çekip hayatınıza devam edin
1 kişiye saplanıp kalmayın
aşk sizin yaşadığınız gibi azap verici bişey değil emin olun

Üzüntünüz için teşekkür mü etmeliyim, bilemedim ne demeliyim. Benim için üzülmeniz çok değer verici, sanırım buna teşekkür etmeliyim :) Kararsız ve dengesiz birisi bu nokta kesin. Ve ben de aşkın azap verici bir şey olmadığını düşünüyorum Ama genelde insanlar aşkı azap verici olarak adlandırır. Ben bu ilişkiyi hiç aşk olarak adlandırmadım.Her seferinde ben aşık değilim dedim. Bence de beni her şekilde bulur.ZateN YERİMİ YURDUMU BİLİYOR. Bir kere evden poşet alacaktım, beni aşağıda beklemişti.İstese evimin önüne kadar gelir.Ama bundan korkum yok. Korkacağım bir şey yok. Teyzesinin kızı ile 1 tane samimi fotoları vardı. Onun dışındakiler yanyana, sanırım 2 tanesi elele. Ben ilk zamanlar , yakıştıramadığım için birini kıskandırma amaçlı olduğunu düşünmüştüm. Kız var, ama kız bunu , onun kadar sevmedi bence. Cinsel olarak gelince, teyzesinin kızı.Yurtdışında büyümüş biraz rahatmış öyle dediler,rahat ne demekse. Cinsel birşeyler olduğunu sanmıyorum yani.O kadarda olamaz diye düşünüyorum :/ Ya teyzesinin kızı bi de kaç yaş büyük nasıl olabilir ki :/ Hangi mide kaldırır. Ben bu X'e kızıyorum. E o kıza ne demeli? Ayıp ya, birlikte çocukluk fotosu bile var bunların.Kendinden 5 yaş küçük kardeşim diyebileceğin birine nasıl o gözle bakarsın.Hangi düzgün insan?

Biliyorum çok uzun. Özet düşündüm ama daha fazla özet çıkartmadım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Belki biraz sabırla okunabilir :44:

Bence senin geçmişinde yaşadığın büyük sıkıntıların ve bu sıkıntıların açtığı sevgi açlığı var
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben böyle hissettim
Sana ilk ilgi duyan sevgi gösteren kişiye kendini açmışsın bu sebebten.
Ve şimdide kopamıyorsun.
Daha çok üzülürsün ne istediğini bilmeyen insanlardan kork seni bu kadar yıpratmışken dahasına izin verme.
Olmaz yani yürümez böyle mahfedersin kendini.
Belki şimdi değil ama bir 6-7 sene sonra ben bu adamla nasıl görüşmüşüm deyip pişman olacaksın
Yol yakınken vazgeç

CANIM SENİN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM cıvıl cıvıl olacağın bir dönemde yaşadıklarına bak
bak burda çoğu senden büyük ablaların sayılırız seni üzmek istemeyiz ama şimdi üzülürsen bile acısı geçince sana tecrübe olur bir daha üzülmessin
bak yazda geliyor kız arkadaşlarınla gez derslere ver kendini hikaye roman oku hem kendini geliştirmiş hemde onu unutmuş olursun:KK68:

bu çocuk yakında döner sana sakın ha :KK20: tekrar görüşme bişey olmaz bu çocuktan etrafında 1. 2 kız görünce zıvanadan çıkmış yoksa affediyorsun beni bekliyorsun diye sürekli gidip gidip geri döner sende hep üzülürsün

ilk aşk unutulmaz diye bişey yok diğerleri hatırlanmasken o az biraz hatırlanır:63: o çocuk dengesiz ruh sağlığı bozuk ondan mümkün mertebe uzak dur ve asla affetme
acı ama şimdi acını yaşarken çıkar onu aklındanki sonra daha fazla acıtamasın seni reddedilince egosuda parçalansın :KK53: görsün gününü serser:KK60: hep omu seni üzcek birazda sen üz

Bence senin geçmişinde yaşadığın büyük sıkıntıların ve bu sıkıntıların açtığı sevgi açlığı var
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben böyle hissettim
Sana ilk ilgi duyan sevgi gösteren kişiye kendini açmışsın bu sebebten.
Ve şimdide kopamıyorsun.
Daha çok üzülürsün ne istediğini bilmeyen insanlardan kork seni bu kadar yıpratmışken dahasına izin verme.
Olmaz yani yürümez böyle mahfedersin kendini.
Belki şimdi değil ama bir 6-7 sene sonra ben bu adamla nasıl görüşmüşüm deyip pişman olacaksın
Yol yakınken vazgeç

Sevgiye açlık. Evet. Benim sevgi açlığım çok başka.Burda kendimi acındırmak istemiyorum.Belki bir ara onu da konu olarak açarım. O benim hassas noktam olduğu için biraz saklarım o noktayı. Ben ona hep demiştim, "Beni sev, senden para,lüks,ve ya başka bir çıkarım yok.Tek çıkarım sevgi" demiştim. O da bna "Ben bunun farkındayım.Sevgiye açlığını görüyorum" demişti. Hep demişimdir... Hayatımda sevdiklerime karşı hep boynum kıldan incedir. Zaafım vardır.Canımı yaksalar da hiç karşılık vermem. Çeker giderim. Dost olsun, arkadaş olsun. Önem verdiğim iki şey var, saygı ve sevgi. Bu ikisi insanlığın temel unsuru bence. Ve sevgiyi aradığım her kimsede, sevgiyi bulamayınca bu beni üzüyor. Sanırım artık sevgiden de vazgeçtim.Bu olay yüzünden değil. Ama son oldu bu. Ama 21 yaşındayım,gencim belki bir gün beni sevgiye inandıracak birileri çıkar. Yine de umudumu kaybetmiyorum. Tahmininiz o kadar kuvvetli ki. Teşekkür ederim.

CANIM SENİN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM cıvıl cıvıl olacağın bir dönemde yaşadıklarına bak
bak burda çoğu senden büyük ablaların sayılırız seni üzmek istemeyiz ama şimdi üzülürsen bile acısı geçince sana tecrübe olur bir daha üzülmessin
bak yazda geliyor kız arkadaşlarınla gez derslere ver kendini hikaye roman oku hem kendini geliştirmiş hemde onu unutmuş olursun:KK68:

bu çocuk yakında döner sana sakın ha :KK20: tekrar görüşme bişey olmaz bu çocuktan etrafında 1. 2 kız görünce zıvanadan çıkmış yoksa affediyorsun beni bekliyorsun diye sürekli gidip gidip geri döner sende hep üzülürsün

ilk aşk unutulmaz diye bişey yok diğerleri hatırlanmasken o az biraz hatırlanır:63: o çocuk dengesiz ruh sağlığı bozuk ondan mümkün mertebe uzak dur ve asla affetme
acı ama şimdi acını yaşarken çıkar onu aklındanki sonra daha fazla acıtamasın seni reddedilince egosuda parçalansın :KK53: görsün gününü serser:KK60: hep omu seni üzcek birazda sen üz

:KK16: Çok tatlısınızzz.... İnanın bana karamsar biri değilim. Ama kendimle yalnız kaldığımda bu konu çok aklıma geliyor. Gece bu konuyu yzdığımda saat 2.30 mu neydi. Hep bu vakitler işte. Babam yatınca , yalnız kalıyorum :KK52: ve aynen bu şekil oluyorum. Mesela ben bu konuyu yazdım ya, kendime en baştan herşeyi hatırlattım. Hatırlamayı unuttuğum ne kadr çok şey varmmış. 3.30 gibi uyuyabildim yatağa yattıktan 1 saat sonra. Ve gece uykumun içinde rahatsız uyudum. Sabahda 9 da gözlerim açıldı. Ah dedim kahretsin, uyusana allahın cezası :KK9: tabi düşünceler izin vermedi kalktım oturdum bende. Çok uykum var. Ama uykumun içinde bile düşünüyorum.Öyle bir takmışım ki. O kadar çok soru var aklımda. Ben bu soruların cevabını bulmak için çatlıyorum :KK53: Benim hayatımda çözüme ulaştırmadığım hiçbir şey yok çnkü.Ama bu çözümsüz kaldı! Ondan takıldım bu kadar. Dediğiniz gibi! Kabul etmek yok. Reddediyimde sarsılsın egosu. Biliyorum beni üzmek istemediğinizi. İyi ki varsınız. Ondan cacık olmaz, bunun farkındayım. Zaten buna üzülüyorum ya. O kadar sene bekle. Git ilkinde böyle bir keleği bul! Bende keşkeler var. Keşke böyle biri olmasaydı. Bunları aştığım an rahatım. Ama dediğim gibi. İstemiyorum onu. :KK50:

Sevgiye açlık. Evet. Benim sevgi açlığım çok başka.Burda kendimi acındırmak istemiyorum.Belki bir ara onu da konu olarak açarım. O benim hassas noktam olduğu için biraz saklarım o noktayı. Ben ona hep demiştim, "Beni sev, senden para,lüks,ve ya başka bir çıkarım yok.Tek çıkarım sevgi" demiştim. O da bna "Ben bunun farkındayım.Sevgiye açlığını görüyorum" demişti. Hep demişimdir... Hayatımda sevdiklerime karşı hep boynum kıldan incedir. Zaafım vardır.Canımı yaksalar da hiç karşılık vermem. Çeker giderim. Dost olsun, arkadaş olsun. Önem verdiğim iki şey var, saygı ve sevgi. Bu ikisi insanlığın temel unsuru bence. Ve sevgiyi aradığım her kimsede, sevgiyi bulamayınca bu beni üzüyor. Sanırım artık sevgiden de vazgeçtim.Bu olay yüzünden değil. Ama son oldu bu. Ama 21 yaşındayım,gencim belki bir gün beni sevgiye inandıracak birileri çıkar. Yine de umudumu kaybetmiyorum. Tahmininiz o kadar kuvvetli ki. Teşekkür ederim.

Rica ederim sadeece biraz olsun kendime benzettim seni.
Aşşağı yukarı aynı sebebten büyük hatalar yaptım.
Ama bu zaaf kötü hele bunu karşıya belli etmek daha kötü kullanılıyorsun.
İyilerde var yok demiyorum ama tek diyeceğim o adam iyi değil yazık edersin pişman olursun.

Rica ederim sadeece biraz olsun kendime benzettim seni.
Aşşağı yukarı aynı sebebten büyük hatalar yaptım.
Ama bu zaaf kötü hele bunu karşıya belli etmek daha kötü kullanılıyorsun.
İyilerde var yok demiyorum ama tek diyeceğim o adam iyi değil yazık edersin pişman olursun.

=) İlkinde böyle bir şey yaşamamı istedi Allah. Çünkü hayatıma girecek insanlara karşı tedbirli olmamı istiyordu. iLkinde akıllanayım ki daha başka hatalar yapmayım diye. Yok sabır sınırlarım doldu artık. Bana iyi gelmediğinin farkına vardım. Bundan sonra bu zaafımı kimseye belli etmek yok.

=) İlkinde böyle bir şey yaşamamı istedi Allah. Çünkü hayatıma girecek insanlara karşı tedbirli olmamı istiyordu. iLkinde akıllanayım ki daha başka hatalar yapmayım diye. Yok sabır sınırlarım doldu artık. Bana iyi gelmediğinin farkına vardım. Bundan sonra bu zaafımı kimseye belli etmek yok.

Sanırım bize bir sopa iyi geliyor :KK66:
Seninde karşına doğru insanlar çıkacak ama zaaflarını kim olursa olsun sevgili arkadaş eş dost belli etme
İlk ordan vuruyorlar.
Ben artık belli etmiyorum akıllandım şimdi adam gibide seviliyorum şükür.
Hayat döve döe yola getiriyor işte
:82:

öncelıkle ben senın yazını sabırla okuduğum gıbı senınde yazdıklarıma kırılmamanı sımdıden rica edıyorum kusurbakma ama böyle karmasık aşk görmedım duydum ama bunun kadar deyıl sımdı öncelıkle ınsanların şahsa ısteklerı hayattan beklentılerı farklıdır anlamıyorum arkadaslar sevgi aşk kelimesi neler içeriyo insanlar için ben 26 yasındayım 9 aylık bır kızım var ve bu benım 2 ıncı evlılığım ve bu zamana kadar yanı evlelene kadar değer verdım değer gördum aşk acısıda cektım ağladımda ama bunu her karsımda bana değer veren birisi ıcın yaptım dünyada hersey karsılıklıdır bak bunu unutma sevgide sevgi görursun seversın değer görursun değer verırsın şefkat görursun şefkat gösterirsin bunları görmeden daha basta çocuğun tutarsızlığını görduğun halde onsuzda yapamadı demişssın sımdı en basa dön senın ondan vazgecmemen ıcın ne tür bir çaba gösterdı naptı senı nasıl delıcesıne sevdıde böyle bir karmasık ılıskıye hayır dıyemedın arkadasım kızma lutfen katı bır ınsan deyılım sevgıyede askada saygım var ama insan nefsı çok kör ve ac bence sen ılk hatayı kendınde ara bu ılıskı sana basta elde edılmez gelmıs otur duygularını tekrar sına kendını sına benımde sevgıye aska ıhtıyac duyduğum zamanlar oldu onuda anlıyorum ama sıkıcaksın dısını dıyceksınkı gelıcek o kımse gelıp benı bulucak anlamıyorum nıye bunları erkekler yasamıyoda sureklı kadınlar aşk üçgenınde takılı kalıyo cunkı entrika bize özgü kabul edelım ve SONUÇ ÜZÜLEN HEP KADINLAR OLUYO ÜZÜLME DÖKTÜĞÜN GÖZ YASI SEN YASLARINI AKITIRKEN SENIN ICIN YÜREĞİ SIZLAYAN BIR ERKEK OLSUN IYI GUNLER

canım benim ya evet uykuna dikkat et biraz yoksa bitap düşersin gir internete araştır oyun oyna burda takıl sadece onu düşünme ama onun olduğu siteye girme

daha karşına o kadar hoş seni seven insanlar çıkacakki sen çok duyarlı ve sevecensin oyüzden rahat ol sevgin elbet başka insanlarda karşılık bulacak sen bile şasıracaksın
senin yaşlarında bizde aynı tepkiyi verdik emin ol hatta lisede sevdiğim çocuk beni terketti 2 hafta ağladım gece gündüz hastanelik oldum 3 gün hastanede yattım:KK58: çok canım yanıyodu yaşayamam başkasını sevemem diyodum ama 3 ay sonra başkasına aşık olmuştum:KK64: biraz zor oluyor tatlım ama geçiyor:89:

Sanırım bize bir sopa iyi geliyor :KK66:
Seninde karşına doğru insanlar çıkacak ama zaaflarını kim olursa olsun sevgili arkadaş eş dost belli etme
İlk ordan vuruyorlar.
Ben artık belli etmiyorum akıllandım şimdi adam gibide seviliyorum şükür.
Hayat döve döe yola getiriyor işte
:82:

Bir sopa iyi geldi :KK9: Yetti bana. Tamam daha başka istemem. Allah nazardan saklasın. Sevildiğine çok sevindim. Darısı başıma. Dilerim bende bir gün sevilirim. :KK71: :KK69:

öncelıkle ben senın yazını sabırla okuduğum gıbı senınde yazdıklarıma kırılmamanı sımdıden rica edıyorum kusurbakma ama böyle karmasık aşk görmedım duydum ama bunun kadar deyıl sımdı öncelıkle ınsanların şahsa ısteklerı hayattan beklentılerı farklıdır anlamıyorum arkadaslar sevgi aşk kelimesi neler içeriyo insanlar için ben 26 yasındayım 9 aylık bır kızım var ve bu benım 2 ıncı evlılığım ve bu zamana kadar yanı evlelene kadar değer verdım değer gördum aşk acısıda cektım ağladımda ama bunu her karsımda bana değer veren birisi ıcın yaptım dünyada hersey karsılıklıdır bak bunu unutma sevgide sevgi görursun seversın değer görursun değer verırsın şefkat görursun şefkat gösterirsin bunları görmeden daha basta çocuğun tutarsızlığını görduğun halde onsuzda yapamadı demişssın sımdı en basa dön senın ondan vazgecmemen ıcın ne tür bir çaba gösterdı naptı senı nasıl delıcesıne sevdıde böyle bir karmasık ılıskıye hayır dıyemedın arkadasım kızma lutfen katı bır ınsan deyılım sevgıyede askada saygım var ama insan nefsı çok kör ve ac bence sen ılk hatayı kendınde ara bu ılıskı sana basta elde edılmez gelmıs otur duygularını tekrar sına kendını sına benımde sevgıye aska ıhtıyac duyduğum zamanlar oldu onuda anlıyorum ama sıkıcaksın dısını dıyceksınkı gelıcek o kımse gelıp benı bulucak anlamıyorum nıye bunları erkekler yasamıyoda sureklı kadınlar aşk üçgenınde takılı kalıyo cunkı entrika bize özgü kabul edelım ve SONUÇ ÜZÜLEN HEP KADINLAR OLUYO ÜZÜLME DÖKTÜĞÜN GÖZ YASI SEN YASLARINI AKITIRKEN SENIN ICIN YÜREĞİ SIZLAYAN BIR ERKEK OLSUN IYI GUNLER

Estafurullah. İyi kötü her yorum kabulüm. Kaldı ki, kötü bir yorum yapmamışsınız. Ben aslında kendimi affedemiyorum zaten. Ve hatanın en büyüğü bende kabul. Biliyorum. Yani karşımdaki deli divane aşıkmıydı da bu kadar yüz verdim? Benim annemde , babamda 2 kere evlenip ikisinden de boşandılar. Ben bir çok ayrılık gördüm. Hem de öyle böyle ayrılıklar değil. Hep içindeydim, ayrılıkların. Ama işte, bu olay benim hangi anıma denk geldiyse, böylesine aciz kaldım anlayamadım. Dediğiniz gibi. Sıkıcam kendimi... Sağolun :KK71:

canım benim ya evet uykuna dikkat et biraz yoksa bitap düşersin gir internete araştır oyun oyna burda takıl sadece onu düşünme ama onun olduğu siteye girme

daha karşına o kadar hoş seni seven insanlar çıkacakki sen çok duyarlı ve sevecensin oyüzden rahat ol sevgin elbet başka insanlarda karşılık bulacak sen bile şasıracaksın
senin yaşlarında bizde aynı tepkiyi verdik emin ol hatta lisede sevdiğim çocuk beni terketti 2 hafta ağladım gece gündüz hastanelik oldum 3 gün hastanede yattım:KK58: çok canım yanıyodu yaşayamam başkasını sevemem diyodum ama 3 ay sonra başkasına aşık olmuştum:KK64: biraz zor oluyor tatlım ama geçiyor:89:

:KK9: Doğru diyorsunuz. Geçici herşey biliyorum. Bunu biliyorum. İnanıyorum. Dediğiniz gibi, bahsettiğiniz gibi, o an için onun için ağlarken 3 ay sonra başkası olabilir. Belki benimde 2-3 ay sonra biri olucak (gerçi ihtimal vermiyorum,yoruldum.azcık bekar kalıp dinleniyim) :KK52:

canım yazını sabırla okudum ama bu durum bana aşk gibi değilde çoluk çocuk eglencesi gibi geldi ,aşık olma kriterlerimiz aşkdan beklentilerimiz belkide seninle çok zıt yönde sana bir abla nasisatı en büyük hatayı sen yapışsın sevgilisi oldugunu bile bile lades demişsin,oda resmen canı istediğinde senle barışışm kullanmış, belkide ailesi istedi teyze kızıyla çıkmasını,sana anlatmadıgı seylerde vardırama sen 2 dk eklediğin biriyle, sonra bide onun arkadasıyla resmen dallas unutma ne ekersen onu biçersin....

Benim annemle babam da dayı-hala çocukları hem de birbirlerini çok da severek evlenmişler:KK1:sevgilin teyzesinin kızını seviyor hem de deli gibi ama uzakta olmaları onu görememesi vs. onu başka kişilere itmiş bu da sevgilinin acizligi diyelim ama sende bütün bunları bile bile onunla görüşmen aaa kıza bak umursamıo takılmıo demekki bu konulara düşündürmüş erkekler bizim gibi düşünemezler sen ne yaparsan yap sevgilin teyzesinin kızından vazgeçmez bunu ailesi de onaylıyor onaylamasalar zaten bu zamana kadar gelmezdi kavga bence aradan çekil bu durumda 3.kişi sen oluyorsun biraz güçlü ol erkekler her zaman resti çeken kendi ayakları üzerinde duran kişilerden hoşlanırlar madem yapamıyorsun git hattını degiştir ....

Hala tam olarak okuyamadım. Arkadaşım lütfen kusura bakma biraz kitap okumanı tavsiye ediyorum. Bir olay bu kadar mı karışık anlatılabilir.

canım yazını sabırla okudum ama bu durum bana aşk gibi değilde çoluk çocuk eglencesi gibi geldi ,aşık olma kriterlerimiz aşkdan beklentilerimiz belkide seninle çok zıt yönde sana bir abla nasisatı en büyük hatayı sen yapışsın sevgilisi oldugunu bile bile lades demişsin,oda resmen canı istediğinde senle barışışm kullanmış, belkide ailesi istedi teyze kızıyla çıkmasını,sana anlatmadıgı seylerde vardırama sen 2 dk eklediğin biriyle, sonra bide onun arkadasıyla resmen dallas unutma ne ekersen onu biçersin....

Yok 2 dk da eklenen biri değil. Baya sohbet ettik o arkadaşıyla. O arkadaşı, bizi xle tanıştıranın arkadaşı aynı zamanda. Dertleştik ettik. Ondan sonra görüşelim dedi. Bende görüşelim ama ortak arkadaşımızda olsun yanımızda. Yoksa yanlış anlaşılır sevmem ben öyle dedim. Yani burda aslında dallaslık birşey yok. Ortak bir arkadşımız var hepsi bu. Ben aşık olduğumu da söylemedim , yanlış anladınız sanırım :KK50: Bunun aşk olmadığını biliyorum. Aşık değilim. Bunu daha önceki cevaplarımda söyledim. Evet en başta sevgilisi olduğunu bile bile onunla konuşmayı kabul etmem hata idi. Ama sevgilisi varken bir ilişki yaşamadık.Onunla görüşmedim bile. Sadece sohbet ediyorduk. O arada bana o anlamda yanaşıyordu. Ben durumlar karışık diyince, ayrılıcak, ailesi istedi herhalde filn diye düşündüm sizin gibi. Ve dediğiniz gibi. Bence de bana anlatmadığı şeyler var.İşte bu yüzden takıldım ya zaten. :KK5:

Hala tam olarak okuyamadım. Arkadaşım lütfen kusura bakma biraz kitap okumanı tavsiye ediyorum. Bir olay bu kadar mı karışık anlatılabilir.

Benim okuduğum kitap :) Aynı anda 2 kitap okurum ben. Yazılarda yazarım. Olayı karışık anlatmadım. Olay karışık. İçinden çıkamıyorum derken bunu kastettim. DUygularımı anlatayım derken içine sıkıştım kaldım :)

X