• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seviyorsun= peki gecmişi?

Seviyorsun= peki gecmişi?

• Ankete Katılan
    74
geçmişi çooook önemli....!
bilmiyorum, ben insanLarın (tamamennnn) değişebileceğine inanmıyorum.sengözlerimebaksanab

bana göre hiç önemli değil eğer insanları geçmişine göre hayatıma alsaydım haaytımda kimse olmazdı çünkü sonuçta ben hayatına girmeden yaşamış bunları ve beni tanımıyordu bunları yaparken önmli olan birlikte yaşadığımız zamanda nasıl olduğu:)

geçmişi yaşadığı ilişkiler yönünden elbette önemli değil, herkesin yaşanmışlıkları vardır.... bu çok normal, doğal bir süreç.... hatta yaşanmışlıkları olmazsa benim için sorundur.. benimle sağlıklı bir ilişki yürütebilmesi için birilerinin onu hazırlaması gerek... acemiliğini bende atmasını istemem, kadın ruhunu, bir ilişkide önem vermesi gereken tarafları, yapması ve yapmaması gerekenleri benimle öğrenmesini istemem.....

bir iki ilişki atlatsın ki benimleyken saçmalıklara düşmesin, zaten ilk ilişkiler hüsranla sonuçlanmaz mı :34:

Son düzenleme:
şimdi benim ilk ilişkim hiç de öyle hüsranlara uğramadık diyenler çıkacaktır, haklısınız, benim gördüğüm kadarıyla yukarıda yazdıklarım gibiydi, yani kendimde ve çevremdeki bütün insanlarda öyle gördüğüm için yazdım bir önceki mesajı :34:

Son düzenleme:
Back