• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seviyorsun= peki gecmişi?

Seviyorsun= peki gecmişi?

• Ankete Katılan
    74
Benim için önemli..7 sinde neyse70 indede odur düşüncesindeyim..

Tabi arada olduka değişen istisnalarda varsengözlerimebaksanab

Benim aşkımın yok geçmişinde kötü bişi :asigim: Benimde öle çok şükür :1closedeyes:

geçmişi önemli ama bu kimle birlikte olmuş anlamıda değil tabi ki.. kimin nesi ne yapmış ne etmiş o manada önemli..

Elbette ki geçmişi önemli..
Kendimi bi kenara bırakın yarın evlatlarımın babası olacak..Yaptığı büyük hatalarının çocuklarımın yüzüne bir tokat gibi patlamasını,ağır izler bırakmasını ve onlara damga bırakacak şekilde olmasını kabullenemem..
Her insanın hataları vardır ama boyutları da önemli..
Ne olursa olsun,ne kadar küçük olursa olsun bazı yanlışlar vardır ki,geçmişte kalmaz,bilakis geleceği için karanlık günlere gebe kalır..Bu yüzden eşimin geçmişi benim için her zaman önemli olmuştur..

tam benlik bir soru
geçmişinde yüz kızartıcı bir suçu olması tabiki unutulamaz.unutulmamalıda.
ama başkaları falan unutulmasada göze batmıyor:kahve:biz hepsini sıfırladık ve öyle bir hayata başladık.arada ben durup geçmişi deşsemde geçmişin hayatımıza herhangi bir etkisi olmadığı için problem değil.
sonuçta bazı şeyler yaşanmış (en dibine kadarda olsa)şuanda eminim ki asla tekrar etmeyecek:kahve:

geçmişi onemlı ama geçmişinde bır hata yapıp pişman olmussa benı gecmişi degıl gelecegı ılgılendırır

ikinci siQQi sectim..
her insanin gecmisi en basta kendisi icin ve gelecegi icin önemlidir..
gecmisimizde yasadigimiz kötü anilar psikolojimizi etkilyeyebiliyor..
akabinde attigimiz adimlar belkide tam yerinde olmayabiliyor..
sevdigim kisi benimle gecmisini paylasmasini isterim..
ama kesinlikle onu yasadigi seyler yüzünden..
belkide isledigi hatalar yahut yanlislar yüzünden yargilamam..
hepimiz insaniz hepimizin iyi yada kötü bir gecmisi var..
bende istemem ki sevdigim kisi beni yargilasin..
ama benim yanimda olmasini isterim tabi ki..

eşimin gecmişide benım gibi oldugunu tahmın edıyorum oyuzden merak etmıyorum onemli değil işaretledm...

Önemli ama bugünümüz çok daha önemli elbette. Zaten 8 yıldır tanıyorum onu,5seneye yakındır da birlikteyiz, o benim ilk beraberliğim değil ama ben onun ilk kız arkadaşıyım. O yüzden bir geçmişi bile yok yani :)) Tek geçmişi benim (: ama yine de olsaydı da cevabım bu yönde olurdu.

geçmiş geleceğin aynasıdır derim her zaman.

benim için çok önemli.
daha önce hırsızlık yapmış bir insana ne kadar güvenebilirim
ya da herhangi bir yüz kızartıcı suç işlemişse ben onu yaşanmamış sayamam.
ayyaşsa eskiden ya da alkolikse; en ufak bir sorunda bunun nüksetsetmeyeceğine inanamam ben..

Dün dünde kalmıştır can cağızım,bugün yeni şeyler söylemek gerek.....

Geçmişinde hatalar yapan insan genelde bunlardan ders çıkarıyor.İnsanların geçmişine bakmaktansa bugününe bakıp değişen şeyleri görmek dahaönemli bence....

geçmişi önemli ama ilk tanıştığım zaman mesela adam alkolik bıraktım dedii daha aşk başlamadan bırakırım ama eğer sevişsem zaman la kabul etmşsem geçmişinine severim rahatsız etmem eğer o benimse geçmişide geleceğide benimdir

gecmıs nasıl onemlı olmaz allah askına gecmısı onemlı deıl ınsanlara sasıorum
bı ınsan yedısınde neyse yetmısındede odur,can cıkar huy cıkmaz yada en ıyı anlatcak soz GECMIS GELECEGIN AYNASIDIR. kımse kusura bakmasın eger hayatımın kalan
kısmını supeyle acabayla gecırcek zamanım yok benım :1closedeyes:
suan erkek arkadasımın benden once nette bı kız arkadası olmus warya burnundan getırıorum dogduguna dogcagına pısman ettım kaldı kı adam oldurme tecawuz:mymeka:

Tabii ki geçmişi önemli hatta şimdiden daha önemli.Şimdi de önemli. Her haliyle geçmişinin deşimdisinin de temiz olması önemli..

geçmişi önemli değil diyeceğim fakat arkadaşlarıma katılıyorum.
tecavüz etmiş, cocuklara sapkın davranışlarda bulunmuş veya erkeklerle beraber olmuş bir erkeğin geçmişini nasıl silebilirim ki..

ha eğer soru şuysa, "geçmişindeki kız arkadaşlarını kıskanır mısın?"
hayır kıskanmam.
"geçmişinde bir kaç kızla yatmış kıskanır mısın", hayır kıskanmam.
ancak sapkın hareketlerini kaldıramam. kaldırmam. kaldırmam da gerekmiyor..

bnece insanlara sans verilmeli..

her insan hata yapabilir.önmli olan düzeltmiş olması

Back