• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seviyorsun= peki gecmişi?

Seviyorsun= peki gecmişi?

• Ankete Katılan
    74

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Sevdiğinin gecmişi önemli mi ?

Gecmişinde diyelim :hırsızdı, arsızdı , deliydi, bağımlıydı,ayyaştı,kötü yoldaydı...v.s

Yoksa bunların hiç önemi yok benimleyken neler yaptığı mı önemli dersiniz yoksa gecmişiyle onu sorgular yargılar, onu gecmişiyle başbaşa mı bırakırsınız?
Ne kadar önemli sizin için?

Benim için geçmiş çokda önemli değil.Çünki herkes sütten çıkmış ak kaşık da değil.Herkesin geçmişinde hataları olabilir.Mühim olan aynı hataları tekrarlamamak.O anı yaşamak.İnsanlar sonradan değişebiliyor.Benimle iken aynı hataları yapar ise külahları değişiriz.Gözüm kimseyi görmez.Çeker giderim.

geçmişi de önemli elbette...
hırsızlık, adam öldürme, ilaç bağımlılığı, bi çok kızın ahını almış olması vs. gibi yüz kızartıcı suçlar "aman canım geçmişte kalmış" denemeyecek kadar önemlidir benim için. :kahve:
erkekler nasıl namus mevzuunda "geçmişe" takıyor "bana ne" diyemiyorsa bende bu hususlarda diyemem
ilerki hayatımda mutlaka karşıma çıkacak huzurumu bozacaktır
septik bi insanım ben!
ne kadar güvensem de hep bi yanım kuşku duyar "acaba" larla yaşar
hal böyle olunca, hayatımdaki adamın geçmişinden o kurtulsa da ben kurtulamam...
kaldı ki ailem bu hususlarda ince eler sık dokur
sadece benimle bitecek bir mevzu değil yani. :1closedeyes:

evet bugün benimle olması çok önemli ama geçmişi de önemli benim için eminim sevgilimde benim gibi düşünüyordur dile getirmedi ama öyle!

Geçmiş benim için hiç önemli değildir diyemem. Birisiyle birlikte
olurken geçmişini evde birakıpta bana gelmiyor. Sonuçta sizinle
beraberkende geçmiş ne kadar mazi olsada bizimle yaşayacaktır ve
bu süreçte geçmişinden dolayı mutsuz olacağım durumlar olacaksa
baştan bitmiştir bu iş.... Ayrıca biraz takıntılı bir insan olduğumdan
bazı durumları kafama takabilirim. :kahve:

Sonuç olarak geçmiş geçmiştir deyip geçiştirecek geçiş insanı değilim!!!tatlicadiarzu

İnsan geçmişini bir kenara bırakıp hayatına devam edemiyor ki..
Hele ki yüz kızartıcı bir suçu varsa.. Ben ki tecavüz,çocuklara ilgisi olan(Allah göstermesin),adam öldüren kişilerin psikolojik yönden rahatsız olduğuna inanan, bir takım dürtüleri ve duyguları doyurulmadığına inanan bir kadınım.
Öyle bir adamın artık nasıl normal hisler taşıdığına inanabilirim ki...:kahve:

yüz kızartıcı bi suçu olmadıktan sonra geçmişi öneml değil benim için
yani kimle beraber olmuş ne yapmış problem değil
ama arkadaşlarında dediği gibi tecavüz vs.olaylar varsa tabikide bunlar bizimle yaşayacaktır...
ne yaparsak silemeyiz
ama bide karşında herşeyden vazgeçmiş bir insan varsa
aayy ne diyebilirimki
zor bir durum yani

Geçmiş benim için hiç önemli değildir diyemem. Birisiyle birlikte
olurken geçmişini evde birakıpta bana gelmiyor. Sonuçta sizinle
beraberkende geçmiş ne kadar mazi olsada bizimle yaşayacaktır ve
bu süreçte geçmişinden dolayı mutsuz olacağım durumlar olacaksa
baştan bitmiştir bu iş.... Ayrıca biraz takıntılı bir insan olduğumdan
bazı durumları kafama takabilirim. :kahve:

Sonuç olarak geçmiş geçmiştir deyip geçiştirecek geçiş insanı değilim!!!tatlicadiarzu

Harfi harfine katılıyorum. a.s.

çokkk önemli tabikide ama bugün benimle olması daha da önemlidir.ama sizlerede katılıyorum geçmiş hep insnlarla beraber yaşar ,devam eder.
helede benim kadar herşeyi takıyorsanız katlanılmaz bencede rahatsız eden bişeyler varsa baştan başlamamalı.sonra insanın içi içini yiyor........

hırsızlık, adam öldürme, ilaç bağımlılığı, bi çok kızın ahını almış olması vs. gibi yüz kızartıcı suçlar "aman canım geçmişte kalmış" denemeyecek kadar önemlidir benim için. :kahve:
erkekler nasıl namus mevzuunda "geçmişe" takıyor "bana ne" diyemiyorsa bende bu hususlarda diyemem
septik bi insanım ben!
hal böyle olunca, hayatımdaki adamın geçmişinden o kurtulsa da ben kurtulamam...

daha ne yazabılırımkı hıslerıme tercuman olmussun :1ninca:

ne yazık ki geçmişine dair insanın hayatında bir "leke" var ise temizlemek neredeyse imkansızdır...:1closedeyes:
vargücünüzle sevdiğiniz adamın/kadının geçmişte işlemiş olduğu günahın üzerine kapaklanmak istesenizde, çevrenizdeki insanlar için sadece "basit bir dedikodu malzemesi" görülen şeyler sizin canınızı acıtabilir...:1no2:
sevmek, aşık olmak yetmez çoğu zaman...:kahve:
yarın bigün cocugunuz oldugunda ola ki sağdan soldan onun kulağına bu mevzular geldiğinde neler olacağını bir düşünün arkadaşlar
her çocugun gözünde baba bir "kahraman" anne ise "melektir, peridir"
iyi ama ona nasıl anlatırsınız "melek annesinin" aslında sandığı kadar "melek olmadığını" :uhm:
yada "kahraman babasının" geçmişinde "kötü adam" olduğunu fakat bunların tamamıyle geçmişte kaldığını? :çok üzgünüm:
bana küçükken babamın dayısının eşi, babamın (yaşça kendisinden büyük olan) kendi oğlundan dayak yediğini anlatmıştı da nasıl bir hayal kırıklığı yaşamıştım anlatamam... :çok üzgünüm:
kahramandı cunku benim babam...
hep yener ama hiç yenilmezdi... benneyaptımki

septik bi insanım ben!

Al benden de o kadar :1closedeyes:
Gecmisi benim icin elbette ki önemlidir.. Zaten sirf bu takintim yüzünden 4 senelik sevgilime hic bir zaman tam anlamiyla güvenemiyorum, her zaman bi süphe icindeyim.. Kendime teselli olsun diye mecburen bazi hatalarini cocukluguna veriyorum.. Yoksa ki bazi seyler aklima gelince yüzüne tüüüüüh diye tüküresim geliyor da zor tutuyorum kendimi :mymeka: Bak yine sinirlendim şakkıdı

insanın geçmişi yaptıkları bence çok önemli.her yerde bunlar karşısına illaki çıkacaktır ne yazıkki.

ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermiş.
Tabiki geçmiş benim için çok önemli, insanın geçmişinden veya geçmişindeki şeylerden kaçması oldukça zor.
Heleki temiz bir mazisi yoksa... tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna

benim içinde geçmiş çok önemli.takılıp kalmam ma yinede hep aklımın bir kenarında olurdu herhalde.

Sevdiğinin gecmişi önemli mi ?

Gecmişinde diyelim :hırsızdı, arsızdı , deliydi, bağımlıydı,ayyaştı,kötü yoldaydı...v.s

Yoksa bunların hiç önemi yok benimleyken neler yaptığı mı önemli dersiniz yoksa gecmişiyle onu sorgular yargılar, onu gecmişiyle başbaşa mı bırakırsınız?
Ne kadar önemli sizin için?

bence bir insanın geleceği kadar geçmişinide önem veririm
geçmişinde yaptıkları iyi ve kötü her şeyi bilmek hakkımdır diye düşünüyorum

Back