Zoraki yapmış gibi olmuyormu böle peki . Annesini aramam gibi onnda araması gerek. Sanırım böyle dürtmek gerek erkekleri anladım evlisin tabi tecrübelisin. Bende uzatmıym bari kendi söylerse söyler açarsa açar konuyu bakarım duruma göre
Şimdi dürüst olalım hangimiz gercekten cok severek eş ailesi tarafını arıyoruz ki :)
Hergün veya ne bileyim her hafta durduk yere aratırsan zaten zoraki olur
Ancak böyle bayramdır kandildir ne bileyim dogumgunudur hastalıktır gibi önemli günlerde madem okadar akılları calısmıyor calıstıran birinin olması lazım
Eşinle arandaki iletişimde konusarak gücleniyor emin ol hem ailende beklenti icine girip gercekleşmeyince seni darlamaz
Yoksa sen bekleyeceksin o yapacak her zaman hayal ettigimiz gibi olmuyor düşünemiyorlar bahaneleri oluyor falan bosuna gerginlik yasıyorsun
Evliyim tecrübelimiyim eh diyelim bende sürec icinde ögreniyorum sonucta
Ama ailem eşimi cok seviyor ve bunda benim katkım inanılmaz büyük
Eşim ince düşüncelidir ama sadece bana karsı ne aileme ne kendi ailesine söylemesen yapmaz bi gün icinde üc bes kere hatırlattığım bile olur aradınmı aradınmı diye
Trip atıp kavga edip küsecegime acık acık ne yapılması gerekiyorsa istiyorum
Baska bi vakitte bikaç kere sordum kendisine ben sana böyle yaptırarak yanlıs yapıyormuyum seni sogutuyormuyum veya emirvaki gibi algılıyormusun diye
Tam tersine cok iyi yaptıgımı kendisinin bazı seyleri akıl edemedigini sonradan aileme mahcup olacagına benle konusmasının daha iyi oldugunu vs söyledi
Ki senin nişanlında demiş akıl edemedim diye bence buda bir artı
Artık evleneceksin eşinle herşeyi konusabiliyor olman lazım yanlıs anlarmıyı ayıp olurmuyu zorakiyi bi kenara bırak yapılması gereken buysa yapmayı bilmiyorsa mecbur ögrenecek