Seviyor mu beni?

Sidelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
62
0
86
İstanbul
Liseye başladığımdan beri hareketleri ile ilgimi çeken biri vardı ismi furkan şimdi lise 3'üm.
Bir akşam msn'deyiz bana birini ayarlar mısın diye takılır oldu dayanamadım "senden hoşlanırken neden sana bir başkasını ayarlayayım" dedim.
Anlamadım dedi? Hala istiyor musun birini ayarlamamı dedim
Kafam karıştı sen benden mi hoşlanıyorsun dedi
Evet birşey olması adına değil olmasınıda beklemiyorum sadece bil istedim dedim.
Neden olmasın dedi okulda birbirimize gülümser ben onu görünce kaçar oldum mesajlaşırken okula geç kaldım okulda mısın diye mesaj attı evet idaredeyim geç kağıdı alıyorum dedim zade hanım azarlayacak bu defa deyince mesaj geldi söyle ona sevgilime karışmasın diye..
Böylece başladı ilişkimiz, ocak ayında 10 gün kadar sürdü bir gün tartıştık gururlu biri asla özür dilemez hatası olduğunda ancak ertesi gün hiç birşey olmamış gibi davranır aynı şekilde o gün; hiç mesaj atmadım uyandım, dershanedeyim rahatsızım eve geçiyorum gibi belli zaman aralıklarında mesajlar attı soğuk davrandım sonra bir mesaj geldi "ben artık senide sevginide istemiyorum" diye. Bende "By" yazdım.
Aradan 2 ay geçti Martın 21'nde gece 12 gibi mesaj attım nasılsın diye yanıt verdi öyle başladık konuşmaya ayrılıktan konu açıldı özledim barışalım dedim barıştık. Şimdi birlikteyiz, çok farklı biri istemese kimseyle çıkmaz, bir yanlış yaparsa inkar etmez yalan söylemez ama canımı sıkan bir durum var dün gece sırf bu yüzden tartıştık. Dün, buluşmadan bir gün önce belki karşıya geçerim buluşamayız kesin değil dedim öss hazırlanıyor sınava giricek 11'nde sert çıktı daha buluşamayız sınava kadar dedi. Buluşma iptal oldu tartışma sebebiyle sabah mesaj attım kaçta buluşuyoruz diye kusura bakma gelmiyorum iş yerine gidicem dedi iyi keyfin bilir yazdım. Yarım saat sonra o mesaj attı kaçta buluşuyoruz diye. Buluştuk sinemaya gittik çok güzel geçti. Mesajlaşırken trip atıyor geç yazıyorum diye "bana böyle davranmayı kes canımı sıkıyorsun" dedim Daha kaç gün oldu ki tavırlarımı çekemiyorsun "Ben böyleyim işine gelirse" dedi. Tartışma alevlendi Bitsin istiyorsan söyle haketmiyorum bu davranışlarını diyince bana bir mesaj attı; "Bunu hakediyorsun dedim mi çıldırtma beni. Bana dayanamıyorum tavırlarına diyorsun ne demek bu ne diyim? tamam aşkım mı diyim ne diyim? sen dayanıcan başka kim çekicek benim tavrımı?" dedi "Ağlattın ya beni helal olsun" dedim. "Ben ağlayamam düşünüyor musun nasıl oldu şuan? Yat sıkma benim canımı lanet olsun ya" dedi. Dışarı çıkıyorum hava alıcam dedim "çıkmıyorsun" dedi, ardından bir mesaj daha geldi: "Ya beni çıldırtıyorsun çıkıyor ağzımdan işine gelirse ne demek biliyor musun? Madem beni sevmişsen katlanıcaksın ne bu güzel söyledin de neyi yapmadım bu güne kadar? bana attığın mesajlara bak ne yazayım daha bana desen -aşkım şurda beni kırdın- ben ne dicem_ sana bağırıp çağırıcam mı_ hala geçmiş bana ne anlatıyorsun lanet olsun böyleyim merve napiyim böyle kabul et demişim kötü mü etmişim" dedi. Hemen ardından bir mesaj daha; "Atma mesaj yarın konuşuruz topla kafanı çıkma dışarı falan da" dedi peki dedim. bugünde aramız soğuk mesaj atmıyor ben atmadıkça.. Nerdesin? diye mesaj attım 1 saat önce arabayı yıkattım eve geçiyorum dedi, şimdi mesaj attı evdeyim yemek yicem diye.. tamam aşkım dedim, tamam dedi. Mesafeli duruyor..
Ben kimseyi sevmedim yani mantık var ilişkilerimde alttan almam ama istediğimi de elde ederim. Birşeyler olsun istiyorum sevmek devam etsin istiyorum..

Böyle mesajlar atmasına da şaşırdım doğrusu ilk başladığımız da çekmemişti tavrımı direk bitsin demişti by demiştim. Şimdi ise alttan alıyor sizce seviyor mu? Nasıl davranmalıyım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…