- 4 Ocak 2022
- 52
- 64
- Konu Sahibi loreleichan
Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü konuşuyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, öncelikle ben müslüman bir ailede büyümedim böyle bir inancım da yok ailem çok rahat insanlar. Bunu göz önüne alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.
Son düzenleme: