Seviştiğiiz en ilginç mekan neresi?

Sinemada yapiyorsunuz bu handjob denen seyi acaba sonradan o koltuklara oturacak kisileri dusunmuyor musunuz?
Bimer'e yazacagim sinemada kamera sistemi olsun diye. Bu nedir ya?
Valla midem bulandi. Daha da sinemaya gitmem..
Koltuklara boşalan yoktur yav.
Handjob dediğin kişiyle donu arasında kalır :KK53::KK53:

nette var görsellerden bakarlar :KK53::KK53: sorun yok tatlım işyerinde biri görmedi iyi tüm terimleri de öğrendim artık sağolun:KK16::KK16:
Sen yırtmışın da, ben bugun burdan gelen mailleri ayrı bi filtreye almayı akıl edemeden önce mailime gelen "seviştiğim mekan" ve "handjob nedir böğürtlen" isimli mesajları saklayayım derken çılgın attım vella :/

Sen yırtmışın da, ben bugun burdan gelen mailleri ayrı bi filtreye almayı akıl edemeden önce mailime gelen "seviştiğim mekan" ve "handjob nedir böğürtlen" isimli mesajları saklayayım derken çılgın attım vella :/
komedi olmuştur desene bir yandan reklam mesajları bir yandan ciddi mailler bir yandan seviştiğim yer bar wc si hahaha haydar hocaya gelen mesajlar gibi :KK53:

woma woma bildirdi:

"bende katılayım dedim konuya :) apartman otoparkı. asansör dairesi birde ilginç olur mu bilmiyorum kayınvalidemin evi :) sinema standart artık ilginç değil bize :)"

Sinema hanesine artı bir merak point daha.

@ millet
Sinemacı arkideşlerden birinden açıklama geldi xd xd
İki kişilik koltuğu olan ve aradaki kolçağın kalkabildiği bi sinemada, salon boşken, işte hatun ayaklarını sarkıtarak biraz uzanmış, adam da üstüne uzanmış felan derken işte. :KK70: kıyafetin de müsait olması lazımmış tabi.
Tam tamına işi pişirebilmişler mi, sapıklığı göze alıp sordum, cevap bekliyom xd

X