- 14 Haziran 2023
- 6.217
- 18.974
- 33
Ya bu erkeklerin küçük Emrah tripleri de beni öldürecekMerhaba arkadaşlar, ben mi büyütüyorum yoksa mevzu ciddi bir sorun mu ikilemde kaldım. Neredeyse 2 yıllık evliyiz. İlk zamanlar çocuk düşünmüyorduk cinsel yaşamda sorunumuz yoktu. Cocuk düşündük 2. Ay hamile kaldım ama düştü. Ondan sonra cinselligimiz cocuk yapmak üzerine kurulu oldu ki cocugu benden cok o istiyor. Ama son birkaç ayda dönemim değilse yaklasmiyorken bu ay ise ovulasyon dönemi olduğunu bilmesine rağmen hiçbir temasta bulunmuyor. Normalde de öpeyim sarılayım biri değil. Durup dururken sarılıp öpmesi bir elin parmağını geçmez. Ama bu itekleme hali beni çok yordu. Artık istenmiyorum duygusu ağır gelmeye başladı. Cocuk için aşılama falan yapalım bitsin derdimiz moduna geldik ama büyük sorunu nasıl çözerim bilemedim.
Çocuk düşüren sensin, çilesini çeken sen, gebe kalayım diye takip eden sensin, hamile kalsan 1 sene nerdeyse o bebeği taşımasını kabul eden sensin doğunca koala gibi sana yapışık olacak onu da kabul eden sensin.. Yani bu erkeğin tripleri ne şimdi vallahi ... Allahın taktiri Çocuk olur olmaz ama 2 senelik evliliğe dayanarak yoruldu ise söylesin en azından, ya hanım aşkım her ne ise mental olarak bunaldık bir iki ay ara verelim kafamız toplansın akışına bırakalım desin bari sen de rahatla yani.. aşılama diyorsun da ikiniz sağlıklı iseniz niye olmasın doğal yolla vardır bir hayır dur bakalım kısmet