Sevişmek kelimesi

aycaa11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
295
147
18
Merhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum üzülse de evlenmek istedi asla geçmişten konuşmadık ama evlilik öncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gözüm de masum du yaşamadığı için .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hiç yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden öncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Geçen bir konu geçti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonuçta sevgili İken vadede dışarda görüşüyorsun sevişiyorsun evlilik öyle değil anlaşmak ev içi tanımak önemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden ne kadar yıllık bilemem belki hiç masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK öpüşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de öyle mi?

Bacım gerçekten derdiniz bu mu? Sevişmiş sevişmemiş ne var bunda? Adamın suçu yok ki başta siz kendinizi hor görmüşsünüz, seni haketmiyorumlar falan. İnsan kendine değer verecek ki başkaları da versin.
O masumdu ben değil. Sevişmemiş olmanın masumiyet karinesi olduğunu da yeni öğrendim.

Bacım gerçekten derdiniz bu mu? Sevişmiş sevişmemiş ne var bunda? Adamın suçu yok ki başta siz kendinizi hor görmüşsünüz, seni haketmiyorumlar falan. İnsan kendine değer verecek ki başkaları da versin.
Hayır yani anlamdım şu ben o kadar vicdan yaparken bu hiçbirsey olmamış gibi davranıyor bu sözleri söyleyen adam yaşamış ki diyor diyorum ben onca sene vicdan yaptım sinir oldum soğudum 2 haftadır

Hayır yani anlamdım şu ben o kadar vicdan yaparken bu hiçbirsey olmamış gibi davranıyor bu sözleri söyleyen adam yaşamış ki diyor diyorum ben onca sene vicdan yaptım sinir oldum soğudum 2 haftadır
Sen kadin olarak sevisme lafına takılmissin esinin hic mi aklindan tilkiler geçmedi sence.

Merhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum üzülse de evlenmek istedi asla geçmişten konuşmadık ama evlilik öncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gözüm de masum du yaşamadığı için .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hiç yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden öncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Geçen bir konu geçti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonuçta sevgili İken vadede dışarda görüşüyorsun sevişiyorsun evlilik öyle değil anlaşmak ev içi tanımak önemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden ne kadar yıllık bilemem belki hiç masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK öpüşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de öyle mi?
Ya çok bu önemli ? Geçmiş gitmiş 3 yıllık evlisiniz yaşasa ne yasamasa .

Adama güvenmiyorsunuz ki en başta. Sevişmedim daha önce demiş. Örnek verirken sevişiyorlar demiş, neresi garip?

Sevişmek kelimesini hangi anlamda kullandı hiç anlamadım evlilik öncesi tuhaf karşılayan ama bir iki yerde de dedi normalmiş gibi
Artık o da normalleştirmiş sanırım. Ya da gerçeklerin o da farkındadır herkes sevişiyor artık anlamında demiştir bence.

Çok fazla detay düşünüyor, kendinizde kusur arıyorsunuz. Emin olun onun tercihi bu, şuan sizi seviyor, değer veriyorsa gerisi teferruatdır.

O da sevişmişse vicdanınız mı rahatlayacak? Evlenmişsiniz artık yanı hala " ben seni hak etmiyorum çünkü bakire değildim" kafasındasınız. abla evlenmişsiniz ve eşiniz bu konu ile ilgili size hiç bir imada dahi bulunmamış. ama siz zorla adamın gözüne gözüne sokuyorsunuz. Kapatın konuyu hayatınıza bakın

ya kızmayın da ondan önce biriyle birlikte olmanız sizin niye vicdanınızı sızlatıyor. sonuçta ondan önce olmuş o zaman öyle uygun görmüşsünüz. eşinizde biriyle birlikte olmuş ya da olmamış ne fark eder sonuçta birbirinizin hayatına girmeden önce yaşadıklarınız sizi bağlar. hem ne demek seni hakketmiyorum gibi kelimeler bakire olup olmamak bu kadar büyük bir mesele değil bence önemli olan iyi insan olup olmamak

Back
X