Merhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum üzülse de evlenmek istedi asla geçmişten konuşmadık ama evlilik öncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gözüm de masum du yaşamadığı için .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hiç yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden öncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Geçen bir konu geçti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonuçta sevgili İken vadede dışarda görüşüyorsun sevişiyorsun evlilik öyle değil anlaşmak ev içi tanımak önemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden ne kadar yıllık bilemem belki hiç masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK öpüşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de öyle mi?