Sevişemiyoruz 😡

parla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
166
125
Merhabalar
Eşimle cinsel anlamda çok farklı düşünüyor gibiyiz. O beni her sıkıştırdığı yerde bi mıncıklayayım, gece hop hop bişeyler yapalım bitsin modunda, bense uzun uzun sevişelim güzel doyurucu bi sex yapalım istiyorum.
Eşimle birlikte hiç orgazm olmadım.
Geçen gece öpüşmeye çalışıyorum 2öpüyo hop yer değişiyo yani tam bitmeden oraya doymadan başka bi yere geçiyo. En son sıkıldım olsun bitsine getirdim bitti kalktım duşa girdim, yoruldum sanki. Her şeyi ben öğretiyormuşum gibi geliyo.
Nasıl sevişilir öpüşülür bildiğimi düşünüyorum. Ama niye şu an böyle bilmiyorum.
Konuşmayı denedim bişey değişmedi.

8-10 yıllık evliyim 30 lu yaşlarımdayım.
Sessiz sakin okuyuculardandım ama ben de derdimi yazayım dedim teeeee ne zamanlar açtığım bi hesabım varmış yeni farkettim
Bu arada fake fln da değilim

Tanıdık biri çıkarsa yazdıklarımdan beni tahmin edebilcek biri olursa cinsel hayatımı döktüğüme pişman olmayayım diye 😉
demekki herkese anlatiyorsunuz yoksa sizin ozelinizi tanidiklariniz nerden bilecek

8-10 yıldır yeni mi rahatsız oldunuz keşke çocuk olmadan farketseydiniz ayrılırdınız çocuk varken böyle saçma sebepten ayrılın diyemem ama yaşınız da küçük daha yani ömür böyle geçer dersen katlan eşinin tek kusuru buysa tekrar tekrar bıkmadan konuşmayı dene gerekirse beraber flm izleyin Nurgül Yeşilçayın aşk filmi mesela

8-10 yıldır yeni mi rahatsız oldunuz keşke çocuk olmadan farketseydiniz ayrılırdınız çocuk varken böyle saçma sebepten ayrılın diyemem ama yaşınız da küçük daha yani ömür böyle geçer dersen katlan eşinin tek kusuru buysa tekrar tekrar bıkmadan konuşmayı dene gerekirse beraber flm izleyin Nurgül Yeşilçayın aşk filmi mesela
Nurgül yeşilçay olmazsa olmaz 😂🤣

Bence kocanla iyice anlat kafasına girene kadar ısrarla o anlamadıkca sende ona yardımcı olma senin istediğin şekilde olması seninde hakkın bence konsuuracak çözülecek bi durum biyolojik bişi değil bı eksiklik sadece konuşun halledin bacım 👍😔

Siz nasil bir sex istediginizi adama soylemezseniz nasil bilsin? Kari koca arasında ayip gunah yok, bence konuşun, biraz yönlendirin

X