Sevip sevmediğini bilmez mi insan?

TembelMaymun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
10
1
1
30
Çok şey paylaştık, birlikte birçok güzel hatıraya sahibiz. Kavgalar tartışmalar da olsa bence güzeldi ayrılalı çok da bir zaman geçmedi aslında. 2 hafta olmuştu. Kavgalar yüzünden anlaşarak ayrıldık. Tekrar bir şeyleri düzeltmek amaçlı yazdım ben. Onun da bana olan sevgisinden hiç şüphem yoktu düne kadar... Sevip sevmediğimi bilmiyorum korkuyorum sevmekten dedi. Ayrı şehirlerdeyiz. Yüzünü görünce emin olurum ancak dedi. Böyle bir şey olabilir mi? İnsan seviyorsa şüpheye düşer mi? Bence ya hiç sevmemiş demektir bu ya da hevesini almış demektir. Hayal kırıklığı yaşıyorum gerçekten. Olabilir mi böyle bir şey? O kadar zamana ve emeğe yazık değil mi?

Daha önce buluşmuş muydunuz yoksa hiç yüz yüze görüşmediniz mi ?
Aynı şehirdeyken hep yüzyüzeydik. Hiç böyle bir durum olmamıştı. Bu ayrılıktan sonra da yüzyüze görüşmedik hiç. Ama görüşmek istediğini söylüyor bana olan saygısındanmış. Sevgisini bilmiyormus da...

ben adama hak verdim.

şöyle örnek vereyim. 3 senelik bi ilişkim vardı. erkek arkadaşım askerde iken zaten sendeleyen ilişki benim kafamda iyice bitiyor gibi oldu. ama yine konuşuyordum vs yani emin olamıyordum ne hissettiğimden. alışkanlık mı sevgi mi vs. geldiğinde görüştük ve ayrıldım ilk görüşmede. aniden değil tabi biliyordu o da durumu. insan bazen anlamıyor uzaktan. görünce netleşiyor.

Ayrılırken seviyorum dedi ama. Bir anda oldu gibi sanki. Boş kalınca çok düşünmüş. Ama bu kadar kolay olmaması lazım gerçekten seven biri için. Ne bileyim bir emek var ortada.

Ayrılırken seviyorum dedi ama. Bir anda oldu gibi sanki. Boş kalınca çok düşünmüş. Ama bu kadar kolay olmaması lazım gerçekten seven biri için. Ne bileyim bir emek var ortada.

öyle genel geçer kuralları olmuyor ama işte bu durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…