Sevineyim mi üzüleyim mi

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
96
Eskişehir
Sizlere bişi danışmak istiyorum kafam çok karıştı sancılı adet görmem nedeniyle doktora gittim daha öncede kist vardı eridi hem kontrol ettiriyim ne durumda dedim gittim muayene oldum ultrasonla doktor polikistiksin sen yumurtalıkların baya tembelleşmiş okumuyosan falan hemen evlen çocuğun olmaz dedi ama söyleyiş tarzı bu resmen başımdan kaynar sular döküldü hastane başıma çöktü bana kontrol hapı verdi 1 yıl kullan dedi bende kullanmak istemedim başka bir doktorada muayene olmak istedim 2 gün sonra başka bir doktora gittim o nedese beğenirsiniz hiç bir şeyin yok yumurtalıkların tertemiz ağrının olmasıda çok normal dedi ne bu şimdi hiç anlamadım tekrar bir doktora dahamı gitsem bu nasıl iştir hangisine inanacağımı şaşırdım böle işmi olur

ebruya katiliyorum bi kac doktora daha gorun bakalim ne sonuc verecekler bide iyi bi doktor arastirsan yada iyi bi hastahane daha iyi olur bence...

tabiki bi doktora daha git..
ama iyice arastır ve icine sinecek bir yere git birisi evlendirecek digeri saglıklısın dıyor..
doktorlarada güvenemeyecegiz mi acaba?

yaa bendece cokk onemli bi konu bi doktora degil hatta bi kac doktora git tam neymis iyice ogren. ins biseyin yoktur ama kendinide korkutma tabi, sadece ihmal etme derim.

herhalde doktor senı begendı ogluna alacaktı bole bısey uydurdu

bakalım 3. doktor ne diyecek buda ikisinin ortası diyomuş ne hızlı ne yavaşş bu sefer diğerlerinin acısınıda ondan çıkartırım artık benim yumurtalıklarında dengesi bozuk herhalde 2 günde hal değiştiriolar ilk üzüldüm ama 2. doktor öle deince umutlandım bakalım bu nedicek hiç böle bişi başıma gelmemişti gülüyorumda kendi kendime allah beterinden saklasın saolun kızlar

nasıl anlamış öle hemen ultrasonla çocuğun olmıyacağını....komik valla yurdum dr.ları bile...endokronolijiye gitmeni tavsiye ederim en azından için rahat eder gerçekten polkistikmisin değilmisin, tahlilinde elinde olur....

bence bi devlet hastanesine git para kaygıları olmadığı için en doğru bilgiyi verirler hatta araştırma hastanesi vs. şişli etfal olabilir mesela

bence bi devlet hastanesine git para kaygıları olmadığı için en doğru bilgiyi verirler hatta araştırma hastanesi vs. şişli etfal olabilir mesela

bencede en iyisi devlet hastanesi..eğer ist.daysan bakırköy kadın doğum hastanesi en uygunu konuyla alakalı bütün bölümler var...

ööf bazen dr.lar biri başka diyo biri başka diyo... çok iyi araştırıp adam akılı bi dr.a gidip muayne ol kan testlerin olsun sırf ultrasonla olurmuymşş çocuğun olmaz demekte saçma bence!

canım bende senin gibi sancılı adet oluyordum ama ne sancı resmen yerlerde sürünüyordum her ay kabus gibi benimde doktorum kontrol etti kan tahlilleri mi yaptı ve dedi ki annen kardeşlerin teyzen falan nasıl adet görüyorlar ağrılı mı dedim eve özellikle annem aynı benim gibi dediki genetik yapacak birşey yok ne zaman istersen çocuğun olur bir sıkıntın yok hatta myom bile vardı bende, neyse şim 19 haftalık hamileyim canım sıkıntı yapma.

saçmalamış doktor.belki de para dök durmadan ona git diye yaptı.başka bir doktora git.evet pco da hamile kalmak zordur ama imkansız değildir.ablamda da var ve şu an hamile,hemde 32 yaşında.halama da doktor senin çocuğun olmaz demişti.halam evlenince hiç korunmadı ve 3 aylık evliylen hamile kaldı.2 tane çocuğu var.doktorlar herşeyi bilemez,rahme o canı rabbim verir.kimse karışamaz.için rahat etsin doktorunu değiştir....endokrine de git derim.bazı hormonal rahatsızlıklarda kadın doğum yetersiz kalıyor

Son düzenleme:
bende bir kaç ay önce adet sancısından doktora gittim. ultrason çekti kan tahilili yaptırdı. ama kan tahlilini de adetin 3. günü yapıyorlar. FSH ve LH hormonuna bakıyorlar. doktor sağolsun hastanede çalıştığım için anlattı da hormon dengelerinin nasıl olması gerektiğini.

FSH hormonu 10 dan düşük olmalı. LH de FSH den büyük olmamalı. zaten yumurtalarla ilgili bu hormonlar. FSH 10 dan büyük olduğu zaman çocuk için tüp bebek vs yoluna gidildiğini söylemişti doktor. elinde kan tahlilerin varsa cnm bu hormon değerlerine bir göz at. en azından fikir sahibi olursun. yumurta tembelliği gibi bir durum varsa ztn mutlaka doğum kontrol hapı kullanmalısın.

tekrar bir doktora görün canım için rahat etsin. gerekli tahlilleri yaptır. inş cnm en ufak bir sourunun yoktur. ilk doktor yanılmıştır.

saolun valla içimi rahatlatdınız kan tahlili falan yapmadı hiç sadece ultrsondan baktı çok yavaş çalışıo dedi polikistik var iki yumurtalığındada dedi aman anlamadım bu hafta içi tekrar başka bir doktora gidicem doğum hastanesine bakalım o nediyecek

Gerçekten işini o kadar çok sallayan doktorlar varki... bende 6 ay olduğu için göğüs kontrollerine gittim sıradakini almak için kovsa yeriydi hiç ilgilenmedi ve bişiyin yok dedi resmen salladı yani oysa hastaydım napıcamızı şaşırdık valla Atatürk beni türk hekimlerine emanet edin dedi ama bunu da layıkıyla yapmayı beceremeyenler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…