• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir şey söyleyin ne olur :(

Merhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum:(

Merhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum:KK43:

Bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesi varsa oradan kadın doğum bölümüne randevu alın. Üniversite hastaneleri yapıyor

Geçmiş olsun

Bazen cinsel yolla değil de kuaförde ağda falan yaptırdıysanız veya ortak tuvalet falan kullandıysanız oradan da geçebiliyor.
Çok yaygınlaştı zaten artık
Korkmayın geçecek

Merhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum:KK43:
Bende üç yıl önce gittim ketem testler aldı ve hpv olduğumu söylediler sağlık ocağında aile hekimi beni devlet hastanesine sevk etti tedavi için oraya basvurdumustum

Evet bana da saçma geldi. İlk doktor o kadar emin değildi siğile benzemiyor dedi. Ama bugün gittiğim doktor çok emindi, dediğim gibi aşısı var aşısını yaparım istersen dedi. Smear testi geçen hafta gittiğim doktor yapmıştı. Sonucu hala çıkmadı ama hpv onda belli olmuyor diye biliyorum.
Yaş kaç
Aşı 26 dan sonra ise yaramıyor

Ben ketemde yaptıran ama türünü öğrenen duymuştum bu yeni mi acaba, ben özelde yaptırdım negatif geldi ,pozitif olsa türü gelmeli. Siz nasil eminsiniz eğer eminseniz , hastaneye basvurun orda zaten bi sekilde öğrenirsiniz?

Geçmiş olsun

Bazen cinsel yolla değil de kuaförde ağda falan yaptırdıysanız veya ortak tuvalet falan kullandıysanız oradan da geçebiliyor.
Korkmayın geçecek
Ya napacaz o zaman ben disarda wcye girmiyorum ama beni mahvediyor. Mesela otele gittik ,tatile ee mecbur giriyoruz ya nasil olacak çamaşır suyuyla temzilenince de mi duruyor. Eşim heryerde wcye giriyor tutmuyor o nasil olacak bu iş

Ya napacaz o zaman ben disarda wcye girmiyorum ama beni mahvediyor. Mesela otele gittik ,tatile ee mecbur giriyoruz ya nasil olacak çamaşır suyuyla temzilenince de mi duruyor. Eşim heryerde wcye giriyor tutmuyor o nasil olacak bu iş
Valla bilmiyorum:(

Bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesi varsa oradan kadın doğum bölümüne randevu alın. Üniversite hastaneleri yapıyor
Merhaba, evet oradan randevu aldım yaparlar inşallah, randevu gününü bekliyorum

Geçmiş olsun

Korkmayın geçecek
Merhaba, teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz gibi çok yaygınlaşmış bende araştırınca gördüm. Üniversite hastanesinden randevu aldım randevu gününü bekliyorum. Daha belli değil bakalım belki de hpv değil çünkü ilk gittiğim doktor hpvye pek benzemiyor demişti. Test ile net sonuç çıkar inşallah

Yaş kaç
Aşı 26 dan sonra ise yaramıyor
Yaşım 25 fakat ben ortaokulda (ortaokulu Türkiyede okumadım) bahsettiğiniz aşıyı olmuştum ücretsiz yapıyorlardı. Eğer hpv isem aşıya tekrar gerek olur mu bilemiyorum, bir net sonuçlansın da eğer öyle bir şey varsa aşı hakkında da konuşurum doktorla

Merhaba, teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz gibi çok yaygınlaşmış bende araştırınca gördüm. Üniversite hastanesinden randevu aldım randevu gününü bekliyorum. Daha belli değil bakalım belki de hpv değil çünkü ilk gittiğim doktor hpvye pek benzemiyor demişti. Test ile net sonuç çıkar inşallah
🙏🙏🙏

Back