- 20 Ocak 2010
- 45.905
- 163.111
- 798
- 43
- Konu Sahibi sensational
Geçen haftanın konusu ve hala test vermemişsiniz ilginç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence de. Telefonu açan kişi yanlış mı anladı bilemiyorum.Hpv'nin bilinen tonla çeşidi var. Tamam diyelim Hpv. Ama hangi cesidi?
Test yapilmamasini sacma buldum.
Merhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum
Bende üç yıl önce gittim ketem testler aldı ve hpv olduğumu söylediler sağlık ocağında aile hekimi beni devlet hastanesine sevk etti tedavi için oraya basvurdumustumMerhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum
Yaş kaçEvet bana da saçma geldi. İlk doktor o kadar emin değildi siğile benzemiyor dedi. Ama bugün gittiğim doktor çok emindi, dediğim gibi aşısı var aşısını yaparım istersen dedi. Smear testi geçen hafta gittiğim doktor yapmıştı. Sonucu hala çıkmadı ama hpv onda belli olmuyor diye biliyorum.
Ben ketemde yaptıran ama türünü öğrenen duymuştum bu yeni mi acaba, ben özelde yaptırdım negatif geldi ,pozitif olsa türü gelmeli. Siz nasil eminsiniz eğer eminseniz , hastaneye basvurun orda zaten bi sekilde öğrenirsiniz?Merhabalar, HPV testi için bugün KETEM i aradım yapılıyor ancak sadece pozitif-negatif bilgisi var. Tipi hakkında bilgi veremiyoruz dediler. Bu doğru mudur? Ücretsiz olarak başka nerde test yapılabilir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Özelde 1400 TL maalesef. Pozitif olduğumdan eminim tipini de öğrenmek istiyorum
Sanirim hic cinsel ilişki yasamamis kişilerde aşı nin yaşla bağlantısı olmuyor.Yaş kaç
Aşı 26 dan sonra ise yaramıyor
Bilmem kiSanirim hic cinsel ilişki yasamamis kişilerde aşı nin yaşla bağlantısı olmuyor.
Ya napacaz o zaman ben disarda wcye girmiyorum ama beni mahvediyor. Mesela otele gittik ,tatile ee mecbur giriyoruz ya nasil olacak çamaşır suyuyla temzilenince de mi duruyor. Eşim heryerde wcye giriyor tutmuyor o nasil olacak bu işGeçmiş olsun
Bazen cinsel yolla değil de kuaförde ağda falan yaptırdıysanız veya ortak tuvalet falan kullandıysanız oradan da geçebiliyor.
Çok yaygınlaştı zaten artık
Korkmayın geçecek
Belkide bende net değilim geçen twitterde bir doktor yazmsiti ama.dediğiniz gibide olabilirBilmem ki
bana olmaz deyip vurmamislsrdi çünkü ona dayanarak söylüyorum
Valla bilmiyorumYa napacaz o zaman ben disarda wcye girmiyorum ama beni mahvediyor. Mesela otele gittik ,tatile ee mecbur giriyoruz ya nasil olacak çamaşır suyuyla temzilenince de mi duruyor. Eşim heryerde wcye giriyor tutmuyor o nasil olacak bu iş
Merhaba, evet oradan randevu aldım yaparlar inşallah, randevu gününü bekliyorumBulunduğunuz şehirde üniversite hastanesi varsa oradan kadın doğum bölümüne randevu alın. Üniversite hastaneleri yapıyor
Merhaba, teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz gibi çok yaygınlaşmış bende araştırınca gördüm. Üniversite hastanesinden randevu aldım randevu gününü bekliyorum. Daha belli değil bakalım belki de hpv değil çünkü ilk gittiğim doktor hpvye pek benzemiyor demişti. Test ile net sonuç çıkar inşallahGeçmiş olsun
Bazen cinsel yolla değil de kuaförde ağda falan yaptırdıysanız veya ortak tuvalet falan kullandıysanız oradan da geçebiliyor.
Çok yaygınlaştı zaten artık
Korkmayın geçecek
Yaşım 25 fakat ben ortaokulda (ortaokulu Türkiyede okumadım) bahsettiğiniz aşıyı olmuştum ücretsiz yapıyorlardı. Eğer hpv isem aşıya tekrar gerek olur mu bilemiyorum, bir net sonuçlansın da eğer öyle bir şey varsa aşı hakkında da konuşurum doktorlaYaş kaç
Aşı 26 dan sonra ise yaramıyor
Merhaba, teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz gibi çok yaygınlaşmış bende araştırınca gördüm. Üniversite hastanesinden randevu aldım randevu gününü bekliyorum. Daha belli değil bakalım belki de hpv değil çünkü ilk gittiğim doktor hpvye pek benzemiyor demişti. Test ile net sonuç çıkar inşallah