Sevim koş! Kayınvalide konusu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv ve kpin siz teklif etmeden yatak odanizda yatmak istemesine cok sasirdim cok yüzsüzlük olmus .. bazi Insanlarin düsüncesizligi yüzünden bunalim geciriyoruz malesef kisa süreli bile olsa .. bence simdi yaptiginiz gibi yapin cevabini verin kvnin ..

Klasik iki yüzlü ailelerin içinde kalan gelin sendromu
Bence uzatmayın laf sokmak istemiş sadece zaten uzaksınız mesafeniz var daha az arayın daha az görüşün olsun bitsin.

Bu olayda biraz fazla alınganlık yapmışsınız bence.Ha kesene,ha kesenize değişen birşey yok yani.Çalıştığınız halde söylemiş olsaydı belki hak verirdim bu konuda size.
Ama görgüsüzler gibi 9 kişi aynı anda yatıya misafirliğe gelmeleri,buna rağmen hiç bir konuda memnun kalmamaları ve kayınvalidenizin sizin yatağınızda yatmak istemesi saçmalık olmuş.Uzak olmak en iyisi.Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz..

Komşu değil ki görünce kafayı çevirsek..

Hepi topu bir gece kalmışlar. Öğrenci evinde küçücük evde 20 kişi sığıldığını bilirim bir gece için büyütmeyin bence. Yatağı verme konusunda kendi sormaları garip ama bence onlara bırakmadan kendiniz sormalıydınız. Yaşlı insanlar sonuçta siz bir gece yerde onlardan daha rahat yatarsınız. Şu mahremim olayı bana çok saçma geliyor burada bir üye yazmıştı yatak odanız grinin 50 tonundaki i kırmızı oda mı diye hep aklıma o geliyor. Altı üstü bir yatak yani. Kesene bereket demesi de normal parayı eşiniz getiriyorsa tabi ki ona der sizinki buluttan nem kapmak. Çok küçük detaylara takılmışsınız bence yeni evli olduğunuz belli. Görmezden gelin bazı şeyleri de. Eşiniz nasılsa destek veriyormuş size

9 kişi 1 kişiye 10 m2 dusen bi ev
Kvde sinsi,ben olsam mesafe koyarım.
Bunun reglyle falan alakası yok.
Bide misafirlerin yol yordam görmemiş.
O koltuk batsa da söylenmez,söylenecek se oturaymış evinde,
Valla sukadr seyde,kesene bereket lafına takılmazdım.
En hafifi o:)

Bu kadar kalabalık gelmeleri çok düşüncesizlik küçük eve birde.Yatak odasına gelınce ben verırım sorun olmaz ama misafir misafirliğini bilsin

siz çalışmıyorsanız kesene diyecek tabii, kesenize niye desin.
çalışsanız keseniz ortak olurdu, çalışmıyosanız sadece eşinizin kesesi vardır, para eşinizindir.
bence regl dönemi yüzünden yoksa abartılacak bi durum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…