Yok hiç meraklı gibi değil olması gereken şekilde davrandım hatta asla yazmazdım karşı taraf yazmadan. Yaş 31Çok meraklı gibi davranmış olabilirsiniz. Bu kaçırıyordur. Tipinizle alakalı olduğunu sanmıyorum. Yaşınız kaç?
Bambaşka derken ne olabilirTipinizle ilgili değil de davranışınızla ilgili bir sorun vardır belki. Ya da bambaşka bir şey.
Sohbetim kötü değil. Ama sanki benziyoruz arkadaşınıza bazen sohbet açma ve sürdürme konusunda sıkıntı yaşıyorumBir cok sebep olabilir. Yani siz ruhsuzlari begeniyor olabilirsiniz, genel tavirlarinizda bir sorun olabilir. Sadece sansta olabilir. Mesela bir arkadasim var. Cok nazli bir tip, her karsi taraf adim atsin diye bekler, muhabbeti nasilsindan oteye gecmez, resmidir, sıkıcıdır, ilginc bir konu hakkinda sohbet edilmez hep rutindir .. Arkadas olarak iyidir ama eşimin oyle biri oldugunu hayal bile edemiyorum. Oda surekli ayni durumlari yasiyor ya begenip kizla konustuktan sonra kayboluyorlar ya da son anda nisandan falan donuyorlar. Ama bu demek degil ki siz de oylesiniz. Yanlis anlamayin ornek verdim sadece. Kafa denginiz denk gelmemistir belki de sadece. Yani biraz detaylandirmadan buradan yorum yapmakta pek dogru olmuyor aslinda.
Teşekkür ederim izleyeceğim muhakkakİnançlarımıza göre kişileri çekiyoruz hayatımıza.
Yerleşik bir kusurluluk şemanız ya da yetersizlik hissiniz varsa bu his karşıya geçiyor olabilir.
Kendiniz üzerinde çalışmanızı öneririm.
İlişkiler için dış görünüş faktörlerden yalnızca biri.
İlişkiyi sürdürmek için yeterli bir etmen değil.
Tülay kök’ün youtube kanalını öneririm sizin için.
Bilmiyorum tabii sebep nedir ama nasip kismet diyecegim. Birde aklima gelen olasi sebeplerden biride yonetemeyecekleri kadar ozguvenli kadinlari erkeklerin istemedigi yada ailesinin buyrugu altina girmeyeceginizi anlamis olmasi olabilir. Bir ikisinin gözü baskasina kaymis olabilir cunku erkekler malesef boyle. Birde bu isler guzellige bakmiyor dedigim gibi kader kismet.Herkese merhaba
Son yıllarda ksrşı cinsle evlilik niyeti ile 5 6 kez tanışma durumun oldu farklı kişilerle. Çoğu tarafından sevilmedim istenmedim. Görücü usulüydü 4 ü. 2 si de kendi tanıdığımdı. Görücü usulü olan bir tanesi de önce beni ikna etti sonra nişandan önce vazgeçtim dedi. Yani oda beğenmedi. Çoğunda istenmedim sevilmedim. Çirkin bir kız da değilim. Gayet eli yüzü düzgün bir kızım. Sevilmemem benim herhangi bir özelliğimin kusurlu olduğumu mu gösteriyor. Bi eksiklik varda ben mi göremiyorum kendimde. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Sorun sizle ilgili değildir tamamen karşınıza çıkanlarla ilgilidir. Şanstır.Bambaşka derken ne olabilir
Sen kendinden emin değilsin ki başkası emin olsun.. Özgüven inanılmaz güçlü bir etken. İlk tanışmanın olumsuz geçmesi seni düşünce olarak da kısır döngüye sokmuş. Bundan kurtulmalısın. İlla evlenmem lazım gibi bir kafada olmanda seni çıkmaza sokuyor. (Bu arada evlilikte keramet yok) Bence düşüncelerini temizle ve kendine güven. Kendini sev! Sonra karşındakilerde de bu böyle
Aslında kendime güveniyorum ama insanlara güvenmiyorum üzmelerinden korkuyorum. Beğenilmemekten korkuyorum
Şunu objektif olarak söyleyebilirim ki karaltersiz ve kötü insanlardı şuan düşününce. 2 3 tanesi elde edinceye kadar yalanlar söyledi inandırdı. Kimi egosunu tatmin etti. Kimi atanıp atanmama baktı. Bende üst üste aynı şeyleri yaşayınca kusuru kendimde aradım. Onların karaltersizliğini görmedimSorun sizle ilgili değildir tamamen karşınıza çıkanlarla ilgilidir. Şanstır.
Çevrenizde yakın olduğunuz biri yok mu fikir alabilirsiniz. Belki görüyorlardır sebebini dışardan bir göz olarak
İlk buluşmalar sıkıntı oluyor genelde ilk kez yüz yüze gelince pek sohbet edecek konu bulamıyorum. Sohbeti sürdürme konusunda sıkıntı yaşıyorum.Buluşmalar nasıl geçiyor peki? Sohbet sarıyor mu ikinizi de, karşıdaki kişi sizinle bulunmaktan, sohbet etmekten hoşnut görünüyor mu yoksa ara ara kesilip bi sessizlik oluyor mu?
Belki konu çok konuşkan, girişken biri değilseniz karşınızdaki kişiler de sizin gibi az konuşan tiplerse sıkıntı yaşıyorsunuzdur.
Yok hiç meraklı gibi değil olması gereken şekilde davrandım hatta asla yazmazdım karşı taraf yazmadan. Yaş 31
Ben biraz daha samimi olup ve karşı tarafın tamamen istediğinden sevdiğinden emin olduktan sonra karşlık beklemeden yazma taraftarıyımOlmasi gereken sekilde davranmak bu degil ki. Belli bir noktada evlilik yoluna girecegim insan ben yazmadan yazmayan biri olsa ben de istemem oylesini bunun kadini erkegi yok.
Bu yaptiginizi sifirdan taniştiginiz insana bir kac gun yaparsiniz hadi tamam da zaten tanidiginiz insana bu hareket yapilmaz ya da gorucuye yapilmaz gorucu nedir evlilik amaciyla gorusulen insandir yazmaya gönlü olmayan insanj kim ne yapsin. Buna benzer "olmasi gereken" olarak gorup yaptiginiz degisik davranislardan dolayi olmuyordur
O zaman bence asıl sorun bu. Çünkü insanlar ilk buluşmada görünüş olarak etkilenmiş olsa bile sohbet sarmayınca pek şans vermiyorlar. O enerji geçmiyor karşılıklı olarak. Aslında ilk buluşmalarda birbirini tanımak için daha çok sorulacak soru ve konuşulacak konu çıkar. Bence bunun üzerine yoğunlaşın. Gergin ve heyecanlaysanız onu dizginleyip sanki sıradan bir arkadaşınızla sohbet ediyormuşsunuz gibi konuşun.İlk buluşmalar sıkıntı oluyor genelde ilk kez yüz yüze gelince pek sohbet edecek konu bulamıyorum. Sohbeti sürdürme konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Ben biraz daha samimi olup ve karşı tarafın tamamen istediğinden sevdiğinden emin olduktan sonra karşlık beklemeden yazma taraftarıyım