- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
güzelliklerim bir derdim var.konuşamama takıntım var kendimi sosyal ortamlarda hiç rahat hissedemiyorum sanki zorla konusuyormusum gibi yoruluyorum psikolojik olarak değersiz olduğumu düşünüyorum sıkıcı olduğumu düşünüyorum telefonum çaldı annem yanımda annemin yanında telefonu açamıyorum gidiyorum başka odaya herkes çok rahatken ben ailemin yanında bile rahat değilim annem beni çok eleştirir bir şeye kızsın ağzına geleni söyler takma kafana demeyin çözüm bu değil herkes hakkımda kötü düşünüyor gibi geliyor. Bir işe gireyim 2 gün zor duruyorum korkakligimi belli etmek istemiyorum ama herkes anlıyor insanların dedikleri bana çok yabancı geliyo sosyal hayatım çalışma hayatım komple bitti hep evde durmak istiyorum hiç bir yerde güvende hissetmiyorum özel psikaytriye 3 ay gitmiştim ilaç verdi 8 ay kullanabildim sonra devlet psikyatrisine ilaç verdi paxeraya devam ne olacak ölene kadar insanlarla konusamadan calisamadan evde mi olcem napcam yardım yardım çok kötüyüm bayram geliyor teyzemlere bile gidemiyorum sosyal fobi mi bu ne doktor da teşhis koymadı direkt ilacı yazdı aile için de de niye bu kadar çekingenlik oluyor hiç rahat nefes alamıyorum