Sevilmedigini hissetmek

Abi bu ne ya? Adam seviyorsa bile zamanla soğur zaten, bu ne gamlı baykuş gibi.

Bence eşi kötü biri değil. Kolay kolay kimse evlendikten sonra eşine destek olup kpss kazanıp memur olmasını destekler ve bu süreçte maddi manevi yardımcı olur. Bence konu sahibi psikolojik olarak rahatsız. Uzman desteği almalı

Yahu bu adam başka birinin çocuğunu çocuğu gibi benimsemiş nasıl kotü biri olabilir sırf bunun için sesimi keser otururdum ama işte

Ben ilk eşten bahsetmiştim.Konuları okuyunca; belki de o adam da kötü değildir diye düşünüyor insan.

Son düzenleme:
Nasıl değişik bir insansanız,adam seviyorsa bile zamanla soğur bu şekilde.Şiir yazmak,okumak ne ya?Eşim bana şiir okusa,hangi dağda kurt öldü derim.Hiç hoşlanmam böyle şeylerden,yoksa ben mi tuhafım?

Bayıldım buradan bayıldım adam sizin bu dramanızı iyi çekiyor ha maşallah sen her seferinde yok soğurum yok soğuyorum vs derken iyi adam söyleyince mi kötü oldu bir de kalbime sordum cart curt edebiyat yapacağınıza oturup konuşun iletişim kurun

Biraz acı konuşacağım. Eşinizle ilgili yorum yapmayacağım ama sizin sevginiz sahte. Sizin sevginiz koşullu çünkü. Karşı taraf sevmiyorsa sizin sevginiz şüpheye düşüyorsa ve uzaklaşmak istiyorsanız , siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Sevmeyi bilmeyen biri karşı tarafın sevgisinden de emin olamaz. En ufak tartışmada bu krizlere giriyorsanız gerçekten işiniz çok zor.

gerçek sevgi ihtiyaçtan doğmaz. Sadece bunu söylemek istiyorum. Başkasının sevgisiyle hayata tutunan biriyseniz kendinizi de sevmiyorsunuz demek. Çok yuzeysel bir ilişkiniz var yani

O bayıldığım profil resmi gitmiş yerine playboy gelmiş.Gözyaşım pıt.
Çok sıkıcı değil mi ama? O şiir okurken sen ne yapıyorsun mesela, gözlerine mi bakıyorsun? Ben tahammül edemezdim.
Gülmekten altıma işerdim.
O öyle biri değil simaracak vs yada benim gözümde çok büyük bilmiyorum ... yaslanıp nene olsakta bana şiir okur beni sever gibime geliyordu bu kadar kısa miydi
Konu sahibi yanlış anlamayın ama çok farklı bir dünyanız var.Sürekli bir sevgi beklentisi içindesiniz.Karşı taraf için bu çok yorucu.Siz kendinizi sevdikten sonra diğerlerinin düşündüğünün ne önemi var?Kavga edin,tartışın ama ne demek senden soğuyorum?Eşim böyle dese o zaman defol git,umrumda değilsin derim.Herşeyi demenin de bir üslubu var.Özellikle eşinizin bir açığını bulmaya çalışıyorsunuz.Keşke bu kadar çok detaylara takılmasanız.Akışına yaşasanız.Neden bu kadar çok sevgi bağımlısınız?Önce bunu çözün.

Hahahahhah kalbime sordum değştir dedi

Ya o şiirler ergenlikte kalmadı mı ? Bir de komik gelir adam işten gelmiş başlıyor şiir okumaya

Tuhafıma giden de çok kötü bir evlilik yaşamasına rağmen şu evliliğinde bile sorun araması.

Bugünümüze şükür bibi. Bu kadar hoyratça yaşamak için hayat çok kısa
Evet ilk evliliğine,esine kiyasla suanki eşinin kıymetini daha çok bilmeli, ufak tefek şeyleri görmezden gelmeli, normali budur yani. Ama yok konu sahibine rahat batıyor, rutin sıradan bir hayatı baltalamak için uğraşıyor, illa dram olacak hayatında.

Tahin konu sahibi psikolojik olarak rahatsız. Hareketleri hiç normal değil. Sürekli "sev beni" modunda. Elindekini kaçırmasına ramak kaldı. O zaman anlayacak eşinin değerini ama eşi eski adam olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…