- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.889
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Abi bu ne ya? Adam seviyorsa bile zamanla soğur zaten, bu ne gamlı baykuş gibi.Sen nasıl bu kadar hayatı sevebiliyorsun peki, tükenip gidecek bu hayat ve çok kısa bir şey, üstelik yaşlılık acılar vs derken aldığın tat ne kadar olabilir ki en fazla , sen çok mutlu olsan dahi kardeşinin derdi olur yine tam anlamıyla mutlu huzurlu olamazsın mesela...merak ediyorum nasıl oluyorda bu dünyayı bu kadar çok sevebiliyorsun?
Bence eşi kötü biri değil. Kolay kolay kimse evlendikten sonra eşine destek olup kpss kazanıp memur olmasını destekler ve bu süreçte maddi manevi yardımcı olur. Bence konu sahibi psikolojik olarak rahatsız. Uzman desteği almalıC Calcifer kadın 2015'te de böyleymiş. Hepimizi bir odaya kapatıp, konu sahibinin tüm konularını zorla arka arkaya okutsalar; yeni bir işkence yöntemi bulmuş olurlar.
Önceki eşi hakikaten sorunlu bir adam mı, konu sahibinden sonra mı sorunları oluştu diye düşündüm konuları okuyunca. Adam kötüyse bile acaba dedirtiyor insana.
Yahu bu adam başka birinin çocuğunu çocuğu gibi benimsemiş nasıl kotü biri olabilir sırf bunun için sesimi keser otururdum ama işteBence eşi kötü biri değil. Kolay kolay kimse evlendikten sonra eşine destek olup kpss kazanıp memur olmasını destekler ve bu süreçte maddi manevi yardımcı olur. Bence konu sahibi psikolojik olarak rahatsız. Uzman desteği almalı
Bence eşi kötü biri değil. Kolay kolay kimse evlendikten sonra eşine destek olup kpss kazanıp memur olmasını destekler ve bu süreçte maddi manevi yardımcı olur. Bence konu sahibi psikolojik olarak rahatsız. Uzman desteği almalı
Nasıl değişik bir insansanız,adam seviyorsa bile zamanla soğur bu şekilde.Şiir yazmak,okumak ne ya?Eşim bana şiir okusa,hangi dağda kurt öldü derim.Hiç hoşlanmam böyle şeylerden,yoksa ben mi tuhafımBen onun sevgisinden bir türlü emin olamıyorum , sevdiğini söylese dahi inanasim gelmiyor , acaba kendimi sevilmeye layık değilim diye mi düşünüyorum bilmiyorum ....ama ruhum bir türlü doymuyor .. ördek suyunu arar ya bende öyle su arıyorum, yanıyorum gurbetteyim sanki ...yani ruh halim bu şekilde , sürekli gözümde yaş içim ateş dolu arada bir sevdiğini söyleyince gönlümdeki ateş diniyordu şimdi ise hiç dinmiyor ..hele numaradan sevmiş gibi yapıyorum demesi beni bitirdi ..nice kişiler aşık olmuş nice kişiler günahkar veya Allah dostu olanlar aşkı sonuna kadar yaşamış ben sevilmeye hiç layık değil miyim diye içimden geçiyor
Bayıldım buradan bayıldım adam sizin bu dramanızı iyi çekiyor ha maşallah sen her seferinde yok soğurum yok soğuyorum vs derken iyi adam söyleyince mi kötü oldu bir de kalbime sordum cart curt edebiyat yapacağınıza oturup konuşun iletişim kurunMerhaba hanımlar bazen kendimi anlatmaktan yoruldugum için cevap vermiyorum ..ama şu var ki burada yazdığım bir iki cümle ile beni tanıyamaz siniz ...bir yönümu biraz tanırsınız belki ben buraya konu açtığımda ya inanılmaz sinirli oluyorum ya çok üzgün oluyorum ikisinden biri bu yüzden kırdığım kişiler var ise onlardan tüm kalbimle özür diliyorum hatta yazabilirsiniz bana bunu demiştin diye bende yeniden özür dilerim gerekirse çünkü kimseyi kırmaya hakkım yok ...
Şimdi konuma geçeyim kalbim çok acıyor bana drama kraliçesi diyen var haklısınız kendime baktığımda bende öyle olduğumu görüyorum ama bu farklı bir şey ...
Bakın ben eşimi gerçekten çok seviyorum burada ne kadar konu actiysam 3 mü o halde sadece 3 kere tartismisizdir kötü bir şekilde ... Onun haricinde huzurlu sevgi dolu yuvam var ..
Tartışmalar esnasında eşime maksimum söylediğim kötü kelime senden soğuyorum böyle davranma oluyor ..onunda bana bir kere kötü kelimesi oldu ama ne olduğunu hatırlamıyorum neyse...bu son tartışmamız da ben yine senden soğuyorum dedim o ise bağırdı ve seviyormuş gibi yapıyorum anlamına gelen bir cümle kullandı ...o kadar kalbimi yaktı ki .. çünkü ne zamandır onun sevgisini hissedemiyordum ..oda bana seni çok seviyorum ama gosteremiyorum derdi..bakin biz uzak şehirden sevgili olduk bana güzel şiirler güzel sozler söyler sevdiğini hissettirirdi..şimdi ise sözde ben ona senden soğuyorum vs dedigim için onun sevgisi bitmiste numara yapıyormuş ...sonrasında ister inan ister inanma seni seviyorum sadece gosteremiyorum dedi ..ama ben buna inanmıyorum ve kendimi inanilmaz kötü hissediyorum...enerjim kalmadı ... Allah'a yönelip kendimi güçlendirmeye calissamda bu söylediği çok dokundu bana ....bu saatten sonrada boşanmak , yeniden aşık olmak vs işler bana göre değil görüntüm 25 lik olsada ruhum ölüm döşeğinde yaşama dair hiç bir hevesim yok ...iyi bir kul olsam Allah aşkıyla yansam bir an önce ölsem ...Allah günahlarımı affetse bende cennete girsem diye hayal ediyorum sadece ..... Ben sevilmeden nasıl yaşarım pek bilmiyorum ..seviyorum ama galiba sevilmiyorum bu bana çok acı veriyor .. eşim bana aşık değil onu bırak sevmiyor bile ve bu çok acı bir şey ...
Bende ona şöyle dedim ..senin sözünden sonra kalbime sordum seni insan olarak seviyorum dünya ahiret yoldaşım olmanı isterim ..ama eş olarak bir sevgim kalmadı dedim tabiki bu söylediğim yalan ama gururum aksi bir şeyi söylememe müsade etmiyor ..
Merhaba hanımlar bazen kendimi anlatmaktan yoruldugum için cevap vermiyorum ..ama şu var ki burada yazdığım bir iki cümle ile beni tanıyamaz siniz ...bir yönümu biraz tanırsınız belki ben buraya konu açtığımda ya inanılmaz sinirli oluyorum ya çok üzgün oluyorum ikisinden biri bu yüzden kırdığım kişiler var ise onlardan tüm kalbimle özür diliyorum hatta yazabilirsiniz bana bunu demiştin diye bende yeniden özür dilerim gerekirse çünkü kimseyi kırmaya hakkım yok ...
Şimdi konuma geçeyim kalbim çok acıyor bana drama kraliçesi diyen var haklısınız kendime baktığımda bende öyle olduğumu görüyorum ama bu farklı bir şey ...
Bakın ben eşimi gerçekten çok seviyorum burada ne kadar konu actiysam 3 mü o halde sadece 3 kere tartismisizdir kötü bir şekilde ... Onun haricinde huzurlu sevgi dolu yuvam var ..
Tartışmalar esnasında eşime maksimum söylediğim kötü kelime senden soğuyorum böyle davranma oluyor ..onunda bana bir kere kötü kelimesi oldu ama ne olduğunu hatırlamıyorum neyse...bu son tartışmamız da ben yine senden soğuyorum dedim o ise bağırdı ve seviyormuş gibi yapıyorum anlamına gelen bir cümle kullandı ...o kadar kalbimi yaktı ki .. çünkü ne zamandır onun sevgisini hissedemiyordum ..oda bana seni çok seviyorum ama gosteremiyorum derdi..bakin biz uzak şehirden sevgili olduk bana güzel şiirler güzel sozler söyler sevdiğini hissettirirdi..şimdi ise sözde ben ona senden soğuyorum vs dedigim için onun sevgisi bitmiste numara yapıyormuş ...sonrasında ister inan ister inanma seni seviyorum sadece gosteremiyorum dedi ..ama ben buna inanmıyorum ve kendimi inanilmaz kötü hissediyorum...enerjim kalmadı ... Allah'a yönelip kendimi güçlendirmeye calissamda bu söylediği çok dokundu bana ....bu saatten sonrada boşanmak , yeniden aşık olmak vs işler bana göre değil görüntüm 25 lik olsada ruhum ölüm döşeğinde yaşama dair hiç bir hevesim yok ...iyi bir kul olsam Allah aşkıyla yansam bir an önce ölsem ...Allah günahlarımı affetse bende cennete girsem diye hayal ediyorum sadece ..... Ben sevilmeden nasıl yaşarım pek bilmiyorum ..seviyorum ama galiba sevilmiyorum bu bana çok acı veriyor .. eşim bana aşık değil onu bırak sevmiyor bile ve bu çok acı bir şey ...
Bende ona şöyle dedim ..senin sözünden sonra kalbime sordum seni insan olarak seviyorum dünya ahiret yoldaşım olmanı isterim ..ama eş olarak bir sevgim kalmadı dedim tabiki bu söylediğim yalan ama gururum aksi bir şeyi söylememe müsade etmiyor ..
O bayıldığım profil resmi gitmiş yerine playboy gelmiş.Bayıldım buradan bayıldım adam sizin bu dramanızı iyi çekiyor ha maşallah sen her seferinde yok soğurum yok soğuyorum vs derken iyi adam söyleyince mi kötü oldu bir de kalbime sordum cart curt edebiyat yapacağınıza oturup konuşun iletişim kurun
Gülmekten altıma işerdim.Çok sıkıcı değil mi ama? O şiir okurken sen ne yapıyorsun mesela, gözlerine mi bakıyorsun? Ben tahammül edemezdim.
Konu sahibi yanlış anlamayın ama çok farklı bir dünyanız var.Sürekli bir sevgi beklentisi içindesiniz.Karşı taraf için bu çok yorucu.Siz kendinizi sevdikten sonra diğerlerinin düşündüğünün ne önemi var?Kavga edin,tartışın ama ne demek senden soğuyorum?Eşim böyle dese o zaman defol git,umrumda değilsin derim.Herşeyi demenin de bir üslubu var.Özellikle eşinizin bir açığını bulmaya çalışıyorsunuz.Keşke bu kadar çok detaylara takılmasanız.Akışına yaşasanız.Neden bu kadar çok sevgi bağımlısınız?Önce bunu çözün.O öyle biri değil simaracak vs yada benim gözümde çok büyük bilmiyorum ... yaslanıp nene olsakta bana şiir okur beni sever gibime geliyordu bu kadar kısa miydi
Hahahahhah kalbime sordum değştir dediO bayıldığım profil resmi gitmiş yerine playboy gelmiş.Gözyaşım pıt.
Gülmekten altıma işerdim.
Konu sahibi yanlış anlamayın ama çok farklı bir dünyanız var.Sürekli bir sevgi beklentisi içindesiniz.Karşı taraf için bu çok yorucu.Siz kendinizi sevdikten sonra diğerlerinin düşündüğünün ne önemi var?Kavga edin,tartışın ama ne demek senden soğuyorum?Eşim böyle dese o zaman defol git,umrumda değilsin derim.Herşeyi demenin de bir üslubu var.Özellikle eşinizin bir açığını bulmaya çalışıyorsunuz.Keşke bu kadar çok detaylara takılmasanız.Akışına yaşasanız.Neden bu kadar çok sevgi bağımlısınız?Önce bunu çözün.
Yakındır kaçmasıAdam sana iyi katlanıyor
Ya o şiirler ergenlikte kalmadı mı ? Bir de komik gelir adam işten gelmiş başlıyor şiir okumayaBibi konu sahibinin 2. Evliliğin ilk evliliğinden olan kızına da bu kocası babalık yapıyor hem de öz çocuğundan ayırmıyor. Adam konu sahibi memur olsun diye uğraşmış yardımcı olmuş memur olmuş kadın. Bu adan daha ne yapsın. Kimin kocası hergün şiirler okuyor
Ya o şiirler ergenlikte kalmadı mı ? Bir de komik gelir adam işten gelmiş başlıyor şiir okumaya
Evet ilk evliliğine,esine kiyasla suanki eşinin kıymetini daha çok bilmeli, ufak tefek şeyleri görmezden gelmeli, normali budur yani. Ama yok konu sahibine rahat batıyor, rutin sıradan bir hayatı baltalamak için uğraşıyor, illa dram olacak hayatında.Tuhafıma giden de çok kötü bir evlilik yaşamasına rağmen şu evliliğinde bile sorun araması.
Bugünümüze şükür bibi. Bu kadar hoyratça yaşamak için hayat çok kısa
Evet ilk evliliğine,esine kiyasla suanki eşinin kıymetini daha çok bilmeli, ufak tefek şeyleri görmezden gelmeli, normali budur yani. Ama yok konu sahibine rahat batıyor, rutin sıradan bir hayatı baltalamak için uğraşıyor, illa dram olacak hayatında.