Sevilmedigini hissetmek

Gerçekten sevgisini gösteremeyen adamlar varmış diyorlar bunlar kim bilmiyorum tanımadım hiç. O yüzden bana göre sevgi gösterilemiyorsa belli olmuyorsa yoktur.

O öyle biri değil simaracak vs yada benim gözümde çok büyük bilmiyorum ... yaslanıp nene olsakta bana şiir okur beni sever gibime geliyordu bu kadar kısa miydi
Çok sıkıcı değil mi ama? O şiir okurken sen ne yapıyorsun mesela, gözlerine mi bakıyorsun? Ben tahammül edemezdim.

Sinir anında çok şey söylenebilir. Siz soğudum diyerek yaralarsınız, o bıktım zaten, der. Siz yalan söylediğinize göre o da söyleyebilir. Nereden yara alacağınızı biliyor sonuçta. Sizi buradaki konularla yargılamayalım istiyorsunuz, siz de eşinizi kavga anındaki sözleriyle yargılamayın o halde.

Eski eşinden olan kızını çocukları çok sevdiği için kendi çocuğundan ayırt etmiyor galiba sana göre yıllar geçtikçe muhabbet romantizm azalır, yerini hatıra , vefaya falan bırakır. Ha keşke öyle olmasa, ben de senin gibi romantizm bitmesin flört tükenmesin kafasındayım ama olmayınca olmuyor, hödüğe bağlamasın yeter

Forumdaki tüm konularınıza bakarak, insanın yaşam enerjisini yok edebilecek, herşeyden de mutsuz olabilecek biri gibi görünüyorsunuz.

2015'te de böyleymişsiniz.Evlilik veya eşlerinizle yaşadıklarınızdan bağımsız olarak herşeyde bir mutsuzluk arıyor gibisiniz.

2.eşiniz, ilk evliliğinizden olan 7 yaşındaki kızınıza da babalıkta kusur etmeyen bir adam. Bu eşinizden de bir kızınız var. Adam, biyolojik bağı bulunmayan kızınızın yetersiz beslenmesinden endişe ettiği, çocuk üşümesin vb dediği için siz bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam başlığıyla konu açtınız.

Adamla ve çocuklarınızla beraber mutlu olmamak için; elinizden geleni yapıyor gibi görünüyorsunuz.

En sevmediğim insan modeli hep mutsuz hem bir dram ve çok yorucu

En sevmediğim insan modeli hep mutsuz hem bir dram ve çok yorucu
Sen nasıl bu kadar hayatı sevebiliyorsun peki, tükenip gidecek bu hayat ve çok kısa bir şey, üstelik yaşlılık acılar vs derken aldığın tat ne kadar olabilir ki en fazla , sen çok mutlu olsan dahi kardeşinin derdi olur yine tam anlamıyla mutlu huzurlu olamazsın mesela...merak ediyorum nasıl oluyorda bu dünyayı bu kadar çok sevebiliyorsun?

42 yaşıma ramak kaldı gayette seviyorum hayatı 25 olsaydım fiyuu sen ölmüşsün ağlayanın yok yazık. Ohoo başkasının mutluluğuna kaldıysa yaşama sevincim sen dram seviyorsan ben birsey yapamam

Bu soruları, bir de tersten kendinize sormaya ne dersiniz ?

Geliyor gelmekte olan adamı darlamaya devam ederseniz kaçınılmaz sona doğru hızla koşarsınız

42 yaşıma ramak kaldı gayette seviyorum hayatı 25 olsaydım fiyuu sen ölmüşsün ağlayanın yok yazık. Ohoo başkasının mutluluğuna kaldıysa yaşama sevincim sen dram seviyorsan ben birsey yapamam
Bibi konu sahibinin 2. Evliliğin ilk evliliğinden olan kızına da bu kocası babalık yapıyor hem de öz çocuğundan ayırmıyor. Adam konu sahibi memur olsun diye uğraşmış yardımcı olmuş memur olmuş kadın. Bu adan daha ne yapsın. Kimin kocası hergün şiirler okuyor

Geliyor gelmekte olan adamı darlamaya devam ederseniz kaçınılmaz sona doğru hızla koşarsınız

Ben onu çok sevdim ancak o beni sevmedi der; adamı olmadığı biri gibi yansıtır insanlara anlatırken.Dinleyenler de "ah, vah, yazık, senin gibi kadına bu yapılır mı, bulmuşta bunamış herif vb" derler; onlardan aldığı enerjiyle devam eder yoluna.

Yalnız konu sahibini tebrik ediyorum; bu büyük yaşam sevinci(!) ile kendisinin çocuğunu bu denli sahiplenen ve çocuğun üzerine titrediği için konu sahibince bencil olmakla suçladığı bir adamla evlenmiş.

Sermin konu sahibine hep diyorum git destek al diye ama yok. Bir türkü tutturmuş kocam beni sevmiyor diye gidiyor. Bir lafı 40 kere söylersen olur derler ya o hesap olacak onunkinde

Ay şiir falan okumasın bana ya zaten biliyorum az çok konularını biliyorum ben okurken yoruluyorum adam ne yapiyor üzücü bide ben hayatı bu kadar seviyormuymuşum? Daha yeni bir felaket yaşadı bu memleket bakıp biraz şükredicene ühüü kocam bana şiir okumuyor farkında mısınız bugün varız yarın yokuz

Çok şair ruhlu,edebiyat öğretmeni gibisiniz.yazılarınızı okuyunca inanamadım evde de böyle konuşuyor musunuz eşinizle yüreğime kor ateş düştü,senin sevgin yeni alevlenmeyecek inci tanem falan diye
ben öküzmüşüm

Tuhafıma giden de çok kötü bir evlilik yaşamasına rağmen şu evliliğinde bile sorun araması.

Bugünümüze şükür bibi. Bu kadar hoyratça yaşamak için hayat çok kısa

Sermin konu sahibine hep diyorum git destek al diye ama yok. Bir türkü tutturmuş kocam beni sevmiyor diye gidiyor. Bir lafı 40 kere söylersen olur derler ya o hesap olacak onunkinde

C Calcifer kadın 2015'te de böyleymiş. Hepimizi bir odaya kapatıp, konu sahibinin tüm konularını zorla arka arkaya okutsalar; yeni bir işkence yöntemi bulmuş olurlar.

Önceki eşi hakikaten sorunlu bir adam mı, konu sahibinden sonra mı sorunları oluştu diye düşündüm konuları okuyunca. Adam kötüyse bile acaba dedirtiyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…