Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim boyle çok severken bitirebildiğine sevindim..inan en buyuk cesarettir bir insani kalbinden çikartabilmek..bak fedakarlik ettim ama kiymetimi bilemedi demişsin..bence o kaybetti ..bu durum ona çok agir olacak..tükenme ..hayat sana karşiliğini sunacak ..
sevilmeden sevmek bir kişilik bozukluğudur.
kendini gerçekten seven,sevilmeden asla sevmez.
cevabınızı okuyunca gözyaşlarına boğuldum beni görmeden tanımadan sanki yaşadıklarımı hissetmişsiniz.inanın bu kararı zor aldım ama geciken bir karardı biliyorum size değer vermeyen birini bir insan nasıl bu denli sever?anlamıyorum.bu benim hayat imtihanım dı diye düşünüyorum.içimden atmak istiyorum bunu inş zamanla başarırım diye düşünüyorum.ama bu dönem çok zor benim için.tek sığınağım ALLAH ımdır.yardımını ve merhametini diliyorum.bu sevgiyi içime verende o alacak olan da...sizden de ALLAH razı olsun. desteğinize yorumunuza tekrar teşekkürler...
başarırsın canım...insan oğlu neleri başaramıyorki.. sadece zaman ...ama o da gececek ve yaşadığın hiç bir şey için pişman olmayacaksın ..hep yanında cebınde kar olarak kalacak..hep aklının bir köşesinde yaşadığın güzel bir deneyim olarak kalacak.. ve böylece kendi kıymetını degerini bileceksin..ve zor olan bir şeyi başardığın için gurur duyacaksın kendinden.. madolya takacaksın kendi ellerinle guzel kalbıne..herşeyden önce senin kıymetını bılen iyi insanlarla karşılacaksın.. allaha sığınarak en guzeli yaparsın..ben hep a.s.:1hug:burdayım canım.. mutluluklar...
sevilmeden sevmek bir kişilik bozukluğudur.
kendini gerçekten seven,sevilmeden asla sevmez.