Sevilme isteğini takıntı haline getirdim

Eee 5,6 kişiyle tanıştım yazmışsın.öncesinde 3 senelik ilişkin varmiş.birilerini anlatmışsın.eee ilgileniyorlarmiş işte.tutturamamışsın sadece.
İkinci buluşmalar olmadı bile. O eski sevgilim de dengimin altıydı, o yüzden sevgili olmak istedi. Hakaret, ısrarlı takip ve tehdide uğramamdan anlaşılır sanıyorum :) yaptık bir hata neyse..
Denklerim ya da dengimin üstü insanlar ciddi ilişkiye yanaşmıyor. Liseden beri bu hiç değişmedi.

Tabii orası öyle. Ama siz evlenmişsiniz o psikolojiyi şu an bilemezsiniz. Belki bizim gibi ah vah ederdiniz Yaş da gelince insanı geç kalmışlık hissi bürüyor

Tabii orası öyle. Ama siz evlenmişsiniz o psikolojiyi şu an bilemezsiniz. Belki bizim gibi ah vah ederdiniz Yaş da gelince insanı geç kalmışlık hissi bürüyor
Bizde anamızın karnından evli doğmadık canım söylediğini lisede yaşardım kiloluydum kimse bana bakmaz sevmez derdim sonra kilo verdim serpildim fena gacı da değilimdir hiç öyle geç kaldım tantanam olmadı şükür olmadı karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmedim.

Çok güzel bence benim de salmam gerekiyor. Her şey bitmiş bir daha kimseyi bulamam hissi var. Kaç yaşında evlendiniz

Zenginler de hep para mutluluk getirmez der zaten.hiç bir fakirden duydun mu bunu ben de gerçekçi bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…