Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı sadece alışkanlık var sanırım onu anladım..dile kolay 4 yılMesaj attığında umursamayı bıraktığımda fark etmiştim. İlişkinin başında sabaha kadar konuşmak için sabahlayan ben ilişkinin sonunda 3 4 saat ghostlardım adamı sırf konuşmaktan kaçmak için. Ne bileyim o ışık söndü içimdeki , inceldiği yerden de koptu zaten.
Bir sabah uyandım ve 1 gün onsuz dayanamayan ben..10 gün geçse özlemez oldummBunu sorguladığında bitmiştir zaten :)
Sende de o an bitmiştir ..Bir gün bana dedi ki tartışırken şimdi soracaksın beni seviyor musun diye evet seviyorum ama olmuyor işte anlaşamıyoruz çok konuşuyorsun vs sen sormadan söyleyim dedi
Ben de yok onu sormayacaktım ben seni sevmiyorum ki dedim, o an anladım çok tuhaftı
Varlığı ile yokluğu arasında fark kalmadığında hatta yokken daha mutlu olduğunda artık her şey bitmiş oluyor. Herkes gibi sıradanlaşan kişilere döner.Sadece bu duyguyu bilenler ..erkek arkadaşınıza olan sevginizin bittiğini yavaş yavaş nasıl anladınız? Ona olan alışkanlığı nasıl yendiniz Sevginizin bittiğinin ilk belirtisi neydi sizde?
Sanırım bende de aynıVarlığı ile yokluğu arasında fark kalmadığında hatta yokken daha mutlu olduğunda artık her şey bitmiş oluyor. Herkes gibi sıradanlaşan kişilere döner.
Eğer hayatındaki kişiye hislerin bitti ise yolları ayırma zamanı gelmiş demektir. Ne kendi ne de onun zamanını harca. Hayat kısa ve kıymetli ömür geçiyor herkes mutlu olma şansını hak eder, ama kullanmayı bilmek ve zamanında hamle yapmak gerekiyor.Sanırım bende de aynı
Evet alışkanlığı yenemiyorum ya da pişman olmktan korkuyorumEğer hayatındaki kişiye hislerin bitti ise yolları ayırma zamanı gelmiş demektir. Ne kendi ne de onun zamanını harca. Hayat kısa ve kıymetli ömür geçiyor herkes mutlu olma şansını hak eder, ama kullanmayı bilmek ve zamanında hamle yapmak gerekiyor.
Emin olamıyorumBunu sorguladığında bitmiştir zaten :)
Pişman olacağını sanmam sevmediğin insana üzülmezsin. İnsan tutsaklığa bile alışıp özgürlükten korkabilir. Ayrıldığında ne kadar kötü olabilir ki her şey? Yaşın kaç?Evet alışkanlığı yenemiyorum ya da pişman olmktan korkuyorum
24 yaşındayım kendisi 37 olacak aralıkta 4 yıldır beraberiz çok seviyordum hatta benim sevdiğim gibi sevilmez hiç bir kadın tarafından..ama sorumsuzluklar ve tartışmalar sonucu..yani sevgimi sorgular oldum eskisi kadar özlemiyor gibiyim..1 günde deli olurdum şimdi 10 gün olsa belki ..kendi mi böyle kurdum emin değilim alışkanlık pişman olma korkusuPişman olacağını sanmam sevmediğin insana üzülmezsin. İnsan tutsaklığa bile alışıp özgürlükten korkabilir. Ayrıldığında ne kadar kötü olabilir ki her şey? Yaşın kaç?
Bugun basıma gelen ..şaşırmıyorum artıkEskiden kızdığım şeyleri yaptığı zaman sustuğumda anladım
Cesaret istiyorAlışkanlıklarda zamanla yerini başka bişey alır sizinki alışkanlık
Mis gibi hatunsun 24 yaşında hayatının baharında, senden kaç yaş büyük adamla ne işin var. Hadi görüştün o peşinde koşacak kaçırmayım diye. Aranızda 3-5 yaş yok ki 13 yaş var adamla jenerasyon farkınız bile var. Git neşe dolu bıcır bıcır kızsın yeni bir yol çiz. Ne işin var amca dayı modları ile.24 yaşındayım kendisi 37 olacak aralıkta 4 yıldır beraberiz çok seviyordum hatta benim sevdiğim gibi sevilmez hiç bir kadın tarafından..ama sorumsuzluklar ve tartışmalar sonucu..yani sevgimi sorgular oldum eskisi kadar özlemiyor gibiyim..1 günde deli olurdum şimdi 10 gün olsa belki ..kendi mi böyle kurdum emin değilim alışkanlık pişman olma korkusu
24 yaşındayım kendisi 37 olacak aralıkta 4 yıldır beraberiz çok seviyordum hatta benim sevdiğim gibi sevilmez hiç bir kadın tarafından..ama sorumsuzluklar ve tartışmalar sonucu..yani sevgimi sorgular oldum eskisi kadar özlemiyor gibiyim..1 günde deli olurdum şimdi 10 gün olsa belki ..kendi mi böyle kurdum emin değilim alışkanlık pişman olma korkus
Mis gibi hatunsun 24 yaşında hayatının baharında, senden kaç yaş büyük adamla ne işin var. Hadi görüştün o peşinde koşacak kaçırmayım diye. Aranızda 3-5 yaş yok ki 13 yaş var adamla jenerasyon farkınız bile var. Git neşe dolu bıcır bıcır kızsın yeni bir yol çiz. Ne işin var amca dayı modları ile.
4 senedir bir yere de varmadı ise 40 a dayamış adamdan bir cacık olmaz boşver
Sanırım onu her seyde seklde kabul ettim diye bilmiyorum…nasıl yapacağım bilmiyorum ya ilerde pişman olursam.4 senedir hiç bir yere varamadıMis gibi hatunsun 24 yaşında hayatının baharında, senden kaç yaş büyük adamla ne işin var. Hadi görüştün o peşinde koşacak kaçırmayım diye. Aranızda 3-5 yaş yok ki 13 yaş var adamla jenerasyon farkınız bile var. Git neşe dolu bıcır bıcır kızsın yeni bir yol çiz. Ne işin var amca dayı modları ile.
4 senedir bir yere de varmadı ise 40 a dayamış adamdan bir cacık olmaz boşver