Sevgilm

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
29
-1
24
Sevgilim pandoradan bu yüzüğü almış ama parmağımı çok kaşındırıyor geçer mi acaba zamanla işaret parmağım haricine takamıyorum

Eklentiler

• 1000124082.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 43
Mesela benim altın, gümüş ve pırlanta dışındaki metallere alerjim var sizin de alerjik bir durumunuz olabilir mi? Kızarıyor mu kaşınan yer? Kırmızı olur mesela benim.

Mesela benim altın, gümüş ve pırlanta dışındaki metallere alerjim var sizin de alerjik bir durumunuz olabilir mi? Kızarıyor mu kaşınan yer? Kırmızı olur mesela benim.
Yok kızarmıyor sadece kaşınıyor yanlardan ki taşlar diğer parmaklarıma değince kaşınıyor yüzük parmağıma bi şey takamıyorum bu yüzden garip

Yok kızarmıyor sadece kaşınıyor yanlardan ki taşlar diğer parmaklarıma değince kaşınıyor yüzük parmağıma bi şey takamıyorum bu yüzden garip

O zaman alerjik değil bu iyi. Yüzüğün şeklindendir o zaman bende de bu yüzükten var, batıyor uçları takamıyorum bir süre sonra alışır diye düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…