- 27 Ocak 2022
- 27
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi canancan777
Bastan soyle zaman gectikce dahada buyuyecek ve tepkiside artacaktir. Yalana degil bunca zaman soylemedigine bile kizabilirMerhaba, ben 22 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ben tanıştığımız zaman bi yalan söyledim ama amacım ona yalan söylemek değildi sadece kompleks yaptım ve 20 yaşındayım dedim? Sizce gerçeği ona açıklamalı mıyım ne tepki verir?
Evet söylemediğime kızabilir, en kısa sürede söyleyeceğim.Peki sizce kadının 3 yaş büyük olması sorun olur mu?Bastan soyle zaman gectikce dahada buyuyecek ve tepkiside artacaktir. Yalana degil bunca zaman soylemedigine bile kizabilir
Sanmiyorum yakin arkadasim 88li kocasi 91 li. Yillarca sevgiliydiler snra evlendiler. Onemli olan daha baska seyler saygi sevgi gbiEvet söylemediğime kızabilir, en kısa sürede söyleyeceğim.Peki sizce kadının 3 yaş büyük olması sorun olur mu?
Aynen haklısınız:)Sanmiyorum yakin arkadasim 88li kocasi 91 li. Yillarca sevgiliydiler snra evlendiler. Onemli olan daha baska seyler saygi sevgi gbi
3 aydır tanışıyoruz da 1 aydır sevgiliyizNe kadardır sevgilisiniz yani ne zamandır yalan söylüyorsunuz? Bence bu önemli
Şöyle bi temizinden 6 7 ayı varsa ilişkinin ben asla affetmezdim. O kadar süredir aptal yerine konuyorum diye düşünürdüm
bir bahaneyle söyleyin bence. Mesela bir bahane ile "ben 2000 doğumluyum" vb bir şey diyebilirsiniz.3 aydır tanışıyoruz da 1 aydır sevgiliyiz
bir bahaneyle söyleyin bence. Mesela bir bahane ile "ben 2000 doğumluyum" vb bir şey diyebilirsiniz
Bahane olmadan direk söylesem neden böyle yaptığımı açıklasambir bahaneyle söyleyin bence. Mesela bir bahane ile "ben 2000 doğumluyum" vb bir şey diyebilirsiniz.
Salak yerine koymak istemedim yaSöyleyin. Sonuçta kimse salak yerine konmak istemez.
Kadının 3 yaş büyük olması değil sorun yalan söylemiş olmanız.Merhaba, ben 22 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ben tanıştığımız zaman bi yalan söyledim ama amacım ona yalan söylemek değildi sadece kompleks yaptım ve 20 yaşındayım dedim? Sizce gerçeği ona açıklamalı mıyım ne tepki verir?
Yok kötü anlamda demedim. Eğer uzatıp söylemezseniz sevgiliniz böyle düşünür. Ben de öyle düşünürdüm. Endişelerinizi dile getirin. Yumuşak karşılayabilir.Salak yerine koymak istemedim ya
Bi anlık bi hata yaptım bende pişmanımKadının 3 yaş büyük olması değil sorun yalan söylemiş olmanız.
Aynen öyle düşünebilir, bugün söylemeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek :)Yok kötü anlamda demedim. Eğer uzatıp söylemezseniz sevgiliniz böyle düşünür. Ben de öyle düşünürdüm. Endişelerinizi dile getirin. Yumuşak karşılayabilir.
o da olur, siz daha iyi bilirsiniz.Bahane olmadan direk söylesem neden böyle yaptığımı açıklasam
Ben abarttım galiba haklısınızBence yol yakınken söyleyin. Abarttığınız kadar önemli bir şey değil. Ama yıllar sonra öğrenirse ufacık bir sorun olur sana ayrılık sebebi. Sen bana yalan söyledin falan der.
Kısaca hemen söyleyin derim