Sevgiliyle yakınlık ne derece olmalı

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
Kızlar 6 aylık bi ilişki ve bu konu açıldığında aramız bozuluyor bana soğuk yapıyor bazılarınız fazla masum yaklaşmış

Selam kızlar
bu konuyla başım dertte ve asla bi çözüm yolu bulamıyorum. Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz en azından şimdilik ve belli aralıklarla görüşebiliyoruz bi kaç ay sürüyor
aslında tavrımı biliyor bu tarz konularda net davranıyorum olmazsa olmaz diyorum öpemedi bile öyle anlatayım.
fotoğrafımda göğüslerim biraz belli olmuş ama kesinlikle dekolteli kolsuz bişey hayal etmeyin düpedüz bi bluz vardj bana ilk kez farkettim dedi hoşlanmayacağım şekilde konuştu.
şimdide mesajlaşırken öpmek falan istiyor olmaz doğru değil kötü hissederim falan diyorum konuyu kapatıyorum
soğuk yapıyor. bu cesareti nereden aldı anlamadım nasıl sorabildi bunu.

sence o yakınlığa gelmedik mi diyor gören de 5 yıllık ilişki der. evlenince böyle şeyler olabileceğini söyledim. ve güvenim sarsıldı.

ilk kez böyle bişey yaşıyorum ve ilişkimde de ilk kez oldu böyle konuşmalar sizce ne yapmam gerek.

sevgililerinizle bu tarz konularda konuşuyor musunuz ya da evli olanlar konuştu mu zamanında? erkekler tatmin olmak mı ister sevgilisiyle böyle konuşabilmek mi ister? yoksa amacı kullanmak mı sadece.

Son düzenleme:
tabi ki olamaz ama bu yaptığı olabilir bişey mi onu anlamaya çalışıyorum
Olabilir derken kime göre ?

Aktif cinsel hayatı olan bi kadına göre son derece basit bişey
Hayatı boyunca eline erkek eli değmemiş birine göre belki cok abartı bişey vs

Her insan farklı oldugu gibi yasanılanların boyutu vs de farklı oluyor

Ancak sizin anlattıgınız kadarıyla öpüşmedigim sevgilim gögsümü öpmek istedigini söylese bana cokta normal veya masumane gelmezdi

Nişanlılık döneminde konuşmuştu esimde...

ben konuşmuyorum zaten kapatıyorum hemen konuyu nişanlı olsak evet bi nebze olabilirdi

fazlası zaten olmaz falan diyor fikrim hala aynı benim için öpüşmek bile yeterince fazlayken üstelik birlikte uyumayı düşündüğüm insanın böyle bişey söylemesi..

Olabilir derken kime göre ?

Aktif cinsel hayatı olan bi kadına göre son derece basit bişey
Hayatı boyunca eline erkek eli değmemiş birine göre belki cok abartı bişey vs

Her insan farklı oldugu gibi yasanılanların boyutu vs de farklı oluyor

Ancak sizin anlattıgınız kadarıyla öpüşmedigim sevgilim gögsümü öpmek istedigini söylese bana cokta normal veya masumane gelmezdi
bana da çok garip geldi çok kötü hissettim kendimi nasıl söyleyebildi boyle birşeyi diye

8 sene sevgiliydik eşimle ve hiç böyle mesajlarımız olmadı.
Mesajlar olmadı ama gayet yakın bir ilişkimiz de vardı.
Ne bileyim telefon, mesajda cinsel içerikli sohbet bana itici geliyor.
Kocamdan gelse böyle cümleler soğurum.

gerçekten bana da öyle geliyor. ama uzaktayız sarılıp edemiyoruz tabi sizinki gibi yakın değiliz belki de o yüzden böyle olmuş olabilir

mesela yakınlık derken siz konuşmak yerine yaşamayı mı tercih ediyordunuz onu anlamadım çünkü ben yanımdayken de böyle bişeyi söylesen hemen kapatırım konuyu.

gerçekten bana da öyle geliyor. ama uzaktayız sarılıp edemiyoruz tabi sizinki gibi yakın değiliz belki de o yüzden böyle olmuş olabilir

mesela yakınlık derken siz konuşmak yerine yaşamayı mı tercih ediyordunuz onu anlamadım çünkü ben yanımdayken de böyle bişeyi söylesen hemen kapatırım konuyu.
Aynen öyle, konuşmam yaşarım.
Hayatım boyunca tabuları olan bir insan olmadım, sevdiğimle istediğim şeyi yaşarım yaşadım da.
Ama bunun dile dökülmesi veya ısmarlama şöyle yapalım bugün böyle yapalım denmesi çok basit geliyor bana.
Evlilikte bile cinsel ilişkiler yakın temasla bir bakışla başlamalı, ne o öyle saatli planlı haberli falan insanda istek olmaz ki.
İşte o sebeple konuşma değil anı yakalamak şazım ve o an geldiğinde tepkinizi koyun.

Aynen öyle, konuşmam yaşarım.
Hayatım boyunca tabuları olan bir insan olmadım, sevdiğimle istediğim şeyi yaşarım yaşadım da.
Ama bunun dile dökülmesi veya ısmarlama şöyle yapalım bugün böyle yapalım denmesi çok basit geliyor bana.
Evlilikte bile cinsel ilişkiler yakın temasla bir bakışla başlamalı, ne o öyle saatli planlı haberli falan insanda istek olmaz ki.
İşte o sebeple konuşma değil anı yakalamak şazım ve o an geldiğinde tepkinizi koyun.

aslında onu telefonda o haldeyken tamamen tepkisiz kalmam da çok hoş gelmiyor başka çare bul benden fayda yok der gibi
ama öyle bi muhabbete dahil olmak da istemiyorum ne yapsam bilemedim yani.

aslında onu telefonda o haldeyken tamamen tepkisiz kalmam da çok hoş gelmiyor başka çare bul benden fayda yok der gibi
ama öyle bi muhabbete dahil olmak da istemiyorum ne yapsam bilemedim yani.
Valla benim hafızamda bir trt spikerinin, tiyatrocu kocasının tarafından basına sızdırılan ve şantaj yapılan müstehcen fotoğraf olayı aklıma geliyor hep bu tür konularda.
Delilli olacak hiçbir şey yaşanmamalı çiftler arasında, 10 senelik karısının çıplak fotosunu basına veren güya eğitimli biriydi bu bahsettiğim kişi.
Sonra gencecik kadınlara neler ediyorlar, burada da konular açılıyor elinde fotolarım msjlarım var tehdit ediyor diye.
Görüşmelerinizde yaşayacağınıza kendiniz karar verin ama bir abla tavsiyesi olarak asla ama asla ne foto ne mesaj ne tlf da böyle cinsel muhabbetlere girmeyin

Valla benim hafızamda bir trt spikerinin, tiyatrocu kocasının tarafından basına sızdırılan ve şantaj yapılan müstehcen fotoğraf olayı aklıma geliyor hep bu tür konularda.
Delilli olacak hiçbir şey yaşanmamalı çiftler arasında, 10 senelik karısının çıplak fotosunu basına veren güya eğitimli biriydi bu bahsettiğim kişi.
Sonra gencecik kadınlara neler ediyorlar, burada da konular açılıyor elinde fotolarım msjlarım var tehdit ediyor diye.
Görüşmelerinizde yaşayacağınıza kendiniz karar verin ama bir abla tavsiyesi olarak asla ama asla ne foto ne mesaj ne tlf da böyle cinsel muhabbetlere girmeyin

telefonda derken aramaktan bahsediyordum ve ilk kez böyle bişeyle karşı karşıyayım teşekkür ederim tavsiyeniz için çok katılıyorum size bu konuda

telefonda sende hiç olmuyor mu istek diye sordu olmaması anormal dedi.
Öncelikle bu kısmı doğru ama anormal neye göre anormal derseniz, ilişkinizin süresine göre. Eğer belli bir süredir beraberseniz ve seviyorsanız arzulamanız gerekirdi. İlla böyle dile dökmeniz gerekmez tabii.

Onun dışında
sence o yakınlığa gelemedik mi diyor.
bu gibi sorular manipülasyonun başlangıcı. Siz cinsellik konuşup yaşamak istemiyorsanız tekrar tekrar konuyu açması, bu şekilde bir soru sorup sizin kendinizi kötü hissettirmesi çok yanlış.

Siz rahatsız oluyorsanız cinsellik konuşmayacağınız birini bulsanız o da konuşmak istiyorsa cinsellik konuşabileceği birini bulsa daha iyi olur.

Baya bodoslama dalmış. Daha öpemediği sevgilisine sana dokunmak istiyorum demesi çok itici. Siz sarılıp uyumak istiyorsunuz ama onun niyeti hiç öyle değil. Telefonda bile fena oluyorum diyen biri yalnızken neler yapar.
İstemediğiniz ve sonradan pişman olacağınız birşey yapmayın. Onun kadar sizin fikirleriniz de önemli. Saygı duymak zorunda.

Herkese göre değişir bu durum tabiki ama ben istemesinde bir anormallik görmüyorum. Seviyorum dediğiniz insanı nasıl öpmeden duruyorsunuz ki? Hiç istemiyor musunuz öpmek vs? Bence sizde biraz anormallik var gibi geldi. Çok kapalı bir şekilde büyüdüyseniz birşey diyemem yanlış geliyor olabilir ama istememek? Bilemedim. Bana göre anormal bir durum değil hatta mutlu olurdum

Ama tabi birde yorumları okuyunca gördüğüm kadarıyla fotoğraf falan atmayın, konuşmayın tehditler vs olayları da var. Ne denli güveniyorsunuz sevgilinize o var. Yanındayken yaşasanız onu da gizli kameraya alabilir “beraber uyurken” yani. P yüzden güvendiğiniz bir insan olmalı

yani bana anormal gelmedi.bazen aylarca görüşemiyoruz demişsiniz demek ki ilişkiniz 3 günlük de değil.insanın sevgilisiyle bir şeyler yaşamak istemesi gayet normal.e uzak mesafedesiniz dolayısıyla yapabileceğiniz tek şey "sexting".ya kesin kesin deyin ki ben cinselliği ve ona dair her şeyi sadece evlenince yaşamak istiyorum, o zaman kollarında uyuma hayalleri falan da evlenmeden kurmayın.ya da sevgilinizle seviyorsanız arzuluyorsanız bir şeyler yaşayın.ama bu evlenmeden olmaz kesinliğini sevgilinizle en baştan açık açık konuşmazsanız (kabul etmezse kendine uygun bir sevgili bulmakta özgür herkes) ve her seferinde adamı terslerseniz 3 kere sabreder 4. de yeter artık sen beni sevmiyormusun istemiyor musun der.haklı olarak.insan sevgilisini arzular, hormon sonuçta.

X