Sevgiliyle gun icindeki iletisim

Erkek arkadaşımla ekstra bir durum olmadıkça günde 2 kere telefonla konuşuyoruz. Bir öğlen bir de akşamüstü :) Hatta 3 kere arasam, çok aradın ne konuşucam ki diyo:) Bana sizinki çok fazla geldi. Bir de bunun için tartışma çıkarıyomuşsunuz. Bıktırırsınız karşınızdaki insanı böyle devam ederseniz.

Bir insanin icinden gelmeyen bir seyi sirf ben istiyorum diye yapmasi... Bana samimiyetsiz gelirm istemem boyle birsey. Yapacaksa kendi icinden geldigi icin yapmalim benim cenemi kapatmak icin degil. Siz nasil az aranmaktan rahatsizsanj o da cok aranmaktan rahatsizdir. Biz de esimle sevgiliyken de nisanliyken evliyken de gunde 1 sefer konusurduk. Birkac mesaj bu kadar. O da ben de sevmeyiz boyle seyleri

Yanlış düşünüyorsunuz. Ben seviyorsam, hele aşıksam elbette her bulduğum boşlukta arar ya da mesaj atarım, öyle bir insanımdır mesela ama adamınız haklı. Her boş vakti size ayırmaması demek size değer vermediği anlamına gelmez. İnsanız biz, dizi izlemek de, beşiktaşla ilgilenmek de, sevgiliden başka insanlarla da iletişim kurmak da gayet normal.

Fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler.
Biz evlenmeden once gun icinde max. 2 kere konusurduk sabahlari ve ogleden sonra. Ve kisa konusurduk.
Aksam da yarim saati gecmezdi.

Canım benim ben gorusutugum kişi de aynısı azı yoktur çoğu vardır emin ol inan öyle insanlar var cidden ve o kişi ile evlendim gerçekten huyu o imiş canım kimseyi aramiyor sevmiyor annesini babasını aranıyor çok kavga ettik cdiid anlamda ama hiç değişmedi evlendikten sonra geçiyor sonuçta hep yanında ama gerçekten öyle insanlar konuşmayı sevmiyor kimseyi aramiyor eşim çok huyu o imis

Zirt pirt konusmayi hic sevmem sevgilimle.. bazen o kadar yorgun olurumki ust ustte mesaj attiginda bile mesajlasmaya ara vermek isterim caktirmadan.. kirmamak adina biside soylemem.. is yogunlugu vs surekli aranmazki..

Aynı sorun bendede var...nişanlım bi sabahları mesaj atar akşama kadar ben yazmazsam hic aramaz
Aynen benimkide fanatik fenerbahceli ona ayırdığı zamanı bana ayırmıyor

Gunde (aksamdan sabaha) maximum 4-5 kez (facetime ve tel konusmasi) minimumda 2 kez (cok yogun olsugunda 2-3 dakika olmak kaydiyla) iletisim kuruyoruz,gorusuyoruz.

boş vaktiniz çok herhalde
bence adam bu konuda haklı
eski sevgilimle aynı yerde çalışıyorduk sabahtan akşama birlikteydik o yüzden evlere gittiğimizde sadece mesajlaşırdık gerekli ise o da
şu anki flörtümle de aynı yerde çalışıyoruz ancak o haftanın bazı gunleri şehir dışında işte o zamanlar günde iki en fazla üç konuşuyoruz mesajlar hariç

Abartiyorsun. Gunde en az iki kere facetime yapiyormussinuz. Mesajlasma olmuyor mu aranizda? Evde oturmaktan caniniz skiliyor sizin belliki oturdukca ona sariyorsunuz. Mesguliyet bulmak sart.

Gun icinde iletisim halinde olmayi seviyorum bende. Ama bunu mesajlasarak yapmayi tercih ediyorum.

Biz 35 yaşındayız gün içinde mesajlaşırız sık sık. Mesajına cevap vermezsem arar, o vermezse ben ararım iyi misin diye. İş çıkışı eve gelene kadar arada mesajlaşırız. Sabah mesaj atar evden çıktın mı diye . Yapışık ikiz gibiyiz, mutluyuz. İkimizin yapısı da böyle ama. Birimiz farklı olsaydı bu kadar sık iletişim halinde olmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…