Sevgiliyle gun icindeki iletisim

maribel1111

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
246
186
merhaba hanimlar,

fikrinizi almak istedigim bir konu var. Sevgilinizle veya esinizle gerek sevgililik doneminde olsun gerek evlilikte gun icerisindeki konusma sureleriniz nasil? Elbetteki esinizin isi ve sizin isiniz musait zaman yaratmadigindan belki azdir belki coktur bilemiyorum ama ben sanirim hem yasimdan dolayi hemde ilgiyi sevdigimden bu konuyu biraz fazla buyutuyo olabilirim

Sevgilim zaman zaman yogun zaman zaman boslugu olan bir iste calisiyor. Dukkani var ve bos vakti olabiliyor. Haril haril calistigi bi durunu yok. Gunde (aksamdan sabaha) maximum 4-5 kez (facetime ve tel konusmasi) minimumda 2 kez (cok yogun olsugunda 2-3 dakika olmak kaydiyla) iletisim kuruyoruz,gorusuyoruz.
Bazen bos oldugunda bana yazmadigini dizi izledigini soyluyo yada instada bisey beenirken goruyorum onu. Ben mesela her firsatta onunla konusmak istiyorsan onda ayni hevesi goremiyorum. 6 aydir beraberiz ciddiyete dogru gidiyor hatta iliskimiz. Beraberken gayet iyi ilgisiz degil.
Annesi bir tartismamizin bu yuzden oldugunu duydugunda 'kizim o hic telde konusmayiz sevmez benle bile konusmak bak ben annesiyim alinma ona sinirlendigine bakma sen' demisti bana. Aslinda cok yazip etmiyo desem yalan olur ama ne bileyim bana yetersiz geliyor uzerinde cok konustuk bu konunun ama ben yakinmasam duzeltmez pek kendibi ben yakinincada 2/3 gun ekstra yazma etme sonrasinda yine ayni.
Ben ilgi konusma etme istiyorum oda boyle cok benim kadar hevesli degil olsa her firsatta arar diyorum. Gerci bi yerden sonra biraz sikar illa ki ama bosluklari oldugu icin sanirim ben takiyorumZ
İsten ayrildim 1,5 ay oldu evdeyim surekli haliyle kafada kurup ona yansitiyorum bu durumu.
Kafa dinlemek isteyebiliriz arada sende isteyebilirsin her zaman konusacak modda olamayabiliriz yorgunuzdur bide ben seni aradigimi dusunuyorum bu ara ihmal etmis olabilirim ama hani hic aramiyo etmiyoda degilim yani filan diyor. Sanirim gercekten telefonda falan konusmayi benim kadar sevmiyor. Ben sacma sapan hemen bunun uzerinden deger verme olayina giriyorum filan.
Besiktasa harcadigi zamani kiskaniyorum vs komik ama yapiyorum cidden.Lutfen kizmadan tavsiye ve yorumlarinizi yazin :)
Birde gercekten konusma araliklarinizi ve surenizi merak ediyorum..

bence adam haklı. her boş vakitte aranır mı?
böyle bir şey bekleme, çok olabilecek bi hareket değil. sen evde olduğundan dolayı sıkılıyorsundur muhtemelen.

konuşma aralığı ve süresini merak ediyorsan şöyle, ben eski erkek arkadaşımla gün içinde çok nadir konuşurdum. anca bir işimiz varsa araşırdık ya da bir şey yapılacaksa haber verme mahiyetinde 2-3 dakikalık konuşma olurdu. yoksa birbirimizi arayıp sohbet ettiğimiz çok nadirdir. akşam olunca başlardı bizde sohbet. o da duruma göre. 1,5 saat konuştuğumuz da olurdu, 10 dakika olmadan kapattığımız da.

hiç konuşmadığımız günler de olurdu arada mesela. o gün öyle denk gelirdi, yatmadan birbirimize iyi geceler dilerdik, tüm günkü tek konuşmamız o olurdu. arada sırada böyle konuşmamak da gayet normal.

Adamın hayatında sizin dışınızda ilgi alanları da var. Normal olan, olması gereken de bu zaten. Siz onu hayatınızın merkezine koymuş her boş vaktinizi onunla geçirmek ister olmuşsunuz. Bu zamanla en çok size zarar verecektir.

Ben de sevmem telefinda konuşmayı. Mesela radyasyon başıma yakın olursa baş ağrısı oluyor. O yüzden az konuşmayı tercih ederim. Herkesle.. önemli bi şey olmadıkça konuşmayız biz nişanlımla gün icinde. Bazen msj atar.. Nasılsın ne yapıyorsun diye sormak için saat başı aranmaz. Akşamları işten sonra arar genelde. Buna benzer şekilde yaklaşın.Rahat olun. Olaylara rahat bakın. Yaş ile ilgisi olabilir durumunuzun. Kendinize ait bir yaşam alanı kendi hobileriniz dostlarınız olsun. Onlarla ilgilenin.

Reactions: KV_

Aslinda kendime ait hobilerim,kurslarim var. Ve oldukca kalabalik bir arkadas grubum. Normade ilgi odagi olmak isteyen bir insan degilimdir. Sadece sevgilime karsi boyleyim. İlgi azalinca hemen modum dusuyor onuda huzursuz ediyorum.
Bugun biraz atistiktan sonra bu huyumu degistirme karari aldim. Birde burasi aklima geldi buradaki yorumlar beni olumlu anlamda cok etkiliyor

Sevgiliyken hiç arayıp sormazdım hala arayıp sormuyorum işim düşmedikçe, bir şey sormam gerekmedikçe aramam. O beni 2 saatte bir mutlaka arar. Kırk yılın başında 3 saat olur aramaz hemen hesap sorarım. İşim çıktı sen arasaydın madem der. Ben de ona ben seni neden arıyormuşum sen beni ara derim

Az konusuyormussunuz gibime geldi ama her insan,her cift farkli tabiki. Sanirim benim sevgilimde sizin gibi dusunuyor. Bense aslinda onun disindada ugraslari olan biri olmama ragmen ilgi azaldiginda direk sevgi sorgulamasina giriyorum. Komik buluyorum sakinlesince ama yapiyorum yani. Hastalik gibi.

Dogru soyluyorsunuz buradada orneklerini gorduma acikcasi. Yanlis dusunuyorum farkindayim ama yinede yapiyorum bazen bunu. Benimle benim kadar konusmak istememesini hemen sevmedigine,benden sıkıldıgına filan bagliyorum. E oda boyle davranmamdan sıkılıyor haliyle ama oyle gonlumu yapmak icin ekstra bi cabada sarfetmiyor. Normal olanda bu diyorsaniz evet bi ceki duzen vermek lazimmis..

İşten ayrılmışsınız evdeymişsiniz, ondan olmuştur. Yoğun olsanız bu kadar üzerinde durmazdınız bence, erkek arkadaşınızın söylediklerine aynen katılıyorum. Bunun gerçekten değerle ilgisi yok, ben de mesela öyleyimdir bazen yalnız kalmak istiyorum ya da başka bişeyle ilgileniyorum konuşacak modda olmuyorum vs ama bu değer vermediğim anlamına gelmiyor.

Sizde arayin bence ama arada bir :) bizdede genelde durum oyle sevgilim daha cok arar ben bi kez filan ararim gunde ama ne bileyim bu ara konusmalarimiz cok kisaydi ve telefonda konusmaktan kactigini farkettim. Kacmakta degilde zamanla konu kalmayincada sıkılıyor sanirim. Bende uzuyorum kendimi. O boyle kisa konusunca bende aramiyorum zaten konusmak istemiyo ne dir dir yapcam diyip aramiyorum

Gönül alacak bir durum yok ki, beden çaba sarfetsin?
Böyle konularda hep öneriyorum peaceful16 adlı üyenin konularını okumayı. Yolun başındayken kendinizi dizginleyin yoksa sonunuz patalojik bir vakaya dönüşmek olabilir.

sevgiliyken bende ay niye az arıyor derdim gun içinde.oysaki biz birlikte yaşıyorduk :) evlenince durum farklı oldu sürekli arıyor ve ben aramalarından rahatsız oluyorum.yine noldu diyorum hiçççç çocukla napıyorsun diye merak ettim diyor.oysaki her gün yaptıgımız şeyleri yapıyoruz kızımla kudurmaca :)))

bana yeterli geliyordu, yapı meselesi sanırım. ben de düşünüyorum 2 saatte bir konuşacsk ne bulabiliyorsunuz mesela?

Yaşa bağlı
Belli bir yaştan sonra insan bunalıyor mesajlaşmaktan, sürekli araşmaktan falan

Ama lisedeyken her dakika mesajlaşırdık falan öyle şeyler :)

Evet modu cok cabuk degisen birisi. Sanirim ilerledikce telefonda konusacak konu kalmadigindan sıkılıyor ve hani gorev gibi goruyor. Gorev gibide gorsun istemiyorum ben onunla konusurken zevk aliyorum acikcasi. O neden sikiliyor ki filan yapiyorum boyle kendi kendime. Yan yanayken oyle degil genel cogunlukla konusuruz bisey konusamasakta illaki sacmalar bisey buluruz. Ama teldeyken durumlar farkli. Nedense benle konusmasini gorevmis gibi yapiyor gibi geliyor,konusmaktan zevk almiyorda oldu bittiye getirip isine bakiyormus gibi geliyor.
Gereksiz evham mi bilemedim.

bana yeterli geliyordu, yapı meselesi sanırım. ben de düşünüyorum 2 saatte bir konuşacsk ne bulabiliyorsunuz mesela?

Bulamiyoruz artik sanirim ondan sıkıldı da eskisi kadar uzun konusamiyo telde :) ama bir konu varsa 1 saat bile konusuruz facetime araciligiyla. Bazende oluyor 3-4 dk konusuyoruz kapatiyor biliyorum ki isi yok niye gitti ki filan oluyorum boyle. Boslugunda tabi kendi ugraslariyla ilgi alaniyla mesgul olsun ama banada zaman ayirsin istiyorum. He ayiriyor ama benim istedigim kadar degil.Acaba gereksiz evham mi yapiyorum?

Boşa evham yapıyosunuz bence.. Napsın daha sizi memnun edebilmek için ama sıkmayın bu kadar çok mırç mırç ilişki çabuk tükenir benden söylemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…