- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
-
- Konu Sahibi maribel1111
Ben de sevmem telefinda konuşmayı. Mesela radyasyon başıma yakın olursa baş ağrısı oluyor. O yüzden az konuşmayı tercih ederim. Herkesle.. önemli bi şey olmadıkça konuşmayız biz nişanlımla gün icinde. Bazen msj atar.. Nasılsın ne yapıyorsun diye sormak için saat başı aranmaz. Akşamları işten sonra arar genelde. Buna benzer şekilde yaklaşın.Rahat olun. Olaylara rahat bakın. Yaş ile ilgisi olabilir durumunuzun. Kendinize ait bir yaşam alanı kendi hobileriniz dostlarınız olsun. Onlarla ilgilenin.
bence adam haklı. her boş vakitte aranır mı?
böyle bir şey bekleme, çok olabilecek bi hareket değil. sen evde olduğundan dolayı sıkılıyorsundur muhtemelen.
konuşma aralığı ve süresini merak ediyorsan şöyle, ben eski erkek arkadaşımla gün içinde çok nadir konuşurdum. anca bir işimiz varsa araşırdık ya da bir şey yapılacaksa haber verme mahiyetinde 2-3 dakikalık konuşma olurdu. yoksa birbirimizi arayıp sohbet ettiğimiz çok nadirdir. akşam olunca başlardı bizde sohbet. o da duruma göre. 1,5 saat konuştuğumuz da olurdu, 10 dakika olmadan kapattığımız da.
hiç konuşmadığımız günler de olurdu arada mesela. o gün öyle denk gelirdi, yatmadan birbirimize iyi geceler dilerdik, tüm günkü tek konuşmamız o olurdu. arada sırada böyle konuşmamak da gayet normal.
Adamın hayatında sizin dışınızda ilgi alanları da var. Normal olan, olması gereken de bu zaten. Siz onu hayatınızın merkezine koymuş her boş vaktinizi onunla geçirmek ister olmuşsunuz. Bu zamanla en çok size zarar verecektir.
Sevgiliyken hiç arayıp sormazdım hala arayıp sormuyorumişim düşmedikçe, bir şey sormam gerekmedikçe aramam. O beni 2 saatte bir mutlaka arar. Kırk yılın başında 3 saat olur aramaz hemen hesap sorarım. İşim çıktı sen arasaydın madem der. Ben de ona ben seni neden arıyormuşum sen beni ara derim
Dogru soyluyorsunuz buradada orneklerini gorduma acikcasi. Yanlis dusunuyorum farkindayim ama yinede yapiyorum bazen bunu. Benimle benim kadar konusmak istememesini hemen sevmedigine,benden sıkıldıgına filan bagliyorum. E oda boyle davranmamdan sıkılıyor haliyle ama oyle gonlumu yapmak icin ekstra bi cabada sarfetmiyor. Normal olanda bu diyorsaniz evet bi ceki duzen vermek lazimmis..
bana yeterli geliyordu, yapı meselesi sanırım. ben de düşünüyorum 2 saatte bir konuşacsk ne bulabiliyorsunuz mesela?Az konusuyormussunuz gibime geldi ama her insan,her cift farkli tabiki. Sanirim benim sevgilimde sizin gibi dusunuyor. Bense aslinda onun disindada ugraslari olan biri olmama ragmen ilgi azaldiginda direk sevgi sorgulamasina giriyorum. Komik buluyorum sakinlesince ama yapiyorum yani. Hastalik gibi.
İşten ayrılmışsınız evdeymişsiniz, ondan olmuştur. Yoğun olsanız bu kadar üzerinde durmazdınız bence, erkek arkadaşınızın söylediklerine aynen katılıyorum. Bunun gerçekten değerle ilgisi yok, ben de mesela öyleyimdir bazen yalnız kalmak istiyorum ya da başka bişeyle ilgileniyorum konuşacak modda olmuyorum vs ama bu değer vermediğim anlamına gelmiyor.
bana yeterli geliyordu, yapı meselesi sanırım. ben de düşünüyorum 2 saatte bir konuşacsk ne bulabiliyorsunuz mesela?
Yaşa bağlı
Belli bir yaştan sonra insan bunalıyor mesajlaşmaktan, sürekli araşmaktan falan
Ama lisedeyken her dakika mesajlaşırdık falan öyle şeyler :)[/QUOTE
Ben yeni universiteden mezun oldum 23 yasindayim o 29 a girecek, bu durumda yasa bagli mesajlasmaktan sikilan taraf olmasi muhtemel kisi o :)