- 10 Mart 2022
- 35
- 0
- Konu Sahibi suestorm24
2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...